Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Gratula!:slightly_smiling_face:

Úgy tűnik, éppen belepasszol a tenyeredbe.

Milyen az első benyomás?

8 kedvelés

Egyelőre kamaszrandi van, még csak a fogdosásnál tartok. :grin:

De kb erre vágytam, ez nem fogja leszaggatni a zsebem. Nagyon kellemes a fogása. Mondjuk ezzel nem lehet verekedni, mint a Geekvape Legend-del :smiley:

De még ismerkedek vele, a kazánnal is, talán kicsit kevés lesz a 2ml, de hát, majd kevesebbet szívok vagy többször töltöm fel :wink:

Ezúton is külön köszönet @Zolika -nak :saluting_face:

12 kedvelés

Hmm akkor egy Aegis az igazi kombó. Lehet verekedni vele , strapabíró, kézbe való és kónnyű. Nem ? A dizájn az lényegtelen :rofl:

9 kedvelés

Gratulálok! Egész jól passzolnak egymáshoz :heart:

8 kedvelés

Gratula!! Jól néz ki!!

8 kedvelés

A Legenda volt az első olyan mod-om, amivel rá is kaptam a vape-re, szerintem velem jön a sírba, amúgy nagyon szeretem. Sőt. És igen, lehet vele verekedni (bár még nem kellett), párszor már leesett innen-onnan, 1-2 kopással megúszta. Könnyűnek nem könnyű :wink: És hát olyan kicsit mint én, felül vékony, bélben vastag :smiley: :wink:

De van még egy Hellvape Hell200-as mod is, az még @gangsta_gergo jóvoltából van nálam, és azt is kedvelem nagyon :slight_smile:

De most így lett egy kistesó :wink: (és most karácsonyig semmit se :wink: )

9 kedvelés

Solo max . Örök db . 21700 100w ami amúgy nem indokolt szerintem .

8 kedvelés

Hát ez sem egy csúnya darab, kifejezetten formás, de amúgy abban igazad van, hogy feleslegesek nekem is a 200W-os mod-ok, nem használtam még ki, igazából egyszer járt 100w felett a mod, amikor a zsebemben elállítódott (nem zártam le), életem egyik legkeményebb slukkélménye volt a mecset szivar után :smiley:

De ki már nem dobálom őket :slight_smile:

9 kedvelés

Nekem nincs elemre a duál mod . Nagy a tenyerem amúgy is . Mivel duál jobban bírja a napot 0.5 Ohm feleti tekerésben ritkán járok . De ha lehetne még kapni 26650 solo mod az érdekelne mint opció :rofl:. Habár paralel mod is opció ott a chip adja meg a maximumot.

6 kedvelés

A jó öreg Nebula, nagyon jó a fogása, ritkán még használom, de csak itthon mert gatyaszaggató a súlya

13 kedvelés

Not Funny Lol GIF by WWE

10 kedvelés

Csak szólok , hogy minden nap karácsony … Erre felé :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Ijoy solo plus igaz nincs . De a Lux meg duál .

9 kedvelés

Klassz cucc :wink: :right_facing_fist: :left_facing_fist:

5 kedvelés

Gratula, elegant :+1:

6 kedvelés

Megérkezett a Cocoon mtl rta és egy kis ajándék!

13 kedvelés

Eltelt egy perc..csak megkérdezem milyen ? :grin::zany_face:

10 kedvelés

Még nem tudom!! Még csak nézegetem!!:joy:

9 kedvelés

Nem ér rá vele foglalkozni épp rendelésben van…:winking_face_with_tongue:

10 kedvelés

Biztos dobott mellé pár gyuümis jeges aromát is,csak az lemaradt a fotóról :winking_face_with_tongue::zany_face::joy:

10 kedvelés