Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

A g80-at ki sem akartam bontani, de most már biztos kipróbálom!! Kíváncsi vagyok!!

4 kedvelés

Nekem nem szép,de a saját hídjával próbáld ki.

Ne töltsd tele ! Beitatod a vattát,mint az rda nál,úgy is próbálhatod :wink:

4 kedvelés

Úgy lesz!! De nekem még sokkal többet kell aludnom, hogy onnan ideérjen!!:grin: Remélem karácsonyra itt lesz!!:sweat_smile:

4 kedvelés

Jaaaaa​:joy:így már más a leányzó fekvése !

Akkor majd ne felejtsd el mit írtam :joy:

5 kedvelés

Sajnos a kis Kínait nem tudom sürgetni!! Azt mondták kb 1 hónap!!:grin:

5 kedvelés

Srácok ez:

https://www.sourcemore.com/geekvape-replacement-glass-tube.html

jó kell, hogy legyen erre:

https://www.sourcemore.com/geekvape-zeus-x-vape-rta.html

Igaz?

4 kedvelés

A Sourcemore szerint, fit for:
4ml for: Geekvape Z (Zeus) Dual 4ml, ZX (Zeus X) 3.5ml, Z (Zeus) Sub Ohm Tank 3.5ml, ZX II 3.5ml
5.5ml for: Geekvape Z (Zeus) Dual 5.5ml, ZX (Zeus X) 4.5ml, Z (Zeus) Sub Ohm Tank 5ml, ZX II 4.5ml, GeekVape Z Fli Tank

8 kedvelés

Sziasztok!

A Journey Discovery RY4 24ml. egy hónapja bekevertem a felét, dédelgettem, szellőztettem, rázogattam, szóval ahogyan a nagykönyvben… Rákostóltam 30 nap után és rögtön kukoricás mint, ahogy írtátok korábban. Kuka vagy idővel még javulhat, mert a beígért nyomokban tartalmazhat karamell-dió-dohány ízeket most nagyon nem adja…

8 kedvelés

@Zoli76 Bocsánat,hogy takarítás közben zavarlak,de itt most felmerült egy fontos kérdés.

8 kedvelés

Sajnos irreverzibilis a folyamat :roll_eyes::cry:

6 kedvelés

Előre bocsátom, hogy ezekhez a longfillekhez soha nem volt szerencsém, meg már a dolgok jelenlegi állása szerint nem is igazán lesz. Én akárhány Discovery Journey aromát kevertem eddig, csak szigorúan 2%-os hígítást alkalmaztam. Ennek eredményeként akár több hónapig is érleltem, de sosem tapasztaltam azt a bizonyos kukoricás ízt.

8 kedvelés

Elképzelhető, hogy úgy érzéketlenebb, de az Old Gold, és Symphiny, továbbá Parliament verziók nekem úgy még íztelen voltak. A “kékvillamos” talán mehetett volna hígabbra, itt igaz, az elég erős lett. Szóval így nekem mind meg​:ear_of_corn:odott anno​:face_holding_back_tears:

Ha már erősség, az Old Captain volt az a kakukktojás, ami 3 százalékosban is erős lett, mondjuk az nekem nem is ízlett a sütőrum jellege miatt :thinking::grin:persze ez nem jelenti azt hogy rossz.

(Nem is az, hanem bűnrossz - nekem,).

7 kedvelés

Hogy nagyapámat idézzem: “A fene a gusztusát nekije!”
:wink: :saluting_face: :grimacing: :grin:

7 kedvelés

…akkor egyem mák nélkül :roll_eyes::joy: hát, valaki megveszi a pizzás meg a csalamádés liquidet is :ok_hand:

6 kedvelés

Lecsós fagylalt, szalonnás fagylalt, stb.
:grimacing:

6 kedvelés

*hűsítővel :joy:

6 kedvelés

Nekem az ízlett a legjobban tőlük!! A Goat verzió most is van itthon!!:man_shrugging: :blush:

6 kedvelés

Sziasztok!

Keverem kavarom egy darabig elég lesz.:grinning_face:

Sima Don Cristo dohányra kíváncsi leszek.A szezámos finom volt.

1 kép Don cristo kávé,Don cristo kubai dohány,Graham fuel Puchino vannilia kávé keksz,Nox ázsiai eper pirosgyümik,Baileys likőr.

2 kép

Shinigami zero zöldalma,Eliqvid F.BANÁN ez az 5 ik banán eddig mind xar volt​:joy:,Mocha expresso kávé,A&L amáspitéje.

Végre a párom is élvezheti a finom ízeket meg a xart is :joy::joy::joy:.Tetszik neki a fekete de neonzőld Vandy Vape AIO.

16 kedvelés

Jöhetnél hozzám is … Egy hónapja készülök keverni :joy:. … Mérő lustaság miatt mindig sikerült kitalálom , hogy ma miért nem keverek .. ( mondjuk meg így is van 500-600 mili kész Liquid :joy:) de a van-tol nem kell félni

Finom Gőzöket :heart:

11 kedvelés

Megoldjuk uram!Viszek egy üveg gint azt mindent is megoldunk.:heart::joy:

9 kedvelés