Hány százalékban fogod keverni az Unicornt és a Don Cristot ?
Pár bánatot okozó dolog van a Don cristoval kapcsolatban. Hosszú érés , gyári javaslat 20% elég a 15 , gyorsan fogy . 2 nap és éretté nyílvánítom az enyéimet.
Unicorn tuti 20 … Don cristo is azt kéri de lehet rá próbálok 15 ben ha gyenge megy 20 ra
Nekem a szezám is tökéletes lett 15% ban
A Don szvsz elég 15-ben.
Unicorn 15 az ajánlás, de én is 20-ban kevertem. Don Cristo 20-as ajánlás, annyiba is kevertem.
@Lawicska szállító ha hozza a csomagot, akkor még a szezámosból keverek és a churrososból.
Na akkor a szezámost 15-be tolom.
Maple , black és custard csücsül a spejzban. Szembe figyeli őket a Dictator Duce.
Holnap jön
Nekem szombatot mondott.
Nem egyszerű velem a randi na .. volt itt már minden .. még vasárnap is
A levegő hátul
Így kb 10 X szívtam ezt meg és persze mindig már Liquid feltöltés után veszem észre…
Igen!! Így vettem !! Azt mondta a srác ,el mosta mindent jól összerakott, csak használni kell!+! Néztem egy videót akkor tűnt fel!! Most rakhatom vissza az 1 es pint!!
Észre vehettem volna a képen elsőre .. , De hirtelenséggel fel sem tűnt annyira ritkaság az Mtl kit ,hogy csak bámultam
Én meg néztem egy videót, hogyan kel szétszedni a borot és akkor tünt fel ,hogy valami nem stimmel!
Nekem pont az pörög az MTL kitben. Rácuppantam eléggé. Ajánlott 20% keverés +2 hét érlelés… Nyami
És akkor még a Flavorist Tabak Royal Gold-ot nem is kóstoltad bár nem is tudom, vehető-e még valahol.
A DC-nek nálam mellékíze volt, meg ilyenek.