Egy ismerősöm mondta, amikor csípős halászlé evő versenyt rendeztek. Már mindenkiről szakadt a víz, olyan csípősre csinálták a levest, de Ő még 3 macskap@cse paprikát beledörzsölt:
Zavarta a még megmaradó enyhe halíz
Persze, meg még volt az asztalon paprika, amit nem használtak el. És hát nem pocsékolunk!
Kanthal A1 0.28-ast tervezek majd venni. Viszont kérdés: Vlapton MTL ami Kanthal van e itt a honlapon ajánlott amit Ti már leteszteltetek mondjuk Diplomat RTA-ban vagy Dvarw mtl fl-ben? Adjatok tippet hozzá kérlek, köszönöm előre is.
Szórakoztam ma az RBA-kkal
Quad core azért elég mokányul mutat ebben a miniben .. olyat recssen… ,hogy le jönnek az emeletről
A super mtl fused amúgy nekem nagyon bejött nagyon szűk RDL alacsony watt .. baromi jó íz
A kép xar lett
A képpel ne foglalkozz. Ha jó ízeket ad akkor az a fontos.
Ma kíváncsi voltam rá, hogy duruzsol a Kanthal A1 24ga sima szálhuzal a gyümis, hűsítős, levessel (a&l ragnarok), dl-ben. .. meg vagyok lepve. Nagyon jól ..
Oxva arbiter 2 rta…
Dual-ban 4.5 menet, 3 magon, 0.27 ohm, 43 watt.
..és a Dead Rabbit solo rta..
Solo-ban 4.5 menet, 3 magon, 0.49 ohm, 31 watt.
Van itt nálam mindenféle spéci tekerés, de a Kanthal A1 jobban teljesít mind bármelyik.
Valószínűleg mert nem kell “annyi vasat” fel hevíteni…

Holnap reggel megint törölhetem a szélvédőt… ma is le volt törölve…

Ez csak épphogy megkarcolta…próbáld Blendfeel cuccal
30 percbe telt (melyből csak a narda volt 20)
Régen még 30-at szenvendtem volna hogy szép párhuzamosak legyenek a menetek, egyenlő közökkel
Mos nézd azt a görbeséget… Cseszi a szemem, de hogy hozzá nem nyúlok xD
Gyorsabb megigazítani képszerkesztővel
Kőrmöm, kerámia csipeszem beletörne, van tartás a 22-es kanthalban
Na, én 3 éve úgy igazítottam meg hüvelykujjal a tekerést, hogy ráizzítottam azt hittem, betojok, belesült a clapton az ujjamba
(Ehhez dupla ész kellett)
Bármit csinálok vele, köpköd, és nem működik TC-ben ötlet?
Persze mert nem izzítottad le lefogatás előtt
Akartam, de kigyulladt a közeli újságos…
Vattázd be, 2 vödör liquidbe lógasd be a végeit, majd mehet rá 2db ZiL-130as akku …és indíthatod rá az odakészített lombfúvót.
Egymás mellett fölé hajolva indulhat is a közösségi mecha-s vapelés
Meghívok mindenkitLatakiás Mtype lesz
Szervusz Zoli76 !
Előtte még húzz bele két vatelines kabátot két oldalról, és áztasd be jól, szeretem, ha lucskos a tekerés… Úgy lesz az igazi !
Hol szerezzek 2 valentines kabátot? Elmúlt 14.-e