Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Hát, 26 ga-val a törpe lelassul, az biztos..

2 kedvelés

Én is DL törpével kergetem a gőzt. Ami van szálhuzalom mindegyikből 5 karika 3-as mag. Aztán sikerül ahogy sikerül. A wattot meg úgy állítom hozzá hogy jó legyen. :hugs:

6 kedvelés

Nyugodtan használd 26 ga huzallal :blush:0.7 ohm-tól már mtl legalábbis nekem :wink:

11 kedvelés

Na ezt még tőled nem hallottam!! Inkább az ellenkezőét!! A 0,28-0,25 mm-tert ! De kinek a pap kinek a papné! :man_shrugging:

3 kedvelés

28 ga 2,5 mag 4 wrap+lábak 0,8 Ω körül

Pont jó lesz :wink:

7 kedvelés

Srácok, szuperek vagytok
Köszi, köszi​:+1::+1::+1::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

6 kedvelés

Sziasztok,
úgy keveredtem ide, hogy a bevált beszerzési források, megszüntek… :frowning: és keresem az újakat.
A kérdés, hogy mi a tapasztalat a spanyoloktól lehet rendelni - illetve meg is érkezik ? pl. a fentebb említett vapvip.com webshopból?
Előre is köszönöm

1 kedvelés

Szia.
Üdv közöttünk.
Eddig úgy néz ki, hogy a bevált francia olasz spanyol oldalakról megérkeznek a cuccok :wink:
Néha-néha bontogatják, de nem volt gond belőle. De azért ésszerű mennyiségre figyelni kell.

Szerintem ez a dolog kicsit túl lett tolva, az LH csomagokon kivül a mende-mondák szerint még egy szlovák szállitmányt szedtek ki.
A gandalfos témáról meg mindenki csak találgat.

És jó nagy ez a közösség, hogy kiderüljön történtek-e dolgok.

8 kedvelés

Reggelt mindenkinek, sziasztok, most keltem! :waving_hand:
@frenkyy, nálam a tuti, 28 GA 2,5 mag / 5 karika, 1.0 Ω!

10 kedvelés

Sziasztok!
De jó lenne tudni azt az ésszerű mennyiséget…
Nic és tartalmú nyilván nem, de 100-200-300ml. ?
Korábban esetleg akit érdekelt, megírtam. Számomra fontos a konfrontálódás elkerülése a báró alsó és felső döbrögi-ekkel…

5 kedvelés

Szia Tamás!
Nálam ugyan ez, csak 2-es magon, az 1.2-es afc-vel.

7 kedvelés

Annyi még rendben van. :wink:

7 kedvelés

Ez megnyugtató köszönöm, csak aromákat rendelnék abból 300ml. több mint elég. Minden más van - lett, itthagyták, találtam…

8 kedvelés

Pont mint én :grinning:

9 kedvelés

Nekem voltak 10+ aromás, 30db lepkefingos csomagjaim…

6 kedvelés

Szerintem a 30db lepkefingot,ha megfogják kibontják akkor ott már lehetnek gondok. Ezt már lehet kereskedelmi mennyiségnek nevezni. Értem én,hogy saját felhasználás és tárazás de akkor is nah. Vehetek én 100g füvet egy évre de ha elkapnak lecsuknak,viszont az 1-2 grammal max ejnyebejnye. Sajnos meglátásom szerint lassan már egyszinten akarják kezelni a drogokkal.

6 kedvelés

1-2 grammal sincs már ejnye. Katt van még elterelés első esetben .

6 kedvelés

Igen erre az elterelésre gondoltam csak nem jutott eszembe a kifejezés. Volt kollégám járt ilyenre. Csak azt szerettem volna szemléltetni,hogy nem jár egyből fejbelövés érte.

4 kedvelés

Egyébként, hogy fizetné ki a büntit… Az élő ember keres, adózik, néha napján bűnbeesik ezt pénzzel megválthatja és így kerek a világ.
Az élni és élni hagyni nem új keletű gondolat.

4 kedvelés

300 ml…

5 kedvelés