Én a Lemon Tart-ot ismerem tőlük. Nekem eszméletlenül finom, nincs mű ize, az édesitőt sem érzem rajta, ellenben intenziv, dinamikus izvilág, igazi finom citromos nápolyi.
Gyorsan a fenekére vertem.
Az s’n’v változatot vettem.
A koncentrátumot nem ismerem.
HaliKb. majdnem mind volt már nekem a Dinnertől.A kedvencem a Purple Rain.Málna ,áfony és citrom,valami istenkiràly keveréke.A lemon tart is nagy kedvenc volt,de annyit szívtam,hogy most hanyagolom.Most az orange tart van helyette,igazi narancsos piteNyugodtan választhatod bármelyiket,mind királyság egytöl eggyig
Málna, áfonya, citrom ezt mind szeretem és ha többen javasoljátok akkor nem lehet rossz Eddig szerencsére még nem volt olyan eset hogy nem mindegyik ízlett egyformán egy adott gyártótól
+1 itt is a Dinner Lady-nek. Mindegyik kiváló.
Köszönöm a megerősítést, nem is értem eddig hogy kerülhette el a figyelmemet Citromos aromával még úgysem volt dolgom
Ha már citrom… A kaktusz+citrom kombót feltétlen próbáld ki.
Ha már kaktusz. Én még soha nem ittam semmilyen kaktusz ízesítésű italt sem, elképzelésem sincs az milyen lehet Mit tesz hozzá még a citromhoz? Mennyivel másabb mint a sima citromos?
Kár, hogy ennyire húzós az snv-k ára.
Legszivesebben az egész repertoárt végigkóstolnám.
De majd lassacskán sort keritek rájuk.
A fiam szereti a kaktuszos top joyt.
Megkóstoltam már, de nem sikerült pontosan behatárolni az izt. Édes.
Finom amugy
Ha látok akkor veszek egyet
Attól függ melyik oldalról nézzük. Inkább veszek egyet ezekből mint helyette 2-3 olcsóbbat mert azok sosem hozták azt amit vártam. De ha arra gondolok hogy az analóg cigire sokkal többet költöttem akkor annyira nem sajnálom
Ez abszolut jogos.
Tényleg nézőpont kérdése.
Igy, hogy tuti a minőség, szivesebben belevágok akár egy drágább dologba is, mint nulla infóval.
Igaz a mondás, az olcsó a drága.
Tehát egyértelműen igazad van
Valaki pedig megcáfolta már hogy az olcsó sem mindig rossz de én csak magamból indulok ki. Olcsóbbakkal kezdtem aztán ahogy kipróbáltam a magasabb árkategóriát illetve snv-ket azóta inkább csak ezek. De az is lehet hogy ha kicsit jobban oda figyeltem volna a keverésre akkor az olcsóból is ki tudtam volna hozni valami használhatót viszont azok még mindig ott hevernek a szekrényben és eszembe se jut elő venni
Én ma kidobtam két 80milis liquidemet.
Nem szokásom ételt, italt, liquidet kiönteni, de ezektől szabadulnom.kellett, mert állandóan csak tologattam őket, havonta egy 2 milis tankkal elszivtam belőle, nem izlett, ezután sem fog. Mindkettő aromából készitett liquid volt.
Az snv-k eddig mindig bejöttek.
Nekem sem szokásom az ilyesmi ezért mindig csak halogatom hogy majd kezdek velük valamit de aztán mindig jön új íz, új márka
A fekete erdő nekem is a polcon van, de még nincs bekeverve.
Milyen?
A kaktusz az egy édes, kellemes ízvilágú gyümölcsmixhez hasonlít. Citrommal viszont kicsit visszábbvesz az édes vonalból, és a finom kaktusz mellett megjelenik a citrom íze. Mivel egyik sem tolakodó, így mindkettőt szuperül érezni. Egyszerűen kiegészítik egymást.
Lehet én rontottam el valamit mert a tortához szinte semmi köze ellenben nagyon tömény csoki íze van. Az sem akar fogyni emiatt
Mindenképp be fogok szerezni abból is mert már lassan túl sok az édes íz
Ó a fenébe
Hogy csináljam már akkor, hogy ne legyen tömény, gejl?
Csak VG esetleg?