Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Hány százalékban fogod keverni az Unicornt és a Don Cristot ? :thinking:

5 kedvelés

Pár bánatot okozó dolog van a Don cristoval kapcsolatban. Hosszú érés , gyári javaslat 20% :roll_eyes: elég a 15 , gyorsan fogy . 2 nap és éretté nyílvánítom az enyéimet. :grin:

10 kedvelés

Unicorn tuti 20 … Don cristo is azt kéri de lehet rá próbálok 15 ben ha gyenge megy 20 ra

Nekem a szezám is tökéletes lett 15% ban

9 kedvelés

A Don szvsz elég 15-ben.

Marlon Brando Movie GIF

11 kedvelés

the sopranos smoking GIF

8 kedvelés

Unicorn 15 az ajánlás, de én is 20-ban kevertem. Don Cristo 20-as ajánlás, annyiba is kevertem. :hugs:

@Lawicska szállító ha hozza a csomagot, akkor még a szezámosból keverek és a churrososból. :hugs:

10 kedvelés

Na akkor a szezámost 15-be tolom. :hugs:

9 kedvelés

Maple , black és custard csücsül a spejzban. Szembe figyeli őket a Dictator Duce.

Fidel Castro Cuba GIF

8 kedvelés

Holnap jön :rofl:

jason statham GIF

9 kedvelés

Nekem szombatot mondott. :hushed_face:

6 kedvelés

grinning the grinch GIF

5 kedvelés

Nem egyszerű velem a randi na .. :joy::joy: volt itt már minden .. még vasárnap is

8 kedvelés

Tibor egy kérdés, hol a híba a képen?

9 kedvelés

A levegő hátul

9 kedvelés

Így kb 10 X szívtam ezt meg :joy::joy::joy::joy: és persze mindig már Liquid feltöltés után veszem észre…

7 kedvelés

Igen!! Így vettem !! Azt mondta a srác ,el mosta mindent jól összerakott, csak használni kell!+! Néztem egy videót akkor tűnt fel!! Most rakhatom vissza az 1 es pint!!

8 kedvelés

Észre vehettem volna a képen elsőre .. , De hirtelenséggel fel sem tűnt :joy: annyira ritkaság az Mtl kit ,hogy csak bámultam :joy::joy::joy:

10 kedvelés

Én meg néztem egy videót, hogyan kel szétszedni a borot és akkor tünt fel ,hogy valami nem stimmel!:grin:

9 kedvelés

Nekem pont az pörög az MTL kitben. Rácuppantam eléggé. Ajánlott 20% keverés +2 hét érlelés… Nyami

10 kedvelés

És akkor még a Flavorist Tabak Royal Gold-ot nem is kóstoltad :slightly_smiling_face:bár nem is tudom, vehető-e még valahol. :thinking: A DC-nek nálam mellékíze volt, meg ilyenek.

9 kedvelés