Mai Kumulus érkezés.
Alufólia teszten átment?
Tudjátok nekem is van, épp most használtam SE nagymosás, de az alufólia tesztet nem merem megcsinálni rajta!
Acéllemezzel.is jó, csak úgy nagyon hosszú a teszt
Tisztább mint volt ?
Akkor meg mit számít az a szendvics csomagoló izé
Működik oszt csá,há’ezé’vettük
Ezt elcsesztem!! Nem az volt az első dolgom, hogy azt kipróbáljam!!
Nem tudom eldönteni ,most a kezdődő náthám, vagy a ma próbált először Ni90 29ga huzal, de nem igen van íz!!
Tabacchificio 3.0 Latakia, mert megérdemlem, és szeretem!
Én is!!
hadd szúrjak be egy kérdést az A&L-lel kapcsolatban…
ha innen rendeltek, gondolom a posta értesít/hozza, ők nem problémáznak vele? vagy van más opció a szállításra?
DpD a szállító. Címre és csomagpontra is kérhető a rendelés. Nincs gond a szállítással.
ez a nap híre, thx!
Akkor már mindent tudsz annyi még hogy az A&L nél kérhetett DPD csomagpontra … az valamivel olcsóbb mint a házhoz szállítás
Ok olvasom … Már ez sem új infó
Kirobbanó sebességgel érkeznek a válaszok!
Egy kisebb kóstoló + még pár motyó érkezett az A&L oldaláról. Ragnarok, Spartacus mert ajánlottátok. A többire meg kíváncsi voltam, főleg az A&L nagato-ra. Plusz ajándék koncentrátum és hűtőmágnes.
Egy negatívum a csomagolás, kis kartondobozban, csomagolóanyag nélkül. Csörög-zörög, rázkódik. A doboz sarka megnyomódott, az egyik liquid folyott egy kicsit. Max fél ml, nem akadok fent rajta, csak igényesebb csomagolásra számítottam.
Többet kell rendelni és akkor kitölti a dobozt!
Egyébként szerintem is ez problémás de jobb mint valamelyik magyar/szlovák vagy horvát shop akik bubis borítékba küldik a termékeket.
Nekem ilyenkor jóvá írtak 5 eurót … Mondjuk ott volt benne papír kitöltés is … Emlékeim szerint szokott
Így igaz, de nekem liquid egyenlőre több nem! Van elég, ez még egy extra volt az extrán.
Énis kaptam többször bubis borítékban, szerencsére nem volt gond egyikkel sem, igaz nem franciaországi távlatból jött sok pakolással.
Ez miatt nem biccselek velük, nem is írtam nekik.
Ha írnék is, csak annyi lenne, hogy ha van rá mód körültekitően csomagoljanak legközelebb.
Szerk.: mármint nemcsak nekem, minden csomagot.
Jó kis nagato, van még egy jó 40 ml még belőle. Én most 21700 tároló doboz kértem ajándékba, de ez most eltört sajnos. A gorilla flakon kupakja kiszúrta, pont felé tették