Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Az a&l is az lehet mint a többi társával (BM, VV, Bombó) még sorolhatnám. Volt egy kezdeti hype velük és ezen felbuzdulva átestek a ló másik oldalára. A különböző fajta mennyiség a minőség kárára ment…..

7 kedvelés

Szerintem tedd el egy hónapra pihenni . Hátha csak idő kell neki :heart_eyes:

9 kedvelés

Lehet … de az almás pite aromájuk nálam TOP 1.

Pedig már a pár év alatt jópár aromát kóstoltam. :hugs:

9 kedvelés

Áhh,.nekem nincs ekkora….pupillám :roll_eyes::rofl:

6 kedvelés

Nekem van egy nagy hibám, valamiért megérzem azt a mű édesítőszer ízt bennük és nekem annyi :pensive_face:

Már meg sem nézem őket nemhogy vásároljak belőlük…….

9 kedvelés

Pedig muszáj nekik, valódi cukrot fel se venne eleget, meg a tekerést is meg lehetne nézni. Hja meg a vatta…cukor :roll_eyes::grin:persze a gyártó dönti el, melyik édesítőszer és milyen koncentrációban jó szerinte….

5 kedvelés

Pedig jön a következő adag. :hugs:

6 kedvelés

Az cotton candy ? :flushed_face:

12 kedvelés

Candy tutira, a cotton meg ki hogy szereti :thinking::sweat_smile:

6 kedvelés

:joy:

4 kedvelés

Valami hasonlón mentem keresztül én is.

Bar az ego annyira nem volt parádé. Inkább a cigi alakú, hosszúságú patronos kínai fröcsipapucsragasztó szívó apparatus volt az igazi szharnak az alja dobok is egy pikcsört nosztalgiázni. Sztem ma is van ebből a csodából vagy 8-10 darab a műhelyben, itt-ott szethajigalva :grin:

:rofl:Viszont az biztos, hogy anno Balassagyarmaton atutazóban szert tettem egy rózsás levesre. Igazi maszek cucc volt. Patikai szemcsepp flakonban. Sosem felejtem el. :grin: Azóta sem találok rózsás aromát :face_with_peeking_eye: ma rendelés közben szembe jött velem valami lila violás vagy nemtudommis aroma.. Majdnem rá mentem. :face_exhaling:

6 kedvelés

Ha jobban megnézed, ez jeges. :grin:

De viccen kívül azért ez a hűsítős vattacukor igencsak finom lehet.:heart_eyes:

5 kedvelés

Sőt, ha valakinek van tuti bevált rako…ööö…vagyis rágó gumi aromája, ne fogja vissza magát megosztani. Már régóta keresem az ultimate-et.

5 kedvelés

Pl ez echte rágógumi. Picit tömény nekem a gyári keverési arány…

7 kedvelés

Jól néz ki, köszi.:hugs:

6 kedvelés

Na 1 kész … Első 15-ös ONI-m minnyá nyami nyami

14 kedvelés

Így már nagyon hasonlít a retró savanyú citromos cukorkára … Megjött az édesség bele …

Fincsikeeeee

10 kedvelés

“Az évszaknak megfelelő alapszínek” :wink::maple_leaf::grin:

18 kedvelés

Arányok is stimm, 2 napos volt a tavasz :grin::roll_eyes::wink:

6 kedvelés

Ezt ugyan nem ma kevertem, de az igazi gőzölős korszakom ezekkel kezdődött (épp a fényképeim közt matattam, amikor rátaláltam).

A Blue Dragon kivételével mindegyik egy elképesztően finom cucc volt. Sokuk már nem kapható :confused:

15 kedvelés