Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Kétszer kértem akku tartót tölük mindegyik eltört. Utána már csak szőnyeget kértem. :sweat_smile: Annyi szőnyegem van, hogy egy LAN partyhoz is elég lenne!

7 kedvelés

Hali.
Ti hogy szoktatok rendelni floravitáról?
Ahogy látom, csakis Mpl játszik, esetleg házhoz szállítás. (Ami nekem nem jó).
Külföldre nem szállítanak.
Amúgy valós az, ami a leírásban van, hogy az Mpl csomagautomata a szállítás után 10 napig őrzi a csomagot?

5 kedvelés

Szerintem senki nem várta ki a 10 napot. :slightly_smiling_face: De ha azt írják akkor úgy van.

6 kedvelés

Csupán azért mert, gondoltam, lerendelem ma, es mikor megyek haza jövő hétvégén, akkor majd kiveszem az automatábol.
Azt írja, szállítás… 1-2 nap. Igy beleférne, hogy mikor megyek haza, pl. Debrecenben ki tudnám venni.

6 kedvelés

10 nap, azt be szokták tartani. Én postára kértem, bementem érte, 9.6 kg volt.

6 kedvelés

Mennyit rendeltél? 5 évre? :joy:

4 kedvelés

Annyit ír még, hogy valós telefon számmal lehet csak kivenni. Nekem román számom van. Érvényes is. Csakhogy román és nem magyar…:thinking:

4 kedvelés

Gondoltam,hogy ezért.De ha nem érzed biztonságosnak,akkár rendelheted hozzám is ha mész haza meg elviszed.

8 kedvelés

Nem hiszem hogy gond a szám.

3 kedvelés

Hát, c-vitamint 2 évre, szódabikát sacc 3, sósav fele elfogyott, az alapokat meg sacc 2026 őszig :grin:

5 kedvelés

Ez nagyon rendes tőled. :blush:, de lehetséges hogy éjjel érek oda. Ez a gond… mert nem tudni milyenkor indulok haza.
Amúgy 2-2 liter lenne. Vg és pg.

6 kedvelés

Nem, számít fel tudok kellni ha kell.

9 kedvelés

Szerintem, ha a rendelés leadásakor elfogadja a tel számod, akkor minden rendben!!

5 kedvelés

Akkor irok neked …

5 kedvelés

“Hali, Jani, kb. 4 óra múlva érkezem, csak szerettem volna megkérdezni, tudsz-e aludni” :grin::wink:

9 kedvelés

Végül is mi is fent voltunk vagy 30órát… :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

“Szia, Jani vagyok, legközelebb hamarabb szójjá-írjá mán.!” :grimacing: :joy:

7 kedvelés

Simán, meg még itthon se aludtam vagy 3-at :grin:

4 kedvelés

“Milyen Robi? Nem ismerek semmilyen Robit…” :rofl:

9 kedvelés

Ez jogos. Mert nem ismer … személyesen…:grin:

5 kedvelés