Akkor annyi maradna, hogy BR …
Jobb felső sarok
Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül, hogy némelyik ultra nano alkatrészt még szemüveggel sem látom rendesen? (nekem is van hasonló
)
2.5-es olvasó szemcsi +a nagyító és tiszta a kép.(53 leszek, úgyhogy beletörődtem, mint kender a tilolóba )
Nem szoktam, mert ált.fordítva sikerülne visszarakni.
Nem is tudom… olyan egyformák
Vannak ikrek, testvérek, féltestvérek meg hát lelenc de a szemed éles, mint a Z. Jimmy hangja
Hijányzó darab a Pink drip tip.
Mer az tiszta
mééé, ezek nem?
Csak az ultrahangos után fehér lett!!
Szervusz Zoli76 !
Csak azt a szép pink váza drip tipet hiányolom a csoportképről … Szép család …
El van hanyagolva. A pink (és nővére, a piros) egy-egy Dvarwon lakik, ami az elmúlt időszakban pihenő státuszban van jobbára. (Keveset desszertezek).
Én is hanyagolnám , de nálad a pink már elvárás (a hsz-ekből is látszik
)…szóval tessék használni.
Viszont pirospont jár azért, hogy az évekkel ezelőtt tőlem beszerzett drip tippek még üzemelnek.
És egyre több van csatasorban, kedvelem .
Ide sajna már a guglifordítósemelég…
Nikkelt tartalmaz, ami allergiás reakciót válthat ki.
Nos, akkor… visszatérve arra a coilology vattára, amit rendeltem Temu-ról.
Megtekertem a kis valor rta-t. A huzal amit kapott, vandy vape mtl superfine fused clapton 32x2+38ga ni80.
2.5 magon tekerve, 4 menettel, 0.86 ohm, 13.5 watton. Levágtam egy 5cm-es darabot a vattából, majd leszedtem belőle kb 10%-ot.aztan csak egyszerűen felborzoltam, majd szépen belehelyeztem a vatta árkokba. Elővettem a La tabaccheria black Cavendish organic 4pod levest, feltöltöttem majd próba. Minden ment szépen, de a 7-8-ik slukknál dryhit. Letekertem a kazán topcapjét, gondoltam nem kap elegendő levegőt, (mivel a 2-ik air pin van benne a legkisebbtől indulva (valor esetében nincsenek jelölve az airpinek)), majd visszarakom a topcap-et, és újabb próba, 7-8 slukk, és megint dryhit… na, gondolom magamban, ez így nagyon de nagyon nem lesz jól, kiszedem a frissen rakott vattát, majd újabb 5cm-es darabot vágva, ujra vattázom a valor-t, ezuttal leszedtem belőle 35-40%-ot (igen, majdnem a felét) majd szépen jól megritkítom a csipesszel, ugy, hogy a vattaárokban (összetömve) még félig sem telt meg a vattaárok, ezt szépen szét borzoltam a vattaárokban, h telítődjön meg nagyjából rendesen a vattaárok (azzal a kevéske vattával

Szóval összességében, jó vattának bizonyul, csak nagyon kényes. Holnap tekerek egy dl kazánt is, mert ha a 2.5-esből le kellett szedjek 35-40%-ot akkor a 3-asba jó kellene hogy legyen. Pedig 2.5-es változatot vettem.
És, mint látjátok, a legend 2 van a valor alatt. Mint azt korábban is írtam, hogy ad egy plussz boostot a tekerésre, nos most már nem csinálja olyan heves mértékben, mint azelőtt. De adtam neki egy factory reset-et. Azóta lejjebb hagyott, meglátom meddig…
Hú, ez egy kicsit hosszú lett… na de jóvanazúgy…