Tudja valaki, hogy milyenek ezek az A&L Mystery aromák? Még nem mertem rányomni, hogy ilyet kérek. Nem tudom, van-e közte dohányos.
Nincs sajnos … Mind gyümölcs keverék hűsítéssel .
Pedig volt már sok reklamáció , hogy nincs opció másra …
Rendben, köszi. A hűsítős gyümik sem rosszak, de akkor én maradok a jól beváltaknál.
Keveslem az elfogyasztott gin-tonic mértékét…
Behozom a lemaradást
Tipp: próbáld ki az Aviation gin-t (Ryan Reynolds brandje amcsiból), nekem az a top, 3 éve. Minimális borókás beütés, inkább gyógynövényes felhangok. Rácsapsz egy Franklin & Sons szicíliai citromos tonikot, és olyan, mintha fanta citromot innál, kivéve hogy 3 pohár után nekiállsz énekelni…
Volt már szerencsém hozzá , csak megerősíteni tudom , hogy egy kiváló Gin .. de mivel ízlés szubjektív ezért nálam nem lett top listás … Nálam hiányzott belőle egy kis extra … ( Amit te a Franklin toniccal bele pakoltál )
Persze azért , ha valaki meg akar lepni egy üveggel akkor ne fogja vissza magát
Ha a citromos A&L nem fog ízleni, szájjal leveszlek.
Almás pite után nálam TOP 2.
Nálam 1,5 hét volt
Mert az olasz gls most sztrájkol,nemrég olvastam
Na igen sztrájkolnak .
Voopoo-tőle rendeltem, direkt figyeltem, hogy europe warehouset választottam. Ehhez képest china post nyomkovetesi számot kaptam. Időben szerintetek mire számíthatok?
Szia Éva
Az átlag 21 nap,de volt már 55 is.
Szia János!
Köszi az infót! Nem.ertem miért engedik kiválasztani akkor a europe.warehouset Ha ezt tudom, nem rendelem onnan
Én már korábban, kb. egy éve írtam ezzel kapcsolatban egy kis szösszenetet, amikor Voopoo fan voltam. Sokszor rendeltem tőlük anno. Volt egy két meglepi, de mindig honorálták, csak reklamálni kellett.
Az a baj, hogy supportnak fingja sincs arról mi van melyik raktárban, és a raktárkészlet sem aktuális.
Valszeg sikeresen lezajlottak a bértárgyalások, mert hétfőre automatába ígéri a GLS pajtás a 24-ei rendelésemet…
Hmmmm . Lady Boy ?