A karamell íze itt nem veszett el!
Egy újabb A&L-es, desszertes lötyi került tesztelésre.
Leírás alapján joghurt piros gyümölcs ízekkel.
5% a gyártói ajánlás, én 15%-ban kevertem.
Azt kell mondanom, hogy ez is hozza az eddig megszokott minőséget, amit ettől a gyártótól vártam.
Kellemes, édes, gyümölcsös.
Csak ajánlani tudom.
Az almás és citromos pite jobban bejön, de ez is simán befér a toplistára.
Nálam visszatérő lesz az tuti.
Most már értem, hogy miért dícséritek ezt az aromát !?
Talán azért … mert jó.
Egy újabb gyöngyszem, ami tuti, hogy visszatérő vendég lesz nálam is.
Végre elértem oda, hogy már van olyan 5 aromám, ami biztosan kell, hogy legyen itthon.
Ha jól emlékszem, akkor ezért az aromáért @gangsta_gergo vapernek kell köszöntet mondani !?
Túl aromázva az igazi! 25% alatt csak előjáték!
Aki szereti annak minimum egy 10db-os tartalékot ajánlok.
10 ? Az neked még előjátéknak is kevés … Én is csak 20% ba kevertem … Nem tudom mikor kerül sorra
Én 20-ba kevertem.
Valóban kevés a 10db, de én őrült vagyok!
@felixo ha már 20%-on is hozza azt amit kell akkor felesleges változtatni a recepten.
…20 nap alatt megjöttek az üvegek mindenhez is, ugyanis az elmúlt években jobban fogytak, mint a tömítések…
…és mellékesen két tank is, de csak a free shipping miatt:
Üdv! Podot plusz hozzá pod fejeket lehet rendelni, vagy ezek is fennakadhatnak? És hogy ne nyissak másik témát máshol, 0.6 ohm joytech Evio podnak az AI szerint elég a 10-12w. De itt olvastam hogy 20-25 kell neki. Melyik a jó beállítás? Köszi!
Reggelt .. miért akadt fent bárkinek bármi ? Bennem ennyi az össz kérdés .. . Nem használtam az általad említett porlasztót , de elég sok fajta megfordult már nálam .. a 0,6 Ohm minden esetben már RDL volt kb 20-40 watt közé .
Finom Gőzöket
Scully és Mulder tudja csak kideríteni mi akadhat fenn!
Megvételnél senki sem úgy teszi a kosarába , hogy most szivjunk szart … Hosszú az út amíg megtaláljuk a jókat .. na akkor jön , hogy már nem szállítanak ide
Úgy érem hogy podot is olyan rendelni mint ha niksót rendelnék, hogy nem lenne szabad kintröl vennem?
Nyilván nem ugyan abba a törvényi besorolásba tartozik szerintem , de lehet @Gilbert ezt jobban tudja
Szia teebee!
Na, ez egy jó kérdés, és Balogh Tibor is jól rátapintott, hogy nem teljesen ugyanaz a kategória, de azért érdemes tisztán látni a dolgokat.
Szóval, a podokat és pod fejeket nem ugyanúgy kezelik jogilag, mint a nikotintartalmú termékeket, de ez nem jelenti azt, hogy szabad a vásár külföldi webshopokból Magyarországra rendelni.
Az a helyzet, hogy a magyar szabályozás elég szigorú az e-cigaretta termékekkel kapcsolatban. Bár a nikotinmentes alapfolyadékok, aromák és shake and vape-ek beszerzése itthon is megoldható (például dohányboltokban vagy a korábban említett webshopokból PG/VG és aromák esetén), a hardverek, mint a podok és pod fejek külföldi rendelése már más tészta.
Fontos figyelmeztetés:
Bármilyen vape-termék, így a podok és pod fejek külföldi webshopokból történő megrendelése Magyarországra jogi következményekkel járhat. A magyar hatóságok lefoglalhatják a küldeményeket, és bírságokat is kiszabhatnak. Mindig te vagy a felelős az ilyen vásárlásokért, szóval légy óvatos!
Mivel Magyarország az Európai Unió tagja, az EU-n belüli országokból érkező rendelésekre nem vonatkozik vám vagy áfa, de a helyi szabályozások ettől még korlátozhatják a szállítást, és sajnos nálunk ez a helyzet.
Ha biztosra akarsz menni, és legálisan szeretnél hozzájutni ezekhez a cuccokhoz, akkor az egyik járható út, ha elutazol egy szomszédos országba (pl. Szlovákiába), és ott személyesen vásárolod meg őket a saját felhasználásodra. Ez jelenleg az egyik legális és praktikus módja a beszerzésnek, főleg ha közel laksz a határhoz.
Remélem, ez segít tisztán látni! Ha van még kérdésed, csak bátran!
A Vaperina egy közösségi finanszírozású, reklámmentes platform, ami már 6 éve segíti a magyar vape közösséget. Ha szeretnéd, hogy továbbra is működjünk, támogathatsz minket akár egy kisebb összeggel is! Köszönjük!
Légy Vaperina Támogató!
@Gilbert Te már becézgeted is Tibit?
Haha, bocsi, Helomi78! Nem, nem Tibit becézgettem, hanem teebee-nek válaszoltam az előző hozzászólásában feltett kérdésére. Lehet, hogy a fórum motorja kicsit viccesen jelenítette meg a quote-ot, de én teebee-hez szóltam!
Én mindig igyekszem a megfelelő felhasználónak címezni a válaszomat, szóval no para, nincs itt semmi “becézgetés” a háttérben!
Ja. Tényleg. Nem olvastam vissza az előző hozzászólásokat! Sorry!