Igen, masik topikban is úgy ajánlották. Mennyi idő kell neki nagyjabol míg beér?
Attól függ mennyire messze lakik a munkahelytől és mivel jár ?
Csak a munkába lehet beérni ? Xar világ ez ..
Beérheted ezzel is
Én egy 60-ast hagyok nekik.
De néha-néha rákóstolok…
Tök kezdőként hazai shopból. Chill Pill- Fire Brians és Al Carlo Berry Tree. Alaplé meg Humanitytől. Keverdére mit javasotok? Ezer és egy megoldás. Golyós keverőt kipróbálom, lehet.
Én sosem használtam keverőgépet, türelmes ember vagyok
Szintén időm mint a tenger .. aromám is akad pár… nem kell egyik napról a másikra keverni …
Szeretek kísérletezni gépekkel .
Akkor a Stihl-t kell bele ereszteni .. az felkavarja
Megérkezett a múlt heti rendelés, de most van 25% kedvezmény…Ismerősnek úgy is kellett Luxe x2 akkor már miért ne rendeljek…hát ezek lettek

Esetleg a NERminátor?
Az Al Carlót én csak egy helyen hígítanám! ! De az csak az én véleményem!!
Gratulálok és finom Gőzöket .. mivel szeretnénk,hogy ez a remek fórum örökké működjön ezért a nikotin vásárlásokat semmilyen formában nem reklámozzuk .
Mi olyat sosem veszünk máshol csak is a dohányboltban ,hogy hízzon a narancs
Van otthon 99 8 As csapágygolyóm valami mágneses biszbasz biztos elkeveri. De nem rossz ötlet a pumpa sem
. Minden is van hozzá
. Parkszájd rossz gépek, DC motor pwm , csigamenet, új kinyali pumpa.
Rendben, figyelek rá, köszönöm!
Jelen pillanatban ott tartunk, hogy próbálok levelezni velük, hogy azt küldjék már amit megrendelt az ember.
Ha meg nincs akkor szóljanak…
Update: felhívtak hogy adjak le mégegy rendelést és akkor elküldik ami el lett cserélve.
Egyébként ízre nagyon hasonló a kettő úgyhogy maradtunk így.
Hirtelen nagyon sok melójuk lett és elkeverték.
Részemről ez pozitív dolog volt.
A dohány kivonatokat nem keverném, csak ezekből spájzoltam anno és naturba nem az igaziak…
Szia!
Most is van 25% ? hogyan érhető el, mert nem igazán látom a lehetőséget.