szerintem a dani ferde nem az usb
de most látom ezt már előttem is elsütötték …bocsi
Sziasztok,
gyors kérdés: Cthulhu Valor MTL RTA, Clapton Ni80 coil, 2.5 ID, 5 tekerés (0.7ohm).
BP Mods 2.5mm vattával építve kettőből kétszer dry hitel.
Szerintem a coil jó, a vattázást szúrhatom el. Túl sok vagy túl kevés vatta okozhatja?
(15W-on hajtom)
Talán egy kép a tekerésről többet segítene , de ja dryhit a vége, akkor az nagy valószínűséggel a vattázási hiba miatt lehetséges. Lehetséges hogy nagyon megtömöd vattával…
Én a valor-t superfine mtl fused Clapton ni80, 32x2 +38 huzallal tekertem most. 2.5 magon, 6 menet. 1.15 ohm, 13.5 watt. Szintén bpmods 2.5-ös vattával. De előtte jol megritkítom, es a vatta végeit kb 2 mm-el a deck szélétől hosszabbra vágom le.
Kivonatos dohány levessel használom. Nekem igy nagyon jól megy. Sosem volt a valor-al dryhit-em.
A BP vattának idő kell mire betörik és akkor fogja jól szállítani a liquidet. Addig vedd picit lejjebb a wattot, 13.5 jó lehet szerintem.
Nálam sikeres és szinte azonnali jó eredményt ad a BPMods - 2 éve használom. @Vaperina_Kinga Kinga jól mondta, hogy kell némi betörés, de ha induláskor jól át van áztatva, pár slukk és teljesen jól adja. (Izzítás nélkül legfeljebb szívj rá párat).
A BPmods egyik csomagolási “hibája”, hogy előfordulnak egyenetlenebb szakaszok a dobozban, illetve finoman kell kigöngyölni, mert “nyúlik-szakad”.
Most is megvattáztam.nyolcat, tökéletesen működik, a fentiek szerint.
Köszönöm szépen, este teszek még egy (vagy több) próbát.
Ugyanezt a coil+vatta párost használom Dead Rabbit MTL 2-ben is, nem volt vele gond.
Annyit vettem észre, hogy a folyadékbeömlő nyílásokon nem jönnek a “szokásos” bubik, ami laikusként arra enged következtetni, hogy valószínűleg még mindig túl sok vattát használok és eltömítem a nyílásokat.
Jó felé gondolkodsz!
Így van. A vattaárok tele van tömve. Tulajdonképpen egy vattagát alakult ki, ami megakadályozza a folyadék szabad áramlását.
Megoldás: ritkítsd, vágd rövidebbre, esetleg spiccbe is vághatod.
“Szükségét éreztem” már egy double coil-os RDA használatának a Pulse v3 squonkeren.
Swedish Vaper HotRod 24mm RDA
Szia!
Próbáld meg a vattát a deck-en lévő mentes résznek a legalsó meneténél levágni. A vattát odahajtod a deck menetes részéhez és az olló élét rányomod, ezzel meg tudod jelölni hol kell elvágni. Nekem ez így mindig bejön.
Pont úgy, mint a “grincsvape” egyik yt videójában.
Sőt, bátran kijelenthetjük, hogy ez a Valor vattázásának egyik kulcsa. Ha megvan a hossz, ès èppen bpmods vattát használok, a végeket felborzolom, utána finoman, nem tömködve, egy hegyes végű csipesszel beterelgetem az etetőnyílásokba. Kicsit játszani kell vele, de megéri ráfordítani az időt.
Én is használok bpmods 2.5-ös vattát, de én mindig leszedek a vattából kb 10-15%-ot. (Kb 10-15 szálat, nagyjából, egy fogpiszkáló-nyi vastagságot). Akkor az úgy utána tökéletes kell h legyen.
Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket!
Nemsokára lesz alkalmam kicsit játszani vele, mindenképpen megírom hogy tegnap hol rontottam el
Szokásos huzalom : ka1 0.40x2+0.1 fused clapton 3-as mag 5 menet,kecskés vatta ( fiber n’ cotton )
Sichro rda (kis mérges )
Saját,és finom gyümi keverésem 1%,4%.1% aránnyal
Melyik típusú fogpiszkáló?
(Hengeres, kerek, fenyő, tölgy… )
Azt hiszem a “tömködés” volt a gond nálam.
Most nagyon odafigyeltem, hogy a vatta végénél fogjam meg csipesszel, és úgy “ejtsem” bele a nyílásokba.
Az új építéssel már elpöfög a rendszer. Nem tökéletes, mert látványosan csak az egyik oldalán dobálja a bubikat, de boldog vagyok hogy 25 slukk után egyelőre úgy néz ki hogy nem dry hitel.
Az a kerek fajta… de… nem olyan, amire most gondolok…