Szépek ezek az antikolt címkék ![]()
Ha már így szóba kerültek az ajándékok, én most ezt a Bombo liquidet gőzölöm Kedves @Peva71 -nek köszönhetően. ![]()
Nagyon jól eltalálta a gyártó az arányokat, semelyik összetevő nem tolakodó. Az édességével is elégedett vagyok. Ami még tetszik benne, hogy kifújás után a dió ízét sokáig érzem a számban.
Ez régen nekem is tetszett, aztán egy dinnyés liquidnél nem annyira …![]()
![]()
Mondjuk, ezen nem is csodálkozom. Sokáig kerestem igazán jó sárgadinnyés aromát, de nem találtam, így mostanra már fel is adtam.
Én meg bele is borzongtam!!![]()
Nekem is maradt itthon, kedvelem. Szerintem az egyik legjobban sikerült dohányos bombo, és talán nem kokszol annyira mint a másik kedvenc a reserved.
A Hangsen az volt….mondjuk azt készen lehetett venni itthon, Eo, 10 ml leves. Kint meg csak rövid ideig (aromát). Az volt legvalódibb sárgadinnye anno. ![]()
Szia Éva ![]()
A “másik kedvencet” nem ismerem, de nálam ez már három tank elgőzölése után így néz ki. ![]()
Jó-jó, tudom, még néhányan látnának ebben fantáziát, de én inkább tisztába rakom.
Szia János!
Csak azt írtam, hogy talán nem kokszol annyira ![]()
Teszemazt, lerágnám a tekerést ha pl. menne a hasam…. ![]()
![]()
Most is megfeledkeztem róla, de úgy is tudjátok!
![]()

Arôme Tarte Citron A&L
Az almás pite után ez az aroma került tesztelésre.
Hát … nem csalódtam … nálam ez is toplistás lett. ![]()
Ajánlott keverési arány 4 %, én 15%-ban kevertem.
Nagyon kellemes, lágy citromos íz, édes, de nem gejj egyáltalán. A citromos nápolyihoz tudnám leginkább hasonlítani.
Aki szereti az ilyen ízeket, annak bátran ajánlom. ![]()
Ez egy nagyon jó aroma, ráadásul megfizethető áron. ![]()
A majmos olasz oldalról 1 hét kb a szállítás?
Szia, igen, pont! ![]()
A 15% nem lett overkill?
Már csak azért, mert a 4 meg a 15 közt van 1 kis difi ![]()
Sajnos kell neki … Igaz ezt még nem kóstoltam , de volt pár márka társ nálam .. és mind nagyon alá volt lőve a gyári ajánlás … Vagy csak mi magyarok szeretjük, hogy valaminek intenzív az íze … ![]()
![]()