Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Köszi!

6 kedvelés

Dobj bele egy akkut, coilt, vattát meg valami finommat aztán mehet a gőz! :rofl:

7 kedvelés

Bezzeg a manók…csak kibontod és nyomod :joy::+1:árad a gyümi…:wink: gratula, örömöt benne.

8 kedvelés

Kicsit még dolgozok .. de figyelek … Mindennel tessék megvárni :rofl::rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Hát persze!! Még most tudtam beletenni az 1,0 airpintet!!:grin:

7 kedvelés

Akku helyére is befér, palástba is de érdemes a helyére tenni :joy::hugs::wink:

5 kedvelés

Köszönöm, a segítőkész tanácsot!!:grin: Nagyon rendes tőled!!:grin: :rofl:

6 kedvelés

Mind mindig, Szívesen :hugs::wink: és még most ébredtem fel….

6 kedvelés

Akartam írni, sokkal jóbb lenne ha még aludnál!!:rofl:

7 kedvelés

14 kedvelés

Még mindig csodaszép :heart::heart:

Haza akarok menni hozzá:rofl:

7 kedvelés

Én meg kezdhetem előröl, mert szűk az 1mm airpint!!:sneezing_face:

6 kedvelés

Nekem még mindig nem az esetem!! De véleményt csak akkor mondok, ha minden össze áll, úgy ahogy szeretném!!

5 kedvelés

Egyben vettem az egészet plusz panel szettel és gombokkal!! Kéz alatt !

5 kedvelés

Az hiszem egyenlőre semmit

15 kedvelés

Nekem tetszik! Neked is @Paska ? 1mm airpinnel nem csoda ha behorpad a homlokod is, és a s@ggeden veszed a levegőt! :rofl: @tibor_balogh szerinted?

9 kedvelés

Még próbálkozom ezzel-azzal, de egyenlőre a legjóbb rtaim nem adám oda érte!!:man_shrugging:

8 kedvelés

Szia! Látom jól el vagy eresztve A&L aromákkal, így szeretnék tőled egy kis segítséget kérni. Tervezem, hogy én is rendelek belőlük, de sosem próbáltam még. Szeretem a nagyon intenzív ízeket ( pl Bombo ), és arra lennék kíváncsi, hogy hány százalékot javasolnál, hogy már szinte geil legyen? :blush: Előre is köszönöm a választ és a segítséget! További szép napot!

6 kedvelés

Partintsd bele a hármas vagy négyes pint,és mély levegő :grin:

8 ml talán sok lesz a kivonatoknak :blush:

10 kedvelés

Nálam mély levegő 3-4 pint sem lesz!!:rofl: Ha mtl ben nem lesz jó, akkor csak azért lesz, amit te szoktál mondani!!:rofl:

8 kedvelés