Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Megvan ám még, 2 százalék hiányzik :grin: 1 éve nem szívtam kb. semmilyen desszertet, csak dohányt…

5 kedvelés

Ígéretemhez híven itten van életem második ilyen építése:

Most tesztelés közben szórakoztatott a mod, ő szerinte 0.14 ohm 0.17 helyett :smiley:

8 kedvelés

Az azért elhanyagolható eltérés szvsz.
Jó lesz az.!
:face_in_clouds: :rocket:

6 kedvelés

Van bennem egy ilyen “ha annyi akkor az annyi!” dolog a túlzott precizitás miatt :joy: Köszönöm! Szépen muzsikál :smiling_face_with_sunglasses: Holnap elvileg jön új leves is hozzá, mert ugye ízből sosem elég :sweat_smile:

7 kedvelés

Upadte: Természetesen megfolyt a cucc, nyilván az amatőr vattázás miatt :sweat_smile: a képeken nem látszik, de kicsit karcsú volt a vatta vége. Nem baj, majd jól meg lesz csinálva. Igen. 4 építéssel később vagyok, de végre azt hiszem ráéreztem :sweat_smile: most már nincs konvektor íze.

8 kedvelés

Minden fajta konvektort megkóstoltál, vagy ez csak úgy hasra? :thinking::roll_eyes:

.

.

:sweat_smile::wink:

4 kedvelés

Ha ha :joy::joy: hasra. Egyébként abból indultam ki, hogy első bekapcsoláskor milyen szaga van :joy::joy::joy: akkor az íze is olyan lehet.

4 kedvelés

Nekem hamar 2tank ,már barnult a vatta itt ott foltokban. De már kurzornyi barnulást érzem ízek mellett.

Próbálva több típusú vattát kb mind ezt produkálja.

DR kazánok 5 tipusa 10-15 vattázási verzió:slightly_smiling_face::laughing:

Újra vattáz 10ml után….

6 kedvelés

“Sötétben minden fekete tehén ződ!”
:grimacing:

5 kedvelés

A legmélyebb tisztelettel, de
-szoktad leégetni a coil-t mielőtt bevattázod és megtankolod liquiddel az RTA-?
:saluting_face:

5 kedvelés

Liquid függvénye az újravattázás szvsz.
Van aminél 5-10 ml és van aminél 100+ ml.
:saluting_face: :face_with_raised_eyebrow: :face_in_clouds:

6 kedvelés

Ezt most én is tapasztalom..

A Heisenberg aromával szerintem már a 40 ml-nél tartok és csak becsületből vattáztam újra a cuccot.

A drufterekkel meg úgy járok hogy kb 10 mili és már érzem meg látom is hogy ideje vattázni ami persze fél kézzel meglehetősen kellemetlen… :frowning:

De egy jó hideg citromos sör és a bárány türelmem megakadályoz az ideg bajban… ( jaahhh neeeeem ) :smiley:

7 kedvelés

Természetesen! Nem szó szerint értendő :slight_smile: Bár nagyon kezdő vagyok még több szempontból, majd egy évig nyúztam a másik MTL nyuszit :smiling_face_with_sunglasses:

6 kedvelés

Ugyanez, csak Guiness DRS!

David Tennant as Doctor Who Drinking Frappe

5 kedvelés

Kóla (alkoholmentes :star_struck:) és tojásos krumpli a vigasz. Vattázmom kéne…úgy szerda óta​:roll_eyes: :sweat_smile: majd kiesik a szén

4 kedvelés

Lehet, hogy már rá fér! :roll_eyes:

8 kedvelés

Ilyen vadiújat luxus újravattázni​:roll_eyes:…:sweat_smile::wink: Ez még 5-6 nap

6 kedvelés

Sad Coal: Seriously, Global Warming?

4 kedvelés

Szia Tibor!

Ez nagyon érdekel!

Ilyen jelenet ízekben nem jelentkezik már 80% -al ezelőtt?

Mi a titok ami miatt ez még jó?

Vagy ezt hogyan kell nem érezni?

Vésőgép kell a vatta cseréhez?:grinning_face:

5 kedvelés

Szia Tamás! Ha ilyent látsz akkor arra gondolj 80%-kal ezelőtt ez milyen finom volt!! :grin: A titok amiért ez még jó a jó, hogy még csak 8ml ment át rajt :grin:Na meg a Blendfeel aroma! :roll_eyes: Nem kell vésőgép, mert elég ritkán úgy 6-10 ml és csereköteles+! :grin:

6 kedvelés