Apró hibák ezek….
Ugyanez a baj a Trabanttal is….tök jó. Csak nem gyorsul, sokat eszik és ronda
Ezért nem vettem azt sem.
Pedig kicsi kazántérnél koncentráltabbnak kellene lenni az íznek
Na majd ha megjönnek az enyéim
Azért most örülök,hogy nem rendeltem hirtelen felindulásból, hanem megvártam,hogy te vagy Zolika kipróbáljátok!
De félre ne érts, természetesen sajnálom,hogy még nem olyan mint amit vártál!
Csak kivételesen nem a saját káromon tanulok.
Pont azt gondoltam én is!! Meg azért vannak jó vélemények róla!!
A sima hidak ami Boroba valók azok tényleg jók de macerás ez a sodronyos csak a ByKa-ba jó.(szerintem)
1.1 12 liter…. de ment is egy angol motoros srácot megkocsikáztattam vele,most is a fülembe cseng amit mondott útközben crazy boy
foto a facsén
Persze, ez így van ,de az is lehet, hogy neked tetszene!! Van egy aromám az Arabies, azt hiszem így írják, 10% ban keverve, az már nagyon túl aromázott na azt adta!! De azt bármelyik kazán adja!!
Be azért van egy jó tulajdonsága is!! Kint a udvaron gőzöltem a kerti asztalnál , na a Stubby alol nem vitte el a papírt a szél!!
Anno anyuméknak volt egymás után 3 trabija. Akkoriban ugye az volt az egyik hozzáférhető. Gyerekként nagy élmény volt, bár párszor toltam és volt hogy anyum az útszélén csak lazán megszerelte amit kellett. De felnőttként, mikor egy útra vissza ültem trabiba lada után, hááát az már nem volt olyan nagy élmény
Most már a lada se nagy élmény..
De az ára most nem rossz ,ahogy hallom!!
Ja drága,egy forintott nem adnék érte..
Ha valaki hozzámvágná,nem mondanék nemet
Voltam én is fiatal,amit kaptak a ladáim tőlem,nem sírnának hanem üvöltenének
De ! A motort soha nem kellett cserélnem benne,pedig volt hogy üvegen mentem vele lapjában és kilincscsel előre
Ha megérkezik az enyém,lehet eladok mindenemet miatta bár vannak kétségeim ezügyben
Én csak azt kívánom, hogy neked tetszen!!
Tudom hogy jó lesz jónak kell hogy legyen !!!
Remélem!! Lehet nekem a dohányos vonalam miatt nem hozta a tutit!!
Pedig a mostani emberkék akik,tuti használtak boro előtt rta-t most is azt mondom mint egy bizonyosnál :ennyi ember nem tévedhet
Lehet!! Biztos én vagyok rosszul összerakva!!