Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Ez tegnapi! :grin: De nem csak ezt szívtam!! :grin:

7 kedvelés

Akkor ezért bírta ilyen jól :joy:

7 kedvelés

De biztosra veszem, a fekete tea okozza!! :rofl:

7 kedvelés

A barna csoki barna foltot hagy, a fehér meg hát… :grin:

1 kedvelés

Imádom, amikor egy gyors vattacserére készülődvén:

Meglátom, hogy a tekercs széle hotspotos, és ez lesz belőle:

:rofl:

14 kedvelés

17 kedvelés

Csak az altató orvos hijányzik.? :wink:

5 kedvelés

Sziasztok!

Junius 18.keztem meg 100ml churrost a stubbyba.Tegnap kicsavartam a flakont.100ml huss.:grinning_face_with_smiling_eyes:Következő áldozat nomz nomz vanilliás fánk.Hát én csak vanilliát érzek.A fánkot valaki megette belőle.:joy:Direkt nem cseréltem vattát mondom jó az még.Hát nem.Ma hazafele melóból már minden 5-6 slukk égett rossz.Így vattát cseréltem.A churros megette.A vattán brutál fahéj illat.

10 kedvelés

Konkrétan churros van a vatta helyett. :laughing:

8 kedvelés

Olyan szám a 100 mili amit itt sokan nem tudnak hova tenni a 3-5 mili után full feketeség után :joy: jól bírta a vatta a stubbykában :heart:

7 kedvelés

A másik 100ml egyenlőre be se keverem mert hamar elfogy.:joy:A zasszony megint gerjed mint a csöves végfok.Egész nap ezt a :poop: szívod.:joy::joy:Én megmondtam hogy nem mert mikor aludtam nem is szívtam.:joy:

9 kedvelés

Azért ennek is oda b..ott 15-20 mili csoda keverékem.

A tettes a Pisztáciás caneloni mázas fánk :doughnut: keverék .. aminek együtt inkább van erős dohány íze :rofl:. … És ahogy látom kivonatos kokszja :rofl::rofl::rofl::rofl:

11 kedvelés

Égetett cukor :joy:

7 kedvelés

Már már érzem rajta a hamutartót :rofl::rofl::rofl:

Van még belőle …. Eladó :rofl::rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Tény , hogy külön - külön a két Liquid szar volt .. igazi lefolyó eledel .. össze öntve kaptam egy dohányos ízt … némi keserű édes mandulás ízzel.. nem azt mondom , hogy fizetnék érte , de bőven a melóba elszivható kategória lett … :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Megfázáshoz tökéletes. :pinched_fingers:

6 kedvelés

A hamutartó?? :thinking:

3 kedvelés

Az is :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Én olyankor nyúvadok egy slukktól, ha nagyon megfázok. Íz harmadlagos :open_mouth::grin:

4 kedvelés

Írd ki, 120k/liter :sweat_smile: Munkahelyi mézes hamutál néven

6 kedvelés