Szia János!
Például ez:
7% gyártói ajánlás,(nekem) tökéletesen geil.

Sajnos nekem már a 8 ml kapacitás árulkodik egy felhasználási modról.(nevezzük nevén DL )
Nekem ezek a Hybrid tankok amik mindenre jók,azok nem biztos hogy beválnak.
Az mtl kit 1,2 air pint teljesen jó mtl élményt nyújt!! Gőz minden teljesen rendben van, csak még az ízzel nem vagyok kibékülve!!
Nem tettem bele kivonatot esőre!! Tnt Habana van bent!!
De nem sokára megy bele a kivonat!! Hátha!
Most már kíváncsivá tettél
Szerintem ne öntsd tele
Az 1,2 vel ugyan az midha a Dvarwot szívnám, csak még nincs az az íz!!
Hidd el azt tettem, elsőre!! Most önthetem ki valahogy!!
Szia János!
Köszönöm szépen!
Szia, nekem is 7,5%-tól kezd el geil-lé válni.
De vannak itt olyanok, akiknek 15%-on a tuti.
Aroma-, tank- és ízlésfüggő. De veheted őket nyugodtan, finomak.
Szia ! MTL -ben ~10% körül, Dl -be 12-15% körül, viszont mivel ebből a motyóból a Ryan coffee és a Limited amit ismerek ezért még nem tudom
Mondjuk ezeket 15%-ba kóstólgattam
Szia!
Köszönöm szépen! Simán el tudom képzelni a “ dupla vagy semmit”. Még sosem fordult elő, hogy “ez már sok”, de az igen, hogy kevés. Higítani még mindig könnyebb, mint ízesebbé tenni, nem igaz?
Köszi szépen még egyszer! Tuti rendelni fogok.
Köszönöm szépen! Fel fogok készülni mindenre. Ha 15, akkor legyen 15, vagy 20 is akár….
Ez 2 (számomra) új íz bekeverve.
Fú skacok … most mondom, ezek nagggyon jók lesznek.
Általában frissen megnyalva nálam már kijön az, hogy ízleni fog, vagy sem. Ezek bitang jók lesznek én mondom.
@tibor_balogh te is keverd be ezeket.
Szia ! Én mindent 15% ban kezdek .. onnan lehet mozogni .. de álltalában nem kell …
Finom Gőzöket
Nekem az még kimarad … Most értem haza , de megérkezett nekem is ..
Két Don és az Unicorn nekem is újdonság .. de van egy kókusz dohány is benne … Na az is olyan ami bármi lehet akár kuva finom is
Talán vasárnap lesz időm keverni …Szombaton Nyíregyháza állatkert.. az is egy hosszú nap lesz így Pestről
Köszönöm szépen!
A pisztácijás Don lemaratt megintet!
Ejnye-bejnye!
Sajnos annyi xart kóstoltam pissssztáciásbol, hogy a Don még várat magára . Erre az évre elég volt a Pisztáciás liquidekböl