Az a&l is az lehet mint a többi társával (BM, VV, Bombó) még sorolhatnám. Volt egy kezdeti hype velük és ezen felbuzdulva átestek a ló másik oldalára. A különböző fajta mennyiség a minőség kárára ment…..
Szerintem tedd el egy hónapra pihenni . Hátha csak idő kell neki
Lehet … de az almás pite aromájuk nálam TOP 1.
Pedig már a pár év alatt jópár aromát kóstoltam.
Áhh,.nekem nincs ekkora….pupillám
Nekem van egy nagy hibám, valamiért megérzem azt a mű édesítőszer ízt bennük és nekem annyi
Már meg sem nézem őket nemhogy vásároljak belőlük…….
Pedig muszáj nekik, valódi cukrot fel se venne eleget, meg a tekerést is meg lehetne nézni. Hja meg a vatta…cukor persze a gyártó dönti el, melyik édesítőszer és milyen koncentrációban jó szerinte….
Candy tutira, a cotton meg ki hogy szereti
Valami hasonlón mentem keresztül én is.
Bar az ego annyira nem volt parádé. Inkább a cigi alakú, hosszúságú patronos kínai fröcsipapucsragasztó szívó apparatus volt az igazi szharnak az alja dobok is egy pikcsört nosztalgiázni. Sztem ma is van ebből a csodából vagy 8-10 darab a műhelyben, itt-ott szethajigalva
Viszont az biztos, hogy anno Balassagyarmaton atutazóban szert tettem egy rózsás levesre. Igazi maszek cucc volt. Patikai szemcsepp flakonban. Sosem felejtem el.
Azóta sem találok rózsás aromát
ma rendelés közben szembe jött velem valami lila violás vagy nemtudommis aroma.. Majdnem rá mentem.
Ha jobban megnézed, ez jeges.
De viccen kívül azért ez a hűsítős vattacukor igencsak finom lehet.
Sőt, ha valakinek van tuti bevált rako…ööö…vagyis rágó gumi aromája, ne fogja vissza magát megosztani. Már régóta keresem az ultimate-et.
Jól néz ki, köszi.
Így már nagyon hasonlít a retró savanyú citromos cukorkára … Megjött az édesség bele …
Fincsikeeeee
Arányok is stimm, 2 napos volt a tavasz