Most felvillanyoztad a netes kereskedelmet… Már dörzsölik a markukat. “Lesz pénz őszre”… az ígéretek hallatán.
Az Oroshi egy “érdekes” párosítás
Kíváncsi leszek mit mondasz róla
Nehéz
Én ma is szívtam
… A melóba … Arról tudok nyilatkozni
Nekem mind a két gyártótól csak csalódásom volt, persze nem ezek az ízek. De hát az íz igény és ízlelés eléggé szubjektív, szóval simán lehet, pont bejövős lesz Neked Sőt az is lehet, én rontottam el valamit, azért húzom le
Remélem a kedved nem
A Twelve Monkeys-tól én csak a Patas Pipe-ot szívtam. Amennyire én tudom, az az egyetlen dohányos aromájuk. Enyhe íz, kicsit csokis, nem rossz. De én sem dobtam tőle hátast, már jó ideje nem vettem újra.
Ettől függetlenül sokan szeretik ezt a márkát, de szerintem kétesélyes…hátha ismeri itt valaki és tud róla nyilatkozni.
Nekem most MTL-ben a Ripe Vapes Sweet Almond pörög, DL-ben meg Fizzy Wicked Mango.
RV nagyon ízlik, lágyabb, mint a Bombo-k, de úgy rákaptam, 4 nap alatt el is szívtam kb a 60 ml-t…
A Wicked Mango meg DL élményeim egyik hegycsúcsa, édes mangó, minima hűtéssel, imádom.
Maholnap elfogynak brühühű…
De azért még maradt szerencsére ez az amaz, amit el lehet szívni…
Véleményem szerint a Ripe Vapes az egyik legkiválóbb gyártó. A sima VCT top.
A Sweet Almond is jó, a Bold meg azoknak, akik a még dohányosabbat szeretik.
Én inkább az olyan dohányost, ami kap valami extrát, mogyorót, pisztáciát, vaniliát, stb.
Doboz munkás egy Tesco szatyorból szemezgetett Othello szőlővel
A tipikus ry4
Régen EGO időkben az ment
Első vape korszak széteső Ego-k, gombhiba, akku, folyós Aromamizer, cartomizer, lábszagú kínai levesek….
(Akkor se ízlett az ry4, pedig van pár Kafa desszertem)
Az volt az első próbálkozásom a vapeléssel. Az ry4 volt a legkevésbé rossz, vettem gyümölcsös ízeket is, de nagyon nem voltak jók. Egyben az volt az első bukás is, hogy átálljak. És igen. Folyás, ragacsosság, zsebbe kifolyás…
Sosem tudtam a flakon nyalogatásával megállapítani, finom-e ….
legközelebb valahogy belül nyalogasd.
8 nap érés után tesztelésre került ez a lötyi (10%-ban keverve). Pulse v3+ Dead Rabbit Solo RDA-ban.
Hát nem tudom … minimális gesztenye ízt érezni, de nem azt, amit vártam. Inkább valami más ízt sokkal jobban, de egyszerűen nem tudom megmondani, hogy mi az. Rossznak nem mondanám, de jónak sem.
Lehet, még érni kell neki … nem tudom.
Az a héja. Szívesen.