Hőkupola v3.6 megoldja
maximum a tekeréssel bejelölöm a középső 7 mm szakaszt
csak precízen persze!!! ![]()
Mintha lovat…másznál ![]()
![]()
Ohhh te vagy az én emberem
épp egy rdta val szórakozok valami kis tipp vagy trükk hogy az a fránya kapilláris hatás elbújjon
(lassan már vattát köpök).
Néha néha összejön de már inkább mérgesít mintsem élvezetes tanuló szakasz lenne.
Ambition mod ripley röl lenne szó 2 fém csövön szökik fel a liquid bár lehet inkább a meshlapokat kéne beletekernem
.
Jelenleg ahogy próbálkoztam.
vattázás elött 2 fém csőbe csepegtettem egy kis liquidet utána feltöltöttem a tankot és vattázok. Legalábbis a youtube kisokos ezt mondta
.
Hali!
Tennék próbát a mesh megoldással.
Mekkore a cső átmérő? Lehet a sodrony is jó lenne bele?!
Igaz, hogy szláv nyelven, de látható a “technika”.
Áatértem meshre hozza fel a liquidet most azzal küzdök hogy legyen gőz is. Szivom íz kevés gőz szinte semmi de nincs égett íz most tanakodok mi lehet a probléma. 2 tippem van vagy kevés a vatta és csak annyi liquid van bennne ne égjen meg bár kintudja. Vagy az a baj hogy elfelejtettem le égetni a mesh lapot.
Hosszan szívom kb tiltásig akkor produkál némi gőzt.
Igen vágott fele volt lefele.
Nehogy rendeljek én is egy ilyet kísérletezni
véletlen … bekerül a kosárba
Egy remek fénykép a vattázásról sokat segít az ügymenetben szerintem.
Van itt aki rendelkezik ilyen RTA-val, hátha majd besegít.
Lehet kevés a watt, sűrű a liquid, stb.
A config is érdekes lehet, mindenféle szempontból.
![]()
Hazaérek első dolgom lesz
.
Cotton cloud ment bele kellően laza legyen . A kazán egy legend 5 vagy egy legend 3 csücsül melyik van épp kezem ügyébe niccrome 80 huzal tekerve 2.5 magméreten de majd a kép mindent el mond.
Az is lessz majd egyszer szépen lassacskán mindenböl is akarok beszerezni.
Még “talán” az is (squonker mod) van eladó nálam.
![]()
Úgy tűnik megoldódni látszik a probléma lecseréltem a spaced tekerést micro coilra így most kicsit jobban működik a szerkezet.
Azé’, majd a Nobel díjat is mutassad meg csaje!
![]()

Nekem aztat a Darwin-t adták…![]()
![]()