Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Nálam a hűsítős cuccok nem játszanak az nem az én világom. Én szimplán az “elszívom mert fizettem érte” módszert alkalmazom, és így is elfogy… :rofl:

4 Likes

Van ami szívhatatlan, még akkor is ha fizettem érte, ezért fel kell javítani! :rofl: Nálam sem folyt le még semmilyen liquid a porcelánisten torkán! :grin:

7 Likes

Nálam is el szokott fogyni.Megy pestre a gyűjtőbe.Ugye @tibor_balogh ?:joy::joy:.Egész vas megye nem izlő likvideit aromáit viszem.:joy:

Milyen finom is volt a flavor art édes eperlé alkotása.:face_vomiting:

8 Likes

Ne is mond .. újra rá kellene vennem magam a maradékot megkóstolni , aztán feldobni ide ami megmarad + hozzá teszem az enyimeket :joy: hátha van még kísérletező kedvű rajtam kívül :joy:

6 Likes

Van vagy 10 kis üvegem, 30 ml cseppentős, amikben 2 éve áll a polcon valami gyanús cucc…:roll_eyes::open_mouth: dilemma: elmosni, kiönteni, vagy kibaxni üvegestől :rofl:

6 Likes

Oda adni valami bátor állatnak .. :face_with_peeking_eye:

5 Likes

Nem akarok haragost….:roll_eyes::joy:

5 Likes

Elég keménynek tartom magam a fizettél érte elszívod versenyben, de azt nem állíthatom, hogy nálam még liquid szűz a lefolyó. Ha ugyan nem is sok, de volt már a praxisomban olyan, amin az Isten sem segíthet kategóriába kellett sorolnom. :grin:

7 Likes

Jámbor ember lévén, nem gyűjtöm a haragosokat… :sweat_smile:

7 Likes

@felixo nak és nekem a kóstoló pakk A VNS-tol .. ajánlotta @gangsta_gergo
Este be is keverek mindenből egy kicsit …

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

14 Likes

Lefolyó elöl ki menekített csomagban találtam .. régen nagyon sokan vették és keresték . Nekem nem volt hozzá szerencsém ..
Érdeklődnék , hogy mennyi % ba keverjem be ? Alap 50/50 és a lányomnak Pod-ba keverném .

Köszönöm :heart:
Finom Gőzöket :heart:

11 Likes

Munkatársam fogyasztja előszeretettel. 8-10% na szokat 50-50 be.

8 Likes

Én meg kínáltam 18% ra .. :heart_eyes::joy:

8 Likes

A Csitánál annyira ígéretes újdonságok bukkantak fel Azhad - Goldvave stb. és a Dicodes Boro…:face_with_monocle:

9 Likes

Szia.

Szuper a podban ugy is gyengébb az íz. Én 15 be kevertem.:slightly_smiling_face:

7 Likes

Kinek hogy van kalibrálva a nyaloszkópja.

8 Likes

Hungry Patrick Star GIF by SpongeBob SquarePants

9 Likes

Az már erőleves :grin:

Film Slap GIF

9 Likes

Imádom a vegyészeti szakkört :heart_eyes::joy:

16 Likes

Először a sav, aztán a lúg…. :grin:

Acid Robocop GIF by DJ CHIMO BAYO

9 Likes