Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Naa ez egy szép tekerés.:hugs: Ezért nem rakom fel én a girbe gurba agyon feszegetett húzgált tekerésem.:rofl::rofl:

12 kedvelés

Szintén zenész. De majd ha egyszer nagy leszek és belejövök…:wink:

10 kedvelés

Bár Gilbertnek tegnap megmutattam…nem röhögött ki…:rofl:

10 kedvelés

Én is így vagyok vele. Funkcionál azt jóvan az úgy.:rofl: Gőz van nem folyik meg ez nekem elég a boldogsághoz.:laughing:

9 kedvelés

Én most, illetve az utóbbi időben 6%-ban kevertem 50/50-es alapban. A gyári ajánlás 5%, de ennyivel még nem igazán érzem benne a hűsítést. Továbbá, szigorúan saját véleményem,tapasztalatom szerint, ha hetekig babusgatom, érlelem, akkor mintha tompulna az íze.

10 kedvelés

Ebből is látszik, hogy mindenkinek más arány, más érlelési idő, más íz jön be! Tehát nem lehet azt mondani, hogy ez csak így jó! :dashing_away::dashing_away::dashing_away: :grin:

11 kedvelés

Fúúú! 5%-ban keverem, de sokszor ennyi is eltelít, pedig nagyon szeretem, le se rakom és talán pont ezért…:face_with_peeking_eye:

10 kedvelés

Nekem 10 % ban finom volt , de nem volt wow … hátha a 15% szerencsét hoz

9 kedvelés

Mivel sikerült rá időablakot csinálni, némi gyógykezelés :wink: (tisztítóhabos áztatás után)

10 kedvelés

Minden jó, ha a vége jó:slightly_smiling_face:…na sprint gályázni.

14 kedvelés

Nem tudom, de olyan ismerősek nekem ezek a kazánok… mintha már láttam volna őket valahol…:grin::grin::grin:

8 kedvelés

Így, hogy mondod….:thinking::rofl:

8 kedvelés

Tudom már! De mégse… mert ott 7 darab volt. Itt meg csak 6 van…

4 kedvelés

Infláció….:roll_eyes:

5 kedvelés

Szerintem egy datab az tuti használatban marad,amíg fürdenek a többiek.:roll_eyes:

4 kedvelés

Sikerült neki jól elmosni!:grin:

3 kedvelés

Aszondod jó a hypója?? :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Azt hiszem egy kicsit túl tolta!!:grin:

4 kedvelés

Van olyan :wink:de van még más is, 11 db van.

4 kedvelés

Dehogy jó….aki kapja, marja :joy:

4 kedvelés