Készülj fel a Halloweenre egy hétnyi kedvezménnyel, a mindannyiunk által ismert shopon eSS!
15% kedvezmény a Terror15 kóddal! Érvényes november 2-án 23:59-ig.
@Lawicska az utolsó lefolyó szökevény teszt alany … ![]()
![]()
12 es lepkefinggal 40 watton Blaze Solo ![]()
![]()
Jujjj
Ne féljj légy bátor!!![]()
![]()

Ja bocs . Mandele ![]()
3 mg után a 12 … … Ha nem írok 10 perc múlva akkor lecsapott a P..be ![]()
Küldjed 120 Watton, változik az íz, hátha pozitív irányba…. ![]()
![]()

Khmmmm khmmm
Nem voltam elég kemény … Bele csapom inkább valami boro-ba mtl huzallal mert ez így … Bang Bang …
. Ízre még keresem a jó szavakat , nálam nem lefolyó, de pénzt nem adnék érte .. ez a pisztácia sem az a pisztácia amiért oda vagyok
mivel a bekeverten kívül kaptam aromát is ezért az biztos marad a a tovább küldendő csomagban a bekevert kap még pár ml reményt a menekülésre ![]()
Plusz a szokásos, CODICE SCONTO 20-as a két..It..helyen… ![]()
Sziasztok , nem akartam külön topicot nyitni ennek. Akinek van már tapasztalata a képen látható aromával , attól kérdezném , hogy normális-e ez az opálosság? Érlelődik már egy hónapja , de igazából már a bekeverés után furcsának tűnt. Ízre, illatra nincs vele semmi. Csak furcsálom , hogy maga az aroma totál színtelen volt , bekeverés után pedig ez lett belőle.
Szia.
Nekem volt hogy az aroma már opálos volt de volt hogy bekeverés után.Én hagytam álni 3 hetet ízre jó lett.Lehet tán letisztult már nem emlékszem.Jut eszembe tegnap én is kevertem be ugyan ezt hazaérek este lefotozom milyen.
Én haribo gumicukor kola ízre hasonlítanám.Az opáloság lehet a citrom miatt van.
Nálam is opálos kicsit. De ízre jó.
Köszönöm szépen
Egyébként nekem is a gumicukor jut eszembe róla. Amúgy nagyon jó, szerintem. Sajnálnám kiönteni.
Azt ne tedd mert semmi baja ez ilyen!Max a tankba.Azt had menjen.![]()

Köszönöm szépen! Ez jó hír… ezek szerint csak én aggódom túl ![]()
Nekem gyógyszer íze van pedig nagy reményekkel vettem meg a sok ajánlás után
… Ízlések és ficamok … Teljesen szubjektív ez a szép benne
Finom Gőzöket ![]()
Megnyugtattatok. Pontosan e szerint fogok eljárni ![]()
Este befotózom az enyémet.De sztem az is opálos vagy a multkori volt az.A fene se tudja már de jó íz.Nekem meg @felixo nak meg @gangsta_gergo nek bejön.
Ugyanebből a epres cukorka elmegy de mégegyszer nem veszünk.
Viszont kiandy banános cukorkát akkor se végy ha fizetnek.Banánhoz semmi köze nincs ![]()
Mert nem értesz hozzá. ![]()
Ne kóstolgasd a gyógyszereket. ![]()

Epres az van most úton erre felé. Banánosból még nem nagyon sikerült olyant találnom ami nem mű ízű. Réges régen volt valami banános aroma ami nagyon jó volt , de nem is emlékszem már mi volt az.