Szépek ezek az antikolt címkék
Ha már így szóba kerültek az ajándékok, én most ezt a Bombo liquidet gőzölöm Kedves @Peva71 -nek köszönhetően.
Nagyon jól eltalálta a gyártó az arányokat, semelyik összetevő nem tolakodó. Az édességével is elégedett vagyok. Ami még tetszik benne, hogy kifújás után a dió ízét sokáig érzem a számban.
Ez régen nekem is tetszett, aztán egy dinnyés liquidnél nem annyira …
Mondjuk, ezen nem is csodálkozom. Sokáig kerestem igazán jó sárgadinnyés aromát, de nem találtam, így mostanra már fel is adtam.
Én meg bele is borzongtam!!
Nekem is maradt itthon, kedvelem. Szerintem az egyik legjobban sikerült dohányos bombo, és talán nem kokszol annyira mint a másik kedvenc a reserved.
A Hangsen az volt….mondjuk azt készen lehetett venni itthon, Eo, 10 ml leves. Kint meg csak rövid ideig (aromát). Az volt legvalódibb sárgadinnye anno.
Szia Éva
A “másik kedvencet” nem ismerem, de nálam ez már három tank elgőzölése után így néz ki.
Jó-jó, tudom, még néhányan látnának ebben fantáziát, de én inkább tisztába rakom.

Szia János!
Csak azt írtam, hogy talán nem kokszol annyira
Teszemazt, lerágnám a tekerést ha pl. menne a hasam….
Most is megfeledkeztem róla, de úgy is tudjátok!
Arôme Tarte Citron A&L
Az almás pite után ez az aroma került tesztelésre.
Hát … nem csalódtam … nálam ez is toplistás lett.
Ajánlott keverési arány 4 %, én 15%-ban kevertem.
Nagyon kellemes, lágy citromos íz, édes, de nem gejj egyáltalán. A citromos nápolyihoz tudnám leginkább hasonlítani.
Aki szereti az ilyen ízeket, annak bátran ajánlom.
Ez egy nagyon jó aroma, ráadásul megfizethető áron.
A majmos olasz oldalról 1 hét kb a szállítás?
Szia, igen, pont!
A 15% nem lett overkill? Már csak azért, mert a 4 meg a 15 közt van 1 kis difi
Sajnos kell neki … Igaz ezt még nem kóstoltam , de volt pár márka társ nálam .. és mind nagyon alá volt lőve a gyári ajánlás … Vagy csak mi magyarok szeretjük, hogy valaminek intenzív az íze …