Drágaság megjött. ![]()
A sunrise egy az egyben ragnarok.
Fél liter 20 juró volt . Ja és adnak hozzá ilyen csőrt . ![]()
Drágaság megjött. ![]()
A sunrise egy az egyben ragnarok.
Fél liter 20 juró volt . Ja és adnak hozzá ilyen csőrt . ![]()
A&Le és Don Cristo-n kívűl mind kikacsontás . Ízre eddig egy ami nem hozza az alap ízt ami rá van írva . Igazi angol
keverés cream custard . Mint a T-dzsúsz.
A Le Petit Verger (Savourea) aromákkal kapcsolatban van valakinek infója, tapasztalata? Mennyire jók ezek?
25% ban is gyenge íz …
Mert van egy sárgadinnye-görögdinnye aromám ebből, 2 hete kevertem be, és hát azon kívül, hogy 25%-ban is gyenge, elég xar az íze is. Sem a görögdinnye ízt, sem a sárgadinnye ízt nem érzem ki belőle.
Az illata nem rossz! ![]()
@tibor_balogh Te melyiket próbáltad?
Akkor parfüm .
Basszus tényleg excel kellene …
Megkeresem valami képen biztos meg van .. ízre nem volt szar csak aroma mentes íze volt ![]()
Én mondtam ![]()
Jó de szinte ingyen vót
De holnap jön a VNS ![]()
![]()
Ja az igaz, jobb a mentes mint a xar! ![]()
Egy kérdés .. mitől van az ,hogy szinte koksz mentesen ketté szakad a vatta az RBA-ba kb 1 hét alatt kb 6-7 ml után … okozhatja az erős hűsítés ? Csak ebben a kazánba jelentkezik ez és csak ennél az erősen hűsítős nasinál ? .. most tekertem bele másik coilt… Hátha ez a baj ..
( Az aroma az Biggy Bear valami piros ..) Ami amúgy nagyon finom ..de mivel nagyon hűs ezért Nasi ..
A titok meglátásom szerint a magas cukor tartalom.
Nekem csak akkor szokott szétválni a vatta a tekerés közepén, amikor már jól el van használódva és koxos, de ez is ritka.
Van némi koksz.. ,de nem sok ugyan ez a vatta ..ugyan ez a tekerés ugyan ez az RBA egy Don cristo koksz gyárat is elvitt vatta szakadás nélkül ..pont ezért furcsa … Kár hogy nem fotóztam .. ,![]()
Akkor @gangsta_gergo féle cukros verzió vagy @tibor_balogh féle hűsítős verzió, vagy a kettő keveréke, vagy vattázáskor nagyon széthúztad a vattát és már akkor megyengült a közepe.
Ez mind csak tippmix a részemről.
Szia.
Punk funk görögdinyéje jó íz de van benne egy kis hűs.8% ír de 15 be fini volt.Asszony szívta én csak megkostoltam.
2 probálkozás görögdinye a revolut g.dinnye volt.Na az 0 hűs de 15 be is gyenge.Tetem bele hűst meg full elment mentholos rágó ize lett.![]()
Nálam a görögdinnye-sárgadinnye, illetve a dinnye-erdei eper jártak. Úgy érzem ezen “remekművek” megalkotásakor a gyártó nem rám gondolt. Mind két mixtúra esetében (10-15%-os keverés mellett is) egy számomra eléggé tolakodó parfümös valami lett a végeredmény. Sajnos az egyetlen pro amit amit mellette fel tudok sorolni az, hogy ha kitartó vagy előbb vagy utóbb de elfogy. ![]()
Én fel szoktam javítani olyan aromával, ami elnyomja az eredeti nem tetsző ízt. Valami olyannal ami tartalmaz hűsítőt is. Ez be szokott válni és elfogy! ![]()
Na majd eccer, ha el nem felejtem szerzek Punk Funk-ot!
Eddig ez volt a 3. görögdinnye, amit próbáltam (Solub és A&L volt az előzö) és egyiksem volt finom. Ja nem, mert volt még egy, a vape-lésem kezdetén szívtam nosmoke görögdinnyét, az ízlett.
Akkor ez az újkori Piroska szörp lesz…..![]()
![]()
![]()