Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Igen, masik topikban is úgy ajánlották. Mennyi idő kell neki nagyjabol míg beér?

2 kedvelés

Attól függ mennyire messze lakik a munkahelytől és mivel jár ? :rofl:

8 kedvelés

Csak a munkába lehet beérni ? :face_with_peeking_eye: Xar világ ez .. :joy:

6 kedvelés

Beérheted ezzel is :rofl:

5 kedvelés

Én egy 60-ast hagyok nekik.
De néha-néha rákóstolok…

4 kedvelés

Tök kezdőként hazai shopból. Chill Pill- Fire Brians és Al Carlo Berry Tree. Alaplé meg Humanitytől. Keverdére mit javasotok? Ezer és egy megoldás. Golyós keverőt kipróbálom, lehet.

5 kedvelés

Én sosem használtam keverőgépet, türelmes ember vagyok :grinning_face_with_smiling_eyes:

10 kedvelés

Szintén :heart: időm mint a tenger .. aromám is akad pár… nem kell egyik napról a másikra keverni …

7 kedvelés

Szeretek kísérletezni gépekkel :rofl:.

6 kedvelés

Akkor a Stihl-t kell bele ereszteni .. az felkavarja :face_with_peeking_eye::joy:

7 kedvelés

Megérkezett a múlt heti rendelés, de most van 25% kedvezmény…Ismerősnek úgy is kellett Luxe x2 akkor már miért ne rendeljek…hát ezek lettek​:sparkles::rofl:

9 kedvelés

Esetleg a NERminátor? :scream::sweat_smile::wink:

4 kedvelés

Az Al Carlót én csak egy helyen hígítanám! :grin:! De az csak az én véleményem!!

4 kedvelés

Gratulálok és finom Gőzöket​:heart: .. mivel szeretnénk,hogy ez a remek fórum örökké működjön ezért a nikotin vásárlásokat semmilyen formában nem reklámozzuk .

Mi olyat sosem veszünk máshol csak is a dohányboltban :heart: ,hogy hízzon a narancs

12 kedvelés

Van otthon 99 8 As csapágygolyóm :rofl: valami mágneses biszbasz biztos elkeveri. De nem rossz ötlet a pumpa sem :rofl:. Minden is van hozzá :rofl::rofl::rofl:. Parkszájd rossz gépek, DC motor pwm , csigamenet, új kinyali pumpa.

5 kedvelés

Rendben, figyelek rá, köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

9 kedvelés

Jelen pillanatban ott tartunk, hogy próbálok levelezni velük, hogy azt küldjék már amit megrendelt az ember.
Ha meg nincs akkor szóljanak…

Update: felhívtak hogy adjak le mégegy rendelést és akkor elküldik ami el lett cserélve.
Egyébként ízre nagyon hasonló a kettő úgyhogy maradtunk így.
Hirtelen nagyon sok melójuk lett és elkeverték.
Részemről ez pozitív dolog volt.

8 kedvelés

Eléggé beteg íz :grin:. Savanyú citrom és kókusz :face_with_tongue::kissing_face_with_closed_eyes:

14 kedvelés

A dohány kivonatokat nem keverném, csak ezekből spájzoltam anno és naturba nem az igaziak…

2 kedvelés

Szia!
Most is van 25% ? hogyan érhető el, mert nem igazán látom a lehetőséget.

1 kedvelés