Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Szóval 6500 Ft lesz…. :sweat_smile:

5 kedvelés

Plussz postaköltcség, plusz ÁFA.
:laughing:

5 kedvelés

Nem Deal akkor :roll_eyes: a Posta költsége mintegy 223 milliárd Ft. becsülve, Cargo nélkül, azt aránytalannak tartom :cry:

4 kedvelés

Mehet akár a mod készítés is… No jó, csak ha valami bektepálna + stand a vattázáshoz/tekeréshez/szereléshez..

6 kedvelés

Sziasztok!

Na így pár héttel később nyilatkozok azokról amiket beszereztem :smiley:

Sok aromával gazdagodtam és egy DVARW MTL FL 24-es klónnal.
A tank szerintem teljesen jó tök jó ízeket ad nem folyik és az 1.2-es pin amivel jön tökéletes, én 2 magra tekerek 5 mentet 0.94-098 ohm körül van a kanthal @Zolika köszi a tippet innen is :slight_smile:, vattázás szempontjából hát ez egy érdekes szitu mert többször is próbáltam ugyan úgy 2.5BP Mods-ból lecsípek egy kicsit aztán pár slukk után vatta íz éget, megcsinálom és megint de most hagyom tovább, szívom izzítás nélkül majd elmúlik a baj szóval nemértem. :smiley: (ha valaki tud fasza 2-es magra gyártott vattát amit nem kell tépkednem nagyon boldog lennék). A never forget azért okozott többször is meglepetést bár mostanában már csak utolsó pillanatban mielőtt fejre állítanám eszembe jut szerencsére ha elmaradt volna különben mosás és előröl az egész.
Összességében: 9/10

Aroma:

-Bombo Bar Juice Strawberry Milkshake Ice, féltem mert ICE nélkül akartam de kb nem is érezni a hűsítőt néha 100 slukkból egyszer előkerül erősebben de ennyi, feleségem még régebben próbált ilyen elfbar-t de sose találtunk neki nagyon tetszik és ezzel nincs egyedül, viszont baromi édes lehet csinálok egy 10ml-es pakkot külön hátha nem olyan lesz mint ha gumicukrot sz*pnék :smiley:
Összességében: 9/10 -túlon túl édes lehetne krémesebb

-Drifter Bar Juice, pineapple, peach, mango reméltem, hogy megtaláltam a Mango Bangom, sajnos nem viszont ez is teljesen finom ez már kevésbé édes de számomra az ízek össze vannak mosva
Összességében: 7/10

-TJ Red Astaire az örök rendelés a méltán híres k**rvák vére ahogy mi hívjuk, hát ez is gyengült az évek alatt azonban ha 30ml-ből ha 200ml-t kever az ember vagyis 15%-ban akkor viszont hozza a régi elvártat (kék csoda heisenberg rád gondolok igen)
Összességében: 10/10

Ha offtopic akkor sry :smiley:

12 kedvelés

Szia! Nagyon jó kis beszámolót rittyentetél ide nekünk. :+1:
A Dvarw-ba én is kettes magra tekerek, azonban az általad említett BP Mods vattával (amellett, hogy nagyon kedvelem) még sosem próbáltam.
Sajnos a méretre tépkedést nem lehet elkerülni.
Ha van lehetőséged, akkor érdemes még kipróbálni a
Cotton Clouds vattát, illetve a Vaperinán leírt tapasztalatok alapján a Japán Muji, illetve Cotton Bacon
vattákat is.
Az elején kísérletezni kell, hogy mi az ideális vatta vastagság, aztán ha ráérzel, már később nem igazán lehet dry hit.

11 kedvelés

Itt baj már nem lehet .

Kettes mag,puff vatta ,dc pisztácia :blush:

14 kedvelés

Ez lemaradt :zany_face:

14 kedvelés

Hogyne maradt volna le, amikor dolgozol, má’ megin’, hétvégén.

door GIF

10 kedvelés

Már megint a zsíros maszek!!:grin:

8 kedvelés

Valamiből finanszíroznom kell ezt-azt :winking_face_with_tongue::grin:

10 kedvelés

Nekem már nem kell a maszek!!:grin: Legalább is az AIO vonalon nem kel a finanszírozás!:man_shrugging: :sweat_smile:

7 kedvelés

Nekem ez az életem a maszek :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Nekem meg egy maszek hölgy!!:rofl: :rofl:

8 kedvelés

Szia Tibor!
Akkor ezek szerint eléggé tiszavirág életű volt a kapcsolatod az AIO -val. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Szia János!! Ezt mondhatnám úgy is, hogy nagyon pontosan megfogalmaztad!!:grin:

8 kedvelés

Még mielőtt a stubby meglett, nagy felindulásomban, és mivel sok pontom volt a HC rendeltem egy g80 is!!:grin: Úgy, hogy lesz eladó azt hiszem bontatlanl!!:rofl:

8 kedvelés

Bár én nem leszek potenciális vevő rá,de valaki biztosan jól jár vele. :sweat_smile:

7 kedvelés

Arra én se mert nem tetszik​:grin:

7 kedvelés

2 napja folyamatosan próbálom a Stubbyt! Teljesen jó a mtl , a kit nek köszönhetően, de nem tudok olyan ízt kihozni belőle mint a Caiman, vagy a Coccon, Dvarw-ból!! Csak ez a baj vele, meg hogy nem tetszik!!

13 kedvelés