A 2 csavar nem szimmetrikusan ĂĄll szögbenâŠ![]()
![]()
Mert olyan szögbĆl van fĂ©nykĂ©pelve ![]()
ElraboltĂĄk Deepfreeze-t ![]()
![]()
![]()
![]()
EzĂ©rt jobb a torx-os csavarfejâŠ
Ott is lĂĄtszikâŠ![]()
talĂĄn a szegecs ![]()
AprĂł csavarfej vĂ©dĆkupak?
Nap indĂtĂł tekerĂ©s a melĂłban.Hellvape Helheim RDTA, SS316L huzal, 3.-as magon 10 tekerĂ©s duĂĄlban, Ăgy 0,25ohm.Cotton Bacon vatta, deck aljĂĄnĂĄl elvĂĄgva, csak borzolva. A&L Alucardal töltve 70VG/30Pg-s arĂĄnyban. ĂszrevĂ©teleket Ă©s tanĂĄcsokat szivesen fogadok, mĂ©g csak kezdĆ vagyok.![]()
Szerintem az Alucardot keverheted 69/31-re is, egyébként minden mås tökéletes. ![]()
![]()
Köszi ![]()
Båtor ⊠![]()
![]()
![]()
Igazad van, az arĂĄnyt elĂrtam, javĂtottam. Ăn mindig a PG-t Ărom elsĆnek. A helyes arĂĄny 70VG/30PG.
Gondoltam amĂșgy, csak vicceltem⊠![]()
20 milli Bombo Cookie Supra⊠Ezt most vagy a Dani power boost mƱvelte, vagy a BP Mods vatta ennyivel gyengĂ©bb minĆsĂ©gƱ a Bacon Prime-hoz kĂ©pest⊠heteken belĂŒl kiderĂŒl⊠power boost kikapcs⊠![]()
Szerintem ez a bombonak köszönhetĆ, nem a boostnak, de kĂvĂĄncsian vĂĄrom mit tapasztalsz. TovĂĄbb tart-e boost nĂ©lkĂŒl
Igen, a Bombo is kokszol valamelyest, de elĆtte 40 milli ĂĄtment rajta Ășgy, hogy fele ekkora cundelt nem hagyott maga utĂĄn. Csak akkor nem power boosttal ment, plusz Bacon Prime volt benne, Ășgyhogy erre a kettĆre gyanakszom, ha boost nĂ©lkĂŒl is ez lesz 5 tank utĂĄn, akkor a bp mods lesz a ludas.
Szia!
Szerintem a Voopoo PnP-C1-hez,PNP-TR1 vagy a Nautilus-hoz
Itt van hasonló, és kétfajta mesh is.
Ma este tekerĂ©s volt folyamatban itt a fĂŒlkĂ©ben. Ăj tekerĂ©st kapott 3 kazĂĄn.
Oxva arbiter 2, hellvape dead rabbit solo, es a steampipes corona v6. UtĂłbbit kanthal A1 29ga sima szĂĄlhuzallal, 2.5 magon, 6 menet, 1.42 ohm, 11 watt, coilology ezpz cotton.
Ăs hozzĂĄ kezdtem a 3 hete kevert, La tabaccheria hellâs mixture noâ 759, dohĂĄny kĂvonatos leveshez. Tök finom lett. ![]()
Eredeti hamutartĂłs ize lett..