Ne nézzétek a kinézetemet. Az ejjel 11kor megállás után, vacsora helyett egy elrobbant kérek csere volt. Így nem sokat pihentem az éjjel. De ma is le toltam 700km-t…
Van ez más közeli shopban is?Pont tőlük rendelek a legritkábban.
Pont a kedvencek csinálják nálam is ugyanezt.
Fránya kivonatok.
És 2 nap után már érezhető erősen a gyengébb íz és th. Az aktív szén semlegesít mindent.
Ami ilyen színű az mind finom…én kb 5-6ml elszívás után mindig új tekerést teszek mindenbe…
Ezeket el fogod rakni messzire ha veszel egy olyat amit linkeltem nem pénz érte
Tényleg nem drága.Csak írtam,hogy pont tőlük nem igazán vásárolok.Nem tudod …máshol van ilyen a közelben?(De ezt kérdeztem már)
Tekert már valaki berserker v2-t 3-as magon? Azért kérdezem, h el fér benne a 3-as mag? Nem zárok esetleg rövidet így vele?
2,5 magon tekerem 1,4 afc benne nekem jó ízeket hoz a mini.
V1 majdnem ugyanaz. Tekertem. Gyümölcstank pedig.
22 watton dőlt belőle a banánde lassabban melegedett, és gombelengedés után is sistergett 3 másodpercig.
Egy kis “lifehack” @Kabak úr után szabadon, Wotofo mesh elvágva ( ha nem is félbe de majdnem ), bele is “ugrott” a Profile RDA-ba ( természetesen teli pin, csöpögtessünk! ), Wotofo vatta hozzá és a jó öreg Vaporesso LUXE MOD, ja és még mielőtt elfelejteném @anon88785338 abszolút kedvenc levese csepegett rá ( Pinkman ). Eddig egészen tetszetős a dolog így 23 watton hajtva.
UI: az a bő kétezer slukk január közepe óta gyűlt össze, akkor nulláztam a számlálót, és csak ezt az 1 MOD-ot használom ( építéshez + leégetéshez is ).
No és hogy tetszik az eredmény? Jómagam azóta is “hackelt” mesht használok, semmi gondom vele.
Számomra jóval kevesebb a gőz ( ugye nem ehhez vagyok szokva ), de így pár slukk után egészen tetszetős. Mondjuk mint írtam is a fogyasztásom 100-on igen kevés, holnap lényegesen nagyobb rálátásom lesz a dolgokra, de tetszik az elgondolás és a megvalósítás is egészen jól sikerült. Szóval pacsi és köszönöm az írást, egyből fényt is kaptam amint elolvastam!
Aaaaaz igen az már nekem 10 tanknyi drót lenne az már onthatja a gőzt
Aztaaa, mi ez?
Na neeeee…neked még nincs RDA ?
Nincs annak még nem.nagyon olvastam utána
És úgy érzem, addig jó nekem
Juggernaut coil az azért oda…sz