Gratula!
Úgy tűnik, éppen belepasszol a tenyeredbe.
Milyen az első benyomás?
Gratula!
Úgy tűnik, éppen belepasszol a tenyeredbe.
Milyen az első benyomás?
Egyelőre kamaszrandi van, még csak a fogdosásnál tartok.
De kb erre vágytam, ez nem fogja leszaggatni a zsebem. Nagyon kellemes a fogása. Mondjuk ezzel nem lehet verekedni, mint a Geekvape Legend-del
De még ismerkedek vele, a kazánnal is, talán kicsit kevés lesz a 2ml, de hát, majd kevesebbet szívok vagy többször töltöm fel
Ezúton is külön köszönet @Zolika -nak
Hmm akkor egy Aegis az igazi kombó. Lehet verekedni vele , strapabíró, kézbe való és kónnyű. Nem ? A dizájn az lényegtelen
Gratulálok! Egész jól passzolnak egymáshoz
Gratula!! Jól néz ki!!
A Legenda volt az első olyan mod-om, amivel rá is kaptam a vape-re, szerintem velem jön a sírba, amúgy nagyon szeretem. Sőt. És igen, lehet vele verekedni (bár még nem kellett), párszor már leesett innen-onnan, 1-2 kopással megúszta. Könnyűnek nem könnyű És hát olyan kicsit mint én, felül vékony, bélben vastag
De van még egy Hellvape Hell200-as mod is, az még @gangsta_gergo jóvoltából van nálam, és azt is kedvelem nagyon
De most így lett egy kistesó (és most karácsonyig semmit se
)
Solo max . Örök db . 21700 100w ami amúgy nem indokolt szerintem .
Hát ez sem egy csúnya darab, kifejezetten formás, de amúgy abban igazad van, hogy feleslegesek nekem is a 200W-os mod-ok, nem használtam még ki, igazából egyszer járt 100w felett a mod, amikor a zsebemben elállítódott (nem zártam le), életem egyik legkeményebb slukkélménye volt a mecset szivar után
De ki már nem dobálom őket
Nekem nincs elemre a duál mod . Nagy a tenyerem amúgy is . Mivel duál jobban bírja a napot 0.5 Ohm feleti tekerésben ritkán járok . De ha lehetne még kapni 26650 solo mod az érdekelne mint opció . Habár paralel mod is opció ott a chip adja meg a maximumot.
A jó öreg Nebula, nagyon jó a fogása, ritkán még használom, de csak itthon mert gatyaszaggató a súlya
Csak szólok , hogy minden nap karácsony … Erre felé
Klassz cucc
Gratula, elegant
Eltelt egy perc..csak megkérdezem milyen ?
Még nem tudom!! Még csak nézegetem!!
Nem ér rá vele foglalkozni épp rendelésben van…
Biztos dobott mellé pár gyuümis jeges aromát is,csak az lemaradt a fotóról