A 2 csavar nem szimmetrikusan áll szögben…
Mert olyan szögből van fényképelve
Elrabolták Deepfreeze-t
Ezért jobb a torx-os csavarfej…
Ott is látszik…talán a szegecs
Apró csavarfej védőkupak?
Nap indító tekerés a melóban.Hellvape Helheim RDTA, SS316L huzal, 3.-as magon 10 tekerés duálban, így 0,25ohm.Cotton Bacon vatta, deck aljánál elvágva, csak borzolva. A&L Alucardal töltve 70VG/30Pg-s arányban. Észrevételeket és tanácsokat szivesen fogadok, még csak kezdő vagyok.
Szerintem az Alucardot keverheted 69/31-re is, egyébként minden más tökéletes.
Köszi
Bátor …
Igazad van, az arányt elírtam, javítottam. Én mindig a PG-t írom elsőnek. A helyes arány 70VG/30PG.
Gondoltam amúgy, csak vicceltem…
20 milli Bombo Cookie Supra… Ezt most vagy a Dani power boost művelte, vagy a BP Mods vatta ennyivel gyengébb minőségű a Bacon Prime-hoz képest… heteken belül kiderül… power boost kikapcs…
Szerintem ez a bombonak köszönhető, nem a boostnak, de kíváncsian várom mit tapasztalsz. Tovább tart-e boost nélkül
Igen, a Bombo is kokszol valamelyest, de előtte 40 milli átment rajta úgy, hogy fele ekkora cundelt nem hagyott maga után. Csak akkor nem power boosttal ment, plusz Bacon Prime volt benne, úgyhogy erre a kettőre gyanakszom, ha boost nélkül is ez lesz 5 tank után, akkor a bp mods lesz a ludas.
Szia!
Szerintem a Voopoo PnP-C1-hez,PNP-TR1 vagy a Nautilus-hoz
Itt van hasonló, és kétfajta mesh is.
Ma este tekerés volt folyamatban itt a fülkében. Új tekerést kapott 3 kazán.
Oxva arbiter 2, hellvape dead rabbit solo, es a steampipes corona v6. Utóbbit kanthal A1 29ga sima szálhuzallal, 2.5 magon, 6 menet, 1.42 ohm, 11 watt, coilology ezpz cotton.
És hozzá kezdtem a 3 hete kevert, La tabaccheria hell’s mixture no’ 759, dohány kívonatos leveshez. Tök finom lett.
Eredeti hamutartós ize lett..