Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Dohányzó helyiségek elszívójának a kivezetése?

7 kedvelés

A távhő nyomásszabályozása miatt

4 kedvelés

Távhővel se vapeltem még… :thinking::rofl:

2 kedvelés

Jó reggelt :blush: (a többi most szabadságon van,vagy mosásban :wink:)

15 kedvelés

Az összes liquid is mosásban? :open_mouth::roll_eyes::rofl::hugs:

4 kedvelés

Va..Sy.. SE Rda/Daniel.. :wink: :grin:

12 kedvelés

Karbi a “kisgépeknek” is :grin::+1:

7 kedvelés

Kalibr 23.30 rta, Lanskov crackle 2core alien Ni80 2.5mag 5karika 0.4ohm, egy kevés Vape District vatta Scottish roll “saját verzióban" technikával.:wink:
Javítottam! Scottish roll. Én a vattát széthúzom lazára, amennyi kell, majd feltekerem lazán és utánna még lazán megsodrom a tenyeremmel.

12 kedvelés

Kell annak még egy kis kakaó!! :grin:

5 kedvelés

Még friss! Ha betörik a vatta, akkor lehet még kell neki egy kicsi! Bár az almás pitéhez nem nagyon illik a kakaó!:rofl: Inkább a fahéj!:wink:

5 kedvelés

Hali :slightly_smiling_face:,

Még mindig szupi. :+1: Melyik légbetétet választottad és ez így hány watton kellemes?

5 kedvelés

3mm airipinnel és a legnagyobb airdisc nyílással szereltem. 24-25w-on jó ezzel a build-el. A vattát nem engedtem a vattaárok aljáig, mert már észrevettem, hogy az sokszor csak gátolja a liquid áramlást, épphogy csak lelóg az etetőnyílásokhoz.

7 kedvelés

Évek óta ugyanaz az unalmas? :grin::hugs: hűséges banda. (Még sem cserben, sem tölgyben nem hagytak…)

Egyik ex deckjét reparálni kellett, már túl laza az elfordulása.

(Optimális hőfok felett van a rendszer, de még szódával elmegy).

8 kedvelés

:saluting_face: :face_in_clouds:

8 kedvelés

A fák ültetése nem lesz gond a kertbe, csak facsemetékkel győzze az ember, hogy jusson minden gödörbe.:winking_face_with_tongue:

3 kedvelés

Kísérletezgetési a jó kis Ni80 fused claptonok kiváltására (sajnos így másfél év után kiderült van enyhe allergia). Ízben végre ott vagyunk, amit elvárok. Remélem 316L-el már nem lesz baj, mert kanthal-al csak vas ízt sikerült eddig előhozni, de azt bármilyen aromából xD

8 kedvelés

Szia,nekem az sem vált be mert ez is tartalmaz nikkelt.

Viszont az SS 430 igen :wink:azóta nem jött ki az allergiás tünet,igaz pár éve már csak ezeket a huzalokat használom.

8 kedvelés

Szia, Köszönöm szépen a jó tanácsot. :smiley: Arról olvastam, hogy a 316L-el is lehet probléma. Kb 10% Ni van abban is. Miután a kanthal-al zsákutcába futottam valamit ki kellett próbálni. Viszont azt nem tudtam, hogy az ss430-ban nincs nikkel. Szerintem rendelek is. Gondolom a viselkedésükben nincs nagy különbség. Max, ha jól tévedek hamarabb fog koxolódni a 430-as. A nikkel hiányában elvileg kevésbé kéne korrózióállónak lennie.

6 kedvelés

Csak ka1 és ss 430 huzal,a többi kiütéseket,arcpírt vagy ( és ) viszketést okozott már 3-4 szívás után,6-7 éve kutya bajom így már nem próbálkozom más huzallal.

Szivesen :right_facing_fist::left_facing_fist:

7 kedvelés

A nap kérdése, 10ml után cserélni vagy nem cserélni… :wink: :thinking:

7 kedvelés