Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Nem árt néha szét szedni és kitakarítani.De itt lehet csak nem húztad meg az aksi fedelet.

7 kedvelés

Nem az aksi fedelet!! Csak az én hibám volt!! Mikor bodyt cseréltem, a gombok felőli csavart!! Már nekiáltam, hogy szétszedem, akkor vettem észre, hogy az a csavar laza!! Meghúztam és minden tökéletes lett!! Nagy kő esett le a szívemről!!

7 kedvelés

A body cseréknél figyelni kell nehogy eltörjön a fém szál ami összeköti a 2részt én már forrasztottam ezért…

8 kedvelés

Köszi, majd figyelem!! Nekem csak a csavar volt!! Gondolom ,nem rendessen huzam meg, mert kb 3 honapja cseréltem, a kékre akkor tetem vissza az eredetit!! Eddig jó volt!! Olyan 2 napja kezdte!! A csavar gondolom most lazult ki teljesen!!

8 kedvelés

Előfordul…ha valami gond van a danival azt álltalában mi okozuk.

9 kedvelés

A fene gondolta volna, hogy egy tartócsavar meglazul az mi mindent befolyásol!! :grin: Mindegy, jó tudni ezt is!! Most már öröm van!!

7 kedvelés

Az ami neked laza volt az a TEST csavar

6 kedvelés

Akkor azért volt ekkora galiba!! :grimacing: :joy: Már értem!! Köszi!!

6 kedvelés

Amit a tegnap este elkezdtem, ma befejeztem. Most már lehet gőzölni.
Közben volt itthon ni80 superfine mtl fused clapton huzalom is. 2.5 magon 4 menet, 0.9 ohm körüli értékekkel jöttek ki. 11-15 watton.
Egyedül a Dead Rabbit solo van ss316l 24ga sima szálhuzallal tekerve. 3 magon, 6 menet, 0.38ohm, teljesítményt 35 watton fixáltam. 205 °C-on. Tc-vel.

12 kedvelés

És mire döntöttél a danival kapcsolatban ? :grin:

7 kedvelés

A tegnapi vett fúró szár még csak szólóban van. Nyél nélkül, mivel vasárnap van. De majd holnap lesz nyele is…:rofl:

6 kedvelés

És az újabb széria honnan számitódik?
Csak azért kérdezem, mert nekem az egyik novemberi és látszólag nincs baj a kijelzővel.
Nem gondolnám, hogy hibás terméket kiengednének,úgyhogy ez ne tartson vissza

6 kedvelés

Nekem is van új…semmi gond.Biztos egy Smok felhasználó terjeszti​:sunglasses:

7 kedvelés

Nekem csupa ócskaságaim vannak,de nincs velük gond csak akkut kell cserélni bennük.
Nézegetem a fórumokat még németben sem láttam ilyen gondot.

5 kedvelés

Èn sem…

6 kedvelés

Nem adok olyan emberek szavára akik átvertek, csak mondta, ennyi volt. Hála az égnek nekem ITT van kitől infót kérdezzek bármiről is legyen szó…szóval… nincs gond…

6 kedvelés

Mégis azt írtad,hogy e miatt nem ütöttél entert.
Na mindegy is, a te.dolgod :+1::blush:

4 kedvelés

Tisztában vagyok vele hogy a ti szavatok mennyit ér. És nekem ennyi elég is, és csakis ez az ami számít nekem.

4 kedvelés

Neked még könnyebb is lesz venned,mert besétálsz a boltba és a kezedbe adják
Mi meg nézzük hogy szállítanak-e hozzánk :grin:

8 kedvelés

Nem emiatt, hanem mert vettem egy rakás aromát. Csóró lettem a következő fizuig.

4 kedvelés