Múltkor téma volt a fahéjas levesek, én szeretem ahogy a fahéjas palacsintát is!
Ezt honnan rendelted, ha nem titok? Tele vagyok gyümölcs ízekkel, de kéne egy kis desszert is még, és a fahéj nagy kedvencem
Hmmm…érdekesnek néz ki…bővebb infót kérhetek róla? Íz, meg úgy mindenről? Hol szerváltad?
na a lusta fajtámat rá se kerestem…és tényleg…Köszi.
Majd kíváncsi vagyok a beszámolóra milyen az íz…egésznapos e stb.
Szép kék majdnem összezavart, Tom, Denem.
Megjött a csomagom a Sourcemore-tól. Tudja valaki, hogy miért volt becsomagolva két rétegű páncélfóliaba? Van egyáltalán bármi oka, vagy csak ez volt kéznél?
Amúgy öröm van mindkét benne lévő dolog miatt, de a Profile X-et különösen vártam
Nem semmi csomagolás
Eltettem, valamire még jó lehet Amúgy csak jelezném, hogy ez azért benne volt egy bubis borítékban
Azt hittem így jött
Átvilágítás ellen?
Vagy egységes. Minden vape cuccot így csomagolnak, mert van köztük folyós…
Talán a röntgensugarat is visszaveri a vámon …én a nic-et csomagoltam be vele és ment a hűvösre
Ugyan ezt mondtam a lányomnak kicsomagoláskor. Nem tudom, igaz lehet e?
Azért nem érteném egyébként ezt, mert Hollandiában vámoltak, így kértem. Hacsak a tiltások miatt nem…
Klassz szetted lesz
Szerintem csak amiatt teszik alufóliába mert így nem csúsznak szét a bubis boritékban a csomagok. Healthcabin-os rendelések például karton dobozban jönnek és ott nincs alufóliázás.
Az ajánlat még áll.