Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Tudja valaki, hogy milyenek ezek az A&L Mystery aromák? Még nem mertem rányomni, hogy ilyet kérek.:smiling_face: Nem tudom, van-e közte dohányos.:thinking:

5 kedvelés

Nincs sajnos … Mind gyümölcs keverék hűsítéssel .

Pedig volt már sok reklamáció , hogy nincs opció másra … :sob:

6 kedvelés

Rendben, köszi. :+1: A hűsítős gyümik sem rosszak, de akkor én maradok a jól beváltaknál. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Rambo Lionsgate GIF by Rambo: Last Blood

14 kedvelés

Keveslem az elfogyasztott gin-tonic mértékét… :rofl:

7 kedvelés

Behozom a lemaradást :rofl:

6 kedvelés

Tipp: próbáld ki az Aviation gin-t (Ryan Reynolds brandje amcsiból), nekem az a top, 3 éve. Minimális borókás beütés, inkább gyógynövényes felhangok. Rácsapsz egy Franklin & Sons szicíliai citromos tonikot, és olyan, mintha fanta citromot innál, kivéve hogy 3 pohár után nekiállsz énekelni… :rofl:

9 kedvelés

Volt már szerencsém hozzá , csak megerősíteni tudom , hogy egy kiváló Gin .. de mivel ízlés szubjektív ezért nálam nem lett top listás … Nálam hiányzott belőle egy kis extra … ( Amit te a Franklin toniccal bele pakoltál )

Persze azért , ha valaki meg akar lepni egy üveggel akkor ne fogja vissza magát :rofl::rofl::rofl::rofl:

9 kedvelés

IMG_2680

6 kedvelés

deadpool GIF by Deadpool's Fun Sack

7 kedvelés

Ha a citromos A&L nem fog ízleni, szájjal leveszlek. :grin:

Almás pite után nálam TOP 2. :smiling_face_with_three_hearts:

9 kedvelés

Nálam 1,5 hét volt

11 kedvelés

Mert az olasz gls most sztrájkol,nemrég olvastam :blush:

9 kedvelés

Na igen sztrájkolnak .

Italian Dancing GIF by Sidetalk

9 kedvelés

Voopoo-tőle rendeltem, direkt figyeltem, hogy europe warehouset választottam. Ehhez képest china post nyomkovetesi számot kaptam. Időben szerintetek mire számíthatok?

7 kedvelés

Szia Éva :slightly_smiling_face:
Az átlag 21 nap,de volt már 55 is.

8 kedvelés

Szia János!
Köszi az infót! :roll_eyes: Nem.ertem miért engedik kiválasztani akkor a europe.warehouset Ha ezt tudom, nem rendelem onnan

8 kedvelés

Én már korábban, kb. egy éve írtam ezzel kapcsolatban egy kis szösszenetet, amikor Voopoo fan voltam. :rofl: Sokszor rendeltem tőlük anno. Volt egy két meglepi, de mindig honorálták, csak reklamálni kellett. :grin: Az a baj, hogy supportnak fingja sincs arról mi van melyik raktárban, és a raktárkészlet sem aktuális. :roll_eyes:

9 kedvelés

Valszeg sikeresen lezajlottak a bértárgyalások, mert hétfőre automatába ígéri a GLS pajtás a 24-ei rendelésemet… :wink:

9 kedvelés

Hmmmm :rofl::rofl::rofl::rofl:. Lady Boy ?

Chris Lilley Makeup GIF

7 kedvelés