Nemjó tipust vettél sima boro hid jó nagyon.
Végettem már a világ legjobbja is lehet, akkor sem kell!!
Skynet,Mobb,Dope R,Byka,bár én nem még,de őket sztárolta szinte mindenki.
0.8-4.0-ig vannak légbetétek ahogy olvasgattam magam csendességében a kalandozásnál
Engem az MTL-hid majdnem beszippantott még jó,hogy böszme nagy mindegyik mod amiben próbáltam…
Jenna,WickD…
Igen,jenna….majdnem,de megijedtem a deckről,és az alsó levegőállítástól.
Nameg prc tankot vettem és abba nem jó apróság,de ez is lényeg
Megmondom őszintén, nekem már akkor kezdet elgurulni a gyógyszerem mikor, kaptam jótanácsként ,hoogy mivel használtan vettem takarítsam ki!! Persze gondoltam, természetes!! De egy Ku,va modba minek kel 12 csavarhoz 3 féle, imbusz, torz, filipsz csavarral összerakni!! Jó, hogy szerszámkészlet nem kell hozzá!! Sőt a borohoz plus 1 a lapos!! Úgy, hogy 4 féle!!
Ha valamit eladnék…….tisztán,esetlegesen hibaleírással ha van és fotóval tenném.
Tudom,ez én vagyok,de használtat csak akkor ha már nem lehet kapni !
A modod nekem amúgy is nagynak tűnt…hát azért van egyszerűbb is.
Nem merek nyilatkozni Boro vs RTA témában.
Mindkettőt használom rendszeresen.
Egy dolog biztos: amint valamilyen új aroma, vatta, huzal van a háznál, biztosan a bridge az első amiben próbát teszek velük. A kisebb kazántér miatt nekem jobban teljesít.
Az RTA-k ennek függvényében vannak “beállítva”.
(véleményem, írásom, teljesen szubjektív, amióta az eszemet tudom-olyan 2-3 hónapja-azóta ilyen)
Ez teljesen így is történt!! + videó!
Van fent egy ctulhu egy oldalon,próbának megvettem volna,de lebeszéltem magam mert…….
Így sem biztos hogy fog tetszeni a pepecselés,bár azt is kétlem
Piacra vele!
Kipróbáltad,nem tetszik,pont olyan mint a squonk vagy bármelyik rta,rda,ami nem tetszik vagy neked nem hozza a megszokott ízt.
Mind ilyenek vagyunk
Ezért döglött bele a kutya is
Én bízom bent ,hogy neked tetszeni fog!! Én sem bánom!! Legalább kipróbáltam!! Biztos, hogy nagyritkán elő is veszem!!
Azt még nem engettem el tejesen!! Söt!
A dead rabbit mini rda…..igaz rdl,de bszott jó ízt hoz hamár van belőle kettő (egy még szűz ! )
Kicsi,talán azért.
Van pár darabom kicsik,nagyok dupla,single, igaz kettő szívás után pumpálni kell de akkor is jó.
Másnak meg nem
Na azt neked nem ajánlanám
Keresek egy ilyent!
Le lehet szűkíteni egy db 1.5 lyukra,de inkább ne keress,mert 4 lyuk van nyitva az enyémben egy aliennel szerelve
Akkor szívom a Caimant rdtat!! Az legalább nagyon finom, meg a Danival együtt csak 6 csavar van bent!!