Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Igen,1x0.2 ribbon

8 kedvelés

Viszont ez … itt… kérem szépen…

Gyönyörű vatta elrendezés… látszik hogy egy profi munkája van benne…:blush::blush:

8 kedvelés

Ha csináljuk akkor élvezettel szépet :wink:
És nem utolsósorban finomat :smiling_face:

9 kedvelés

Az arcana-ban is szép… volt… valamikor…kár hogy a koksztól már nem látszik :rofl:
Most már viszont kezd szép színe és jó ize lenni… :grinning:

10 kedvelés

Valamikor szép lehetett :joy:most is,csak másképp :grin:

8 kedvelés

Csak kb 20-25 ml la tabaccheria ment át rajta. Ami nem is olyan sok…:grin:

9 kedvelés

Ahhoz képest … Elég jól fest :rofl:

8 kedvelés

Láttam én már itt olyan kivonatos "ázott " tekerést is, hogy ez az enyém, azok mellett hófehérke…:rofl:

8 kedvelés

Amúgy, meg, azert kellene az a spanyol kivonatos csomag, mert ennyim van a la tabaccheria-ból.

Meg amennyi az arcanaban van

Utolsó esélyként megbeszélem a főnökömmel h vegyen át egy csomagot nekem. Most úgy is műtét után van. Igy pihen.:rofl:

9 kedvelés

Na onnan kezdődik a jó íz :rofl:

6 kedvelés

Az bőven elég lenne nekem pár évig :joy:

8 kedvelés

Megkaphatom a licenszet arra a képre a ribbon tekeréssel, beállítanám háttérképnek… annyira tetszik…:grin:
De kellene a beleegyezésed @Zolika:smiley:

6 kedvelés

A baloldali kifogástalan, pontosam ezt várom tőled, nyugtatja a lelket stb stb stb. :slight_smile:
A jobboldali az meg mi? :sweat_smile:

10 kedvelés

A fotóim szabadon felhasználhatóak,engedélyt megadom :grin:

9 kedvelés

Adhatam volna némi dohányos levest ha mondod,hogy ennyire kivagy fogyva. :man_shrugging:

8 kedvelés

Lenne ha jönne… 13 üveg kivonat meg 3x30ml ry4 asian tpa…de nem akar jönni…:grin:

7 kedvelés

Ezért mondom ha kell, mész kifelé adok…

8 kedvelés

Köszönöm. Nagyon rendes vagy… tartaléknak van meg 8 ml inawera tobacco symphony aromám is…

6 kedvelés

Köszönöm,és én kérek elnézést az trehány munkám miatt :smiling_face_with_tear:
Szégyellem is magam tanár úr,kevéske lett picit a vatta,több kell neki első szivattyúzásra.
Megígérem a következő órán figyelmesebb leszek és tanulok a hibáimból :hugs:

11 kedvelés

Abból csak 1hónap múlva lesz valami érlelni kell.Nekem évek óta érnek.De ahogy gondolod nem erőszak. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés