Holnap írok pár mondatot
Vagy még éjszaka, úgyhogy mindenki aludjon nyugodtan nem kell emiatt forgolódni
Van házilag, magam barkácsolta keverőgépem, de néha amikor lusta voltam előszedni, tejhabosítóval is kevertem már, lustaság nagy úr Kb 60-40 VG többletet keverek, ami elég sűrű ahhoz hogy ne csapassa habosra, csak gyorsan elkeverje. És nyilván nem kell órákig keverni, kb 10-20 másodperc és szépen eloszlott az aroma. Arra viszont figyelni kell, nehogy működés közben kiemeld, mert még a szomszéd szoba túlsó fala is liquides lesz, tapasztalat
Pár éve kb. 500 királyi forintért vettem valami hasonlót a madaras tecsóban valami kínai kütyüs turkáló kosárból
…“köpülték a vajat, aztán széjjelkenték”…
Lehet megkostólnám.Vagyok annyira beteg
Semmivel sem másabb szerintem, mint bármilyen megsavanyodott kókuszos süti
Egyedi
Ez azzzz. Végre valaki nagyban tolja. Ha csinálunk valamit akkor azt csináljuk rendesen.
Nájsz . Akkor ez otthon van a spájzban?
Szerintem ezzel az a baj, hogy mivel az üveg/flakon fala sima így ebbe a pozícióban nem viszi magával a lötyit. Nem tud hatni rá a centrifugális erő. Ergó így nagyon nagy részt csak forog a lötyi “körül”.
Sufni.
Sűrű az, feltapad bizonyos fordulaton. Szépen “siklik” a feltámadt rész körül bizonyos fordulat alatt. Majd csinálok videót. Minden csak kezdetleges. Klf golyókkal jó is lehet . Majd motor tekercsbe akarok tenni műanyag tégelyt + golyókat. Mert jól néz ki
Ha van egy két vagy négy pofás tokmányod . Abba precízen keresztbe betudod forgatni . Akkor a leves a flaska falának fog csapódni .
Én a melóban az extruder holdanerére szoktam fel rakni kb 32-35 rpm mellet úgy 6 órat el van . 1-2 óra amíg távozik a bubi és fogyasztható .
Sziasztok.
Gondolom jó helyen vagyok.
Rendeltem egy Dvarw mtl cl rtát.
Kérdésem lenne hogy ti hányas magon, mennyi tekerést csináltok. Kantal A1 26ga ill 28 ga huzalom vsn. És gyümis levessel használnám.
Köszönöm a segítséget
A rázogatás ezennel a múlté feltegyek a felni egyik lyukára gyorskötegelővel, ha már nemsoká indulok délutánosba?
Tegyél de szerintem az egy hónap lesz mire kitisztul. Addig csak bubi bubi hátán.
Hali. Gratulálok te büszke törpe tulajdonossá váltál. Én speciel Dl-t használok. Kérdésedre a választ a ki hogyan teker és vattáz kategóriában megtalálhatod vagy felteheted kérdésed ott is .
Érdemi részben a mag és tekerések száma attól függ te mit preferálsz ellenállásban.
Szia!! A 28ga 2,5 mag 6, menet! De én 28, 29, 30 ga-s huzallal használom!! A 26 ga inkább DL huzal!!
Majd kiszúrogatom a hőguta miatti táppénz alatt…