Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Nem lett egy szépségkirálynő, de hozzá amit kell és nem lőnek vele! :wink:

7 kedvelés

Forditva van bekötve azért ilyen…alulról érkző huzalt kell bekötni a hozzá közelebb eső csavar alá.

4 kedvelés

Hmm :thinking: szerintem ez így is teszi a dolgát csak , hogy is fogalmazzak . Ez a fogd meg a sörömet eset :rofl::sweat_smile:

Én se azt írtam,hogy nem működik csak na.Olyan mint a pásztor meg a kecske:a pásztor mindig így csínálja a kecske is kezdi megszokni de attól még nem az a jó.:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Jé… valóban, benéztem, fáradt voltam és a mai napomon agyaltam közben. köszi :slight_smile:

Az en maim. Itt munkaban gyorsba.

8 kedvelés

Jorda B:

3 kedvelés

Hát igy:

Öregszem, vagy mi…

Most próbáltam először flat huzallal tekerni. Szerintem ezt árulni emberiség elleni bűntett. 7 éve tekerek, de ennek háromszor nekiugrottam és még mindig nem tökéletes. Na mindegy, vettem belőle 25 métert, van miből gyakorolni.

3 kedvelés

Ha nem bírsz vele, a felét szívesen átveszem :grin:

Nekem nagyon be jön…de nem egyszerű megtekerni,hogy szép legyen és jó…

1 kedvelés

Tudod, ez nekem ilyen hobby-féle… Ha felb@sz az asszony - mert van olyan -, akkor elöszedem a csetreszeimet és közben megnyugszom. Érdekes… ez van. De ha kérsz belőle, és Salzburg felé jársz, adok szívesen.

Gyakorlat teszi a mestert. Most csak jó, de nem szép. A folyamatos fejlődés az élet értelme. Hát, van hova… :rofl:

Azok milyen AIOk a háttérben?

Tisztelettel

Pulse AIO.5 mindkettő.

5 kedvelés

Köszönöm Uram :slight_smile:

Számomra egy dolog nem komfortos benne, hogy műanyag.
Én maradtam a BB-nél(klón) :slight_smile:

Tisztelettel

Az. Ilyen egyszer használatos feelingje van. Amúgy nincs bajom a műanyaggal; könnyű, strapabíró és nem ráz. :grin: Érdekes módon kézben nem érzem gagyinak.

3 kedvelés

Félre ne értsd nem nézem le (meg amúgy sem, senkinek a semmiét)
csak azt írtam nekem miért nem :slight_smile:

Tisztelettel

Nem értettem félre. És az álláspontoddal is tudok azonosulni. A műanyag előnye nyáron fog megmutatkozni, fele a súlya, mint egy acél modnak.
Ja, és ha hirtelen felindulásból utánaküldöm valamelyik bunkónak, a különbség az acél és a műanyag között 3 év letöltendő szabadságvesztés… :grinning:
Ez sem elhanyagolható differencia! :rofl:

3 kedvelés

Tauren max​:grin:

6 kedvelés

Ebben van anyag rendesen :blush: