Én jelentkeznék !
De most látom a nevet akkor inkább stornó a jelentkezés
Én jelentkeznék !
De most látom a nevet akkor inkább stornó a jelentkezés
Tegnap este egy "gyors " mosás ,vattázas , új íz ..
Az első Capella aroma aminek rendesen van íze … volt egy rendelésem amiben elég sok ízt vettem ettől a márkától és az eddig elfogyasztott keverésekre mind az volt a jellemző, hogy túl aromázva is gyenge maradt az amúgy jó íz! .. legalább is nekem …
Remélem kitart a lendülete , mert még egy double apple bekeverve várja a kóstolást … Már temettem ezeket … Kellemes meglepetés …
Tallboy, hogy szuperál?
Két napig már csak kitartasz
Megpróbálom csak ugye én nem vagyok hozzászokva ennyi időhöz
Az utolsó két rendelésem az idén akadozott , most utána néztem, ezt találtam!
Máshoz Nyuszi, magához Nyúl amúgy senki se szereti, ha nem jön meg időben…
Egy túl méretes és túl bonyolított, de abszolút érthető okokból létrehozott Boro tank
ízt cserélni és takarítani macerás .. minden más megegyezik a standard boro-val. Nekem abszolút praktikus , mert kifejezetten utálom cipelni magammal a Liquidet .. bele kell férjek a két zsebembe , ha kiszállok az autóból. Biztos velem van a baj , de nem szeretek táskát hordani . Minden egyébb a bele pakolt híd-on múlik ..
Egyenlőre marad napi használatban .. legközelebb olyan Liquidet kap amiből merek többet is keverni
Volt már hogy izgultam picit,de nem rendelés miatt
@felixo figyelj! És mindenki más is, akit érdekel.
“Kukoricapelyhes panírban sült, aranybarnára sült vaníliafagylaltgombóc. Karamellsziruppal tálalva tökéletes desszert, ami biztosan felkavarja az ízlelőbimbóidat.” vagy “Egy gombóc vaníliafagylalt kukoricapehellyel bevonva, aranybarnára sütve. Ez a tökéletes desszert karamellsziruppal tálalva elkápráztatja az ízlelőbimbóidat.”
Jellemezték így ezt az Omerta Bisha Fried Ice Cream liquidet.
Én csak az mondom, hogy nagyon finom, édes, de nem túlságosan. Érezni a vanília fagyi ízét és a karamellt. Lágy és krémes. A kukoricapehely ízét nem érzem, de lehet, hogy benne van, csak nem tudom annak pontosan milyen íze van. Nekem ízlik, nagyon finom!
1000 db alá csak nem eshet a készlet .. az milyen lenne má ? Pffff szégyen
Kukorica….
Az a gólyafutár felejtette el…
Így leírva nem hangzik rosszul .. ,de a vaníliás aromák eddig annyira nem érintették meg a lelkem , nem is vettem rég olyat amiben van ( aszem ) … Álltalában túl domináns íz … És elveszik mellette minden más ..
Próbáld ki a Tahiti Vanille-t….na az legalább zavaros, és íztelen
Miket nem ismersz te … Gourmet…
Köszi.
Na majd akkor valamikor sort kerítek rá.
Csak elég hosszú szerencsére az a bizonyos sor.