Kétszer kértem akku tartót tölük mindegyik eltört. Utána már csak szőnyeget kértem. Annyi szőnyegem van, hogy egy LAN partyhoz is elég lenne!
Hali.
Ti hogy szoktatok rendelni floravitáról?
Ahogy látom, csakis Mpl játszik, esetleg házhoz szállítás. (Ami nekem nem jó).
Külföldre nem szállítanak.
Amúgy valós az, ami a leírásban van, hogy az Mpl csomagautomata a szállítás után 10 napig őrzi a csomagot?
Szerintem senki nem várta ki a 10 napot. De ha azt írják akkor úgy van.
Csupán azért mert, gondoltam, lerendelem ma, es mikor megyek haza jövő hétvégén, akkor majd kiveszem az automatábol.
Azt írja, szállítás… 1-2 nap. Igy beleférne, hogy mikor megyek haza, pl. Debrecenben ki tudnám venni.
10 nap, azt be szokták tartani. Én postára kértem, bementem érte, 9.6 kg volt.
Mennyit rendeltél? 5 évre?
Annyit ír még, hogy valós telefon számmal lehet csak kivenni. Nekem román számom van. Érvényes is. Csakhogy román és nem magyar…
Gondoltam,hogy ezért.De ha nem érzed biztonságosnak,akkár rendelheted hozzám is ha mész haza meg elviszed.
Nem hiszem hogy gond a szám.
Hát, c-vitamint 2 évre, szódabikát sacc 3, sósav fele elfogyott, az alapokat meg sacc 2026 őszig
Ez nagyon rendes tőled. , de lehetséges hogy éjjel érek oda. Ez a gond… mert nem tudni milyenkor indulok haza.
Amúgy 2-2 liter lenne. Vg és pg.
Nem, számít fel tudok kellni ha kell.
Szerintem, ha a rendelés leadásakor elfogadja a tel számod, akkor minden rendben!!
Akkor irok neked …
“Hali, Jani, kb. 4 óra múlva érkezem, csak szerettem volna megkérdezni, tudsz-e aludni”
Végül is mi is fent voltunk vagy 30órát…
“Szia, Jani vagyok, legközelebb hamarabb szójjá-írjá mán.!”
Simán, meg még itthon se aludtam vagy 3-at
“Milyen Robi? Nem ismerek semmilyen Robit…”
Ez jogos. Mert nem ismer … személyesen…