Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mai Kumulus érkezés.

12 kedvelés

Alufólia teszten átment?

6 kedvelés

Tudjátok nekem is van, épp most használtam SE nagymosás, de az alufólia tesztet nem merem megcsinálni rajta! :wink: :rofl:

8 kedvelés

Acéllemezzel.is jó, csak úgy nagyon hosszú a teszt​:roll_eyes::joy:

6 kedvelés

Tisztább mint volt ?
Akkor meg mit számít az a szendvics csomagoló izé :smiling_face:
Működik oszt csá,há’ezé’vettük :grin:

9 kedvelés

Ezt elcsesztem!! :grin: Nem az volt az első dolgom, hogy azt kipróbáljam!! :rofl:

5 kedvelés

Nem tudom eldönteni ,most a kezdődő náthám, vagy a ma próbált először Ni90 29ga huzal, de nem igen van íz!!

3 kedvelés

Tabacchificio 3.0 Latakia, mert megérdemlem, és szeretem! :wink: :+1:

9 kedvelés

Én is!! :grin:

4 kedvelés

hadd szúrjak be egy kérdést az A&L-lel kapcsolatban…
ha innen rendeltek, gondolom a posta értesít/hozza, ők nem problémáznak vele? vagy van más opció a szállításra?

6 kedvelés

DpD a szállító. Címre és csomagpontra is kérhető a rendelés. Nincs gond a szállítással. :ok_hand:

8 kedvelés

ez a nap híre, thx!

6 kedvelés

Akkor már mindent tudsz :joy: annyi még hogy az A&L nél kérhetett DPD csomagpontra … az valamivel olcsóbb mint a házhoz szállítás

Ok olvasom … Már ez sem új infó :joy:

7 kedvelés

Kirobbanó sebességgel érkeznek a válaszok! :scream::sweat_smile:

Excited Star Wars GIF

6 kedvelés

Egy kisebb kóstoló + még pár motyó érkezett az A&L oldaláról. Ragnarok, Spartacus mert ajánlottátok. A többire meg kíváncsi voltam, főleg az A&L nagato-ra. Plusz ajándék koncentrátum és hűtőmágnes.
Egy negatívum a csomagolás, kis kartondobozban, csomagolóanyag nélkül. Csörög-zörög, rázkódik. A doboz sarka megnyomódott, az egyik liquid folyott egy kicsit. Max fél ml, nem akadok fent rajta, csak igényesebb csomagolásra számítottam.

8 kedvelés

Többet kell rendelni és akkor kitölti a dobozt! :sweat_smile:

Egyébként szerintem is ez problémás de jobb mint valamelyik magyar/szlovák vagy horvát shop akik bubis borítékba küldik a termékeket.

7 kedvelés

Nekem ilyenkor jóvá írtak 5 eurót :joy:… Mondjuk ott volt benne papír kitöltés is … Emlékeim szerint szokott

5 kedvelés

Így igaz, de nekem liquid egyenlőre több nem! Van elég, ez még egy extra volt az extrán.
Énis kaptam többször bubis borítékban, szerencsére nem volt gond egyikkel sem, igaz nem franciaországi távlatból jött sok pakolással.

4 kedvelés

Ez miatt nem biccselek velük, nem is írtam nekik.
Ha írnék is, csak annyi lenne, hogy ha van rá mód körültekitően csomagoljanak legközelebb.
Szerk.: mármint nemcsak nekem, minden csomagot.

4 kedvelés

Jó kis nagato, van még egy jó 40 ml még belőle. Én most 21700 tároló doboz kértem ajándékba, de ez most eltört sajnos. A gorilla flakon kupakja kiszúrta, pont felé tették :roll_eyes:

5 kedvelés