Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Nemjó tipust vettél sima boro hid jó nagyon.

7 kedvelés

Végettem már a világ legjobbja is lehet, akkor sem kell!!:man_shrugging:

7 kedvelés

Skynet,Mobb,Dope R,Byka,bár én nem még,de őket sztárolta szinte mindenki.

0.8-4.0-ig vannak légbetétek ahogy olvasgattam magam csendességében a kalandozásnál :grin:

7 kedvelés

Engem az MTL-hid majdnem beszippantott még jó,hogy böszme nagy mindegyik mod amiben próbáltam… :grin:

7 kedvelés

Jenna,WickD… :grinning_face:

5 kedvelés

Igen,jenna….majdnem,de megijedtem a deckről,és az alsó levegőállítástól.

Nameg prc tankot vettem és abba nem jó :blush:apróság,de ez is lényeg :grin:

5 kedvelés

Megmondom őszintén, nekem már akkor kezdet elgurulni a gyógyszerem mikor, kaptam jótanácsként ,hoogy mivel használtan vettem takarítsam ki!! Persze gondoltam, természetes!! De egy Ku,va modba minek kel 12 csavarhoz 3 féle, imbusz, torz, filipsz csavarral összerakni!! Jó, hogy szerszámkészlet nem kell hozzá!! Sőt a borohoz plus 1 a lapos!! Úgy, hogy 4 féle!!:face_with_spiral_eyes:

8 kedvelés

Ha valamit eladnék…….tisztán,esetlegesen hibaleírással ha van és fotóval tenném.

Tudom,ez én vagyok,de használtat csak akkor ha már nem lehet kapni !

7 kedvelés

A modod nekem amúgy is nagynak tűnt…hát azért van egyszerűbb is.

5 kedvelés

Nem merek nyilatkozni Boro vs RTA témában.
Mindkettőt használom rendszeresen.
Egy dolog biztos: amint valamilyen új aroma, vatta, huzal van a háznál, biztosan a bridge az első amiben próbát teszek velük. A kisebb kazántér miatt nekem jobban teljesít.
Az RTA-k ennek függvényében vannak “beállítva”.
(véleményem, írásom, teljesen szubjektív, amióta az eszemet tudom-olyan 2-3 hónapja-azóta ilyen)
:saluting_face: :wink: :grin:

8 kedvelés

Ez teljesen így is történt!! + videó!

6 kedvelés

Van fent egy ctulhu egy oldalon,próbának megvettem volna,de lebeszéltem magam mert…….

Így sem biztos hogy fog tetszeni a pepecselés,bár azt is kétlem :grin:

7 kedvelés

Piacra vele!

Sell Salesman GIF by Ryan Serhant

5 kedvelés

Kipróbáltad,nem tetszik,pont olyan mint a squonk vagy bármelyik rta,rda,ami nem tetszik vagy neked nem hozza a megszokott ízt.

Mind ilyenek vagyunk :grin:

Ezért döglött bele a kutya is :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Én bízom bent ,hogy neked tetszeni fog!! Én sem bánom!! Legalább kipróbáltam!! Biztos, hogy nagyritkán elő is veszem!!

5 kedvelés

Azt még nem engettem el tejesen!! Söt!

6 kedvelés

A dead rabbit mini rda…..igaz rdl,de bszott jó ízt hoz hamár van belőle kettő :blush:(egy még szűz ! )

Kicsi,talán azért.

Van pár darabom kicsik,nagyok dupla,single, igaz kettő szívás után pumpálni kell de akkor is jó.

Másnak meg nem :man_shrugging:

Na azt neked nem ajánlanám :joy:

5 kedvelés

Keresek egy ilyent!:blush:

5 kedvelés

Le lehet szűkíteni egy db 1.5 lyukra,de inkább ne keress,mert 4 lyuk van nyitva az enyémben egy aliennel szerelve :grin:

6 kedvelés

Akkor szívom a Caimant rdtat!!:grin: Az legalább nagyon finom, meg a Danival együtt csak 6 csavar van bent!!:man_shrugging: :rofl:

5 kedvelés