Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Készülj fel a Halloweenre egy hétnyi kedvezménnyel, a mindannyiunk által ismert shopon eSS! :index_pointing_at_the_viewer:
15% kedvezmény a Terror15 kóddal! Érvényes november 2-án 23:59-ig. :waving_hand:

10 Likes

@Lawicska az utolsó lefolyó szökevény teszt alany … :joy::joy::joy: 12 es lepkefinggal 40 watton Blaze Solo :face_with_tongue::joy:

9 Likes

Jujjj

Ne féljj légy bátor!!:joy::joy:

Tim Heidecker Vape GIF by Tim and Eric

7 Likes

South Africa Politics GIF

Ja bocs . Mandele :rofl:

7 Likes

3 mg után a 12 … … Ha nem írok 10 perc múlva akkor lecsapott a P..be :joy:

10 Likes

Küldjed 120 Watton, változik az íz, hátha pozitív irányba…. :joy::wink:

8 Likes

Pro Wrestling Sport GIF by ALL ELITE WRESTLING

Khmmmm khmmm

8 Likes

Nem voltam elég kemény … Bele csapom inkább valami boro-ba mtl huzallal mert ez így … Bang Bang … :joy:. Ízre még keresem a jó szavakat , nálam nem lefolyó, de pénzt nem adnék érte .. ez a pisztácia sem az a pisztácia amiért oda vagyok :sob: mivel a bekeverten kívül kaptam aromát is ezért az biztos marad a a tovább küldendő csomagban a bekevert kap még pár ml reményt a menekülésre :joy:

11 Likes

Plusz a szokásos, CODICE SCONTO 20-as a két..It..helyen… :wink:

10 Likes

Sziasztok , nem akartam külön topicot nyitni ennek. Akinek van már tapasztalata a képen látható aromával , attól kérdezném , hogy normális-e ez az opálosság? Érlelődik már egy hónapja , de igazából már a bekeverés után furcsának tűnt. Ízre, illatra nincs vele semmi. Csak furcsálom , hogy maga az aroma totál színtelen volt , bekeverés után pedig ez lett belőle.

5 Likes

Szia.

Nekem volt hogy az aroma már opálos volt de volt hogy bekeverés után.Én hagytam álni 3 hetet ízre jó lett.Lehet tán letisztult már nem emlékszem.Jut eszembe tegnap én is kevertem be ugyan ezt hazaérek este lefotozom milyen.

Én haribo gumicukor kola ízre hasonlítanám.Az opáloság lehet a citrom miatt van.

10 Likes

Nálam is opálos kicsit. De ízre jó.

11 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: Egyébként nekem is a gumicukor jut eszembe róla. Amúgy nagyon jó, szerintem. Sajnálnám kiönteni.

10 Likes

Azt ne tedd mert semmi baja ez ilyen!Max a tankba.Azt had menjen.:slightly_smiling_face:

avan jogia smoke GIF by Now Apocalypse

10 Likes

Köszönöm szépen! Ez jó hír… ezek szerint csak én aggódom túl :slight_smile:

11 Likes

Nekem gyógyszer íze van pedig nagy reményekkel vettem meg a sok ajánlás után :joy:… Ízlések és ficamok … Teljesen szubjektív ez a szép benne

Finom Gőzöket :heart:

12 Likes

Megnyugtattatok. Pontosan e szerint fogok eljárni :wink:

9 Likes

Este befotózom az enyémet.De sztem az is opálos vagy a multkori volt az.A fene se tudja már de jó íz.Nekem meg @felixo nak meg @gangsta_gergo nek bejön.

Ugyanebből a epres cukorka elmegy de mégegyszer nem veszünk.
Viszont kiandy banános cukorkát akkor se végy ha fizetnek.Banánhoz semmi köze nincs :face_vomiting:

11 Likes

Mert nem értesz hozzá. :grin:
Ne kóstolgasd a gyógyszereket. :rofl:

Go Away GIF

11 Likes

Epres az van most úton erre felé. Banánosból még nem nagyon sikerült olyant találnom ami nem mű ízű. Réges régen volt valami banános aroma ami nagyon jó volt , de nem is emlékszem már mi volt az.

8 Likes