Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Mi lenne velem xanax martini nélkül ? Pffff

pills GIF

9 Likes

Legtöbb Cola aromám ilyen volt, majd enyhül. Mindig felrázás után töltsd meg vele a tankokat.

7 Likes

Köptető :joy::+1: de én azt is szeretem :hugs:

9 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile:

Amúgy teljesen igazad van. Totál szubjektív.

Nekem pl a málnások szoktak ilyenek lenni :smiley: Egy málna volt eddig amit szerettem , de arra nem sok esélyt látok , hogy mégegyszer találkozzak vele, a Mystic féle málna. Na az valami brutál jó volt :slight_smile:

10 Likes

Valóban opálos és kiváló termék szerintem is! :heart::grinning_face_with_smiling_eyes:

8 Likes

Ez egy vape szindróma, mióta gőzölök és kevergetek minden kezembe kerülőt használat elött felrázok. Ez bizonyos esetekben kellemes, de egy kívűlállónak egy golyóstoll vagy enrgiaital hát…

6 Likes

Tudod minek van gyógyszer íze? Az Unicorn Frappénak! Azonnal gyógyítja a testem és a lelkem! :grinning_face_with_smiling_eyes::rainbow::unicorn:

Rohadt franciák meg nem küldtek készlet értesítést és majdnem lemaradtam egy frissen érkezett szállítmányról… Szerencsére 7 db még megmaradt. :smiling_face:

13 Likes

Ez van nem szeretem az Unicumot :joy:… Nem kevertem be a kolásat .. @Lawicska stubbyjábol kóstolhattam meg
… Lehet xar volt a szám íze , de nekem a gyógynövény gyógyszer kombó jött a számba .. lehet kap egy esélyt saját keverésben , de nem mostanában :joy: hagyom , hogy az izlelőbimboim felejtsék el a rossz élményt :joy:

8 Likes

Kevertem új adagot 15 be.Ezt most hagyom 1 hónapot érni.Elöző 2 hetes volt.Mivel ugyanaz a zanyagból dolgozunk jobb nem lesz a tiéd se.:winking_face_with_tongue:

7 Likes

Plusz a mosdó…

:thinking::roll_eyes::joy:

4 Likes

Inkább Azhad’s menjen!!:grin:

6 Likes

Sziasztok!

Új fejezetet nyitottam a vapelésben hisz mint azt többen is tudjátok felhagytam az RTA építésével így új poris kazánok és aromák jöttek képbe, ami nem kis beruházás, főleg úgy, hogy ezt a vonalat szinte nem is ismerem és még mi jön ezután. Javaslataitokra alapozva első körben rendeltem egy Innokin Zenith II és egy Aspire Nautilus 3, de már úton van egy Vaporesso XTank T és egy Geekvape Z Nano MTL. Az első kettő kifogástalanúl hozza az ízeket, az utóbbiak majd pár nap múlva kiderülnek.

Mivel most keverem az éves leveseimet új még ismeretlen aromákkal kísérletezek melyek ez idáig hozták a primőr érzést, ami nem más, mint a Francia Columette termékei. Ezek közül hadd emeljem ki a Blend, Brown és a Blond dohány ízű termékeit. 70/30/15%/18mg, 40 fokon 24 órás gépi keveréssel, szerteágazó dohányos ízkavalkád amik engem lenyűgöztek.

Vigyáznom kell, mert el tud velem szaladni a ló hisz összevetve 1 hónap leforgása alatt 2L leves alap+aroma+nc 4 Tank és tömérdek ilyen olyan porlasztóval könnyítettem a pénztárcámat, és közben már azt csekkolom mit mennyit és honnan rendeljek. Ez fog engem nyomorba dönteni! :smiley:

14 Likes

2 liter leves az egy vagyon, porlasztóban, nem? :scream::grin:

8 Likes

Én pont most rendeltem porlasztót. Egy darab 566 Ft-ra jön ki ha a mostani rendelést nézem és egy porlasztó nálam simán kitart 3-4 hétig. Nyilván porlasztó, aroma és fogyasztás függő a dolog. Napi 15 ml elmegy kb és a pisztáciást aromát használom benne ami édes. A porlasztó pnp x 0.8 ohm-os. Szóval szerintem nem vészes :woman_shrugging:

14 Likes

Már bele sem merek gondolni hisz maga csak a leves 120K + 4db Tank és 40db pori.

7 Likes

Nem kevés az a 2 liter/hó :grin: gondolom akkor 3 mg nic, és DL.

7 Likes

Én ezt az oldalát még nem ismerem, hisz lövésem nincs, hogy egy pori meddig bírja, ezért jócskán berendeltem belőle. Nyilván amint írtad ez is aroma függő!

9 Likes

Szerintem nem egy hónapra gondolta azt a 2.litert, vagy igen?:thinking::blush:

8 Likes

Neem! Ez a mennyiség 1 évig kitart 2 főre, magyarán évente 1x keverek!

10 Likes

Ok, én értettem félre​:rofl:bár nem is javitottál ki. Az nekem is egy évi MTL adagom.:slightly_smiling_face: De én tekerek, kokszolok​:grin:

(Durva lenne évi 24 liter…:open_mouth:)

Pool Swimming GIF

7 Likes