Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Szépek ezek az antikolt címkék :grinning_face:

6 kedvelés

Nem én kevertem, ajcsi volt :hugs:, meg kell hogy mondjam fincsike, és elég a benne lévő …mg! :+1:

15 kedvelés

Ha már így szóba kerültek az ajándékok, én most ezt a Bombo liquidet gőzölöm Kedves @Peva71 -nek köszönhetően. :hugs:

Nagyon jól eltalálta a gyártó az arányokat, semelyik összetevő nem tolakodó. Az édességével is elégedett vagyok. Ami még tetszik benne, hogy kifújás után a dió ízét sokáig érzem a számban.

17 kedvelés

Ez régen nekem is tetszett, aztán egy dinnyés liquidnél nem annyira …:roll_eyes::sweat_smile:

9 kedvelés

Mondjuk, ezen nem is csodálkozom. Sokáig kerestem igazán jó sárgadinnyés aromát, de nem találtam, így mostanra már fel is adtam.

8 kedvelés

Én meg bele is borzongtam!!:grin:

9 kedvelés

Nekem is maradt itthon, kedvelem. Szerintem az egyik legjobban sikerült dohányos bombo, és talán nem kokszol annyira mint a másik kedvenc a reserved.

11 kedvelés

A Hangsen az volt….mondjuk azt készen lehetett venni itthon, Eo, 10 ml leves. Kint meg csak rövid ideig (aromát). Az volt legvalódibb sárgadinnye anno. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szia Éva :slightly_smiling_face:
A “másik kedvencet” nem ismerem, de nálam ez már három tank elgőzölése után így néz ki. :sweat_smile:

Jó-jó, tudom, még néhányan látnának ebben fantáziát, de én inkább tisztába rakom. :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Szia János!
Csak azt írtam, hogy talán nem kokszol annyira :joy:

9 kedvelés

Teszemazt, lerágnám a tekerést ha pl. menne a hasam…. :thinking::joy:

7 kedvelés

Most is megfeledkeztem róla, de úgy is tudjátok! :wink: :vaperina: :grin:
PhFu-07

10 kedvelés

Jól ráéreztél kedves @John, ez is @Peva71 érkezett, sok sok mindennel! :wink: :hugs:

10 kedvelés

Arôme Tarte Citron A&L

Az almás pite után ez az aroma került tesztelésre.

Hát … nem csalódtam … nálam ez is toplistás lett. :hugs:

Ajánlott keverési arány 4 %, én 15%-ban kevertem.

Nagyon kellemes, lágy citromos íz, édes, de nem gejj egyáltalán. A citromos nápolyihoz tudnám leginkább hasonlítani.

Aki szereti az ilyen ízeket, annak bátran ajánlom. :hugs:

Ez egy nagyon jó aroma, ráadásul megfizethető áron. :hugs:

17 kedvelés

A majmos olasz oldalról 1 hét kb a szállítás?

7 kedvelés

Szia, igen, pont! :waving_hand:

9 kedvelés

A 15% nem lett overkill? :flushed_face: Már csak azért, mert a 4 meg a 15 közt van 1 kis difi :smiley:

4 kedvelés

Sajnos kell neki … Igaz ezt még nem kóstoltam , de volt pár márka társ nálam .. és mind nagyon alá volt lőve a gyári ajánlás … Vagy csak mi magyarok szeretjük, hogy valaminek intenzív az íze … :thinking::joy:

8 kedvelés

The Voice Reaction GIF by The Voice Belgique

1 kedvelés

Hát megjött az új haver :wink:

22 kedvelés