Nem árt néha szét szedni és kitakarítani.De itt lehet csak nem húztad meg az aksi fedelet.
Nem az aksi fedelet!! Csak az én hibám volt!! Mikor bodyt cseréltem, a gombok felőli csavart!! Már nekiáltam, hogy szétszedem, akkor vettem észre, hogy az a csavar laza!! Meghúztam és minden tökéletes lett!! Nagy kő esett le a szívemről!!
A body cseréknél figyelni kell nehogy eltörjön a fém szál ami összeköti a 2részt én már forrasztottam ezért…
Köszi, majd figyelem!! Nekem csak a csavar volt!! Gondolom ,nem rendessen huzam meg, mert kb 3 honapja cseréltem, a kékre akkor tetem vissza az eredetit!! Eddig jó volt!! Olyan 2 napja kezdte!! A csavar gondolom most lazult ki teljesen!!
Előfordul…ha valami gond van a danival azt álltalában mi okozuk.
A fene gondolta volna, hogy egy tartócsavar meglazul az mi mindent befolyásol!! Mindegy, jó tudni ezt is!! Most már öröm van!!
Az ami neked laza volt az a TEST csavar
Akkor azért volt ekkora galiba!! Már értem!! Köszi!!
Amit a tegnap este elkezdtem, ma befejeztem. Most már lehet gőzölni.
Közben volt itthon ni80 superfine mtl fused clapton huzalom is. 2.5 magon 4 menet, 0.9 ohm körüli értékekkel jöttek ki. 11-15 watton.
Egyedül a Dead Rabbit solo van ss316l 24ga sima szálhuzallal tekerve. 3 magon, 6 menet, 0.38ohm, teljesítményt 35 watton fixáltam. 205 °C-on. Tc-vel.
És mire döntöttél a danival kapcsolatban ?
A tegnapi vett fúró szár még csak szólóban van. Nyél nélkül, mivel vasárnap van. De majd holnap lesz nyele is…
És az újabb széria honnan számitódik?
Csak azért kérdezem, mert nekem az egyik novemberi és látszólag nincs baj a kijelzővel.
Nem gondolnám, hogy hibás terméket kiengednének,úgyhogy ez ne tartson vissza
Nekem is van új…semmi gond.Biztos egy Smok felhasználó terjeszti
Nekem csupa ócskaságaim vannak,de nincs velük gond csak akkut kell cserélni bennük.
Nézegetem a fórumokat még németben sem láttam ilyen gondot.
Èn sem…
Nem adok olyan emberek szavára akik átvertek, csak mondta, ennyi volt. Hála az égnek nekem ITT van kitől infót kérdezzek bármiről is legyen szó…szóval… nincs gond…
Mégis azt írtad,hogy e miatt nem ütöttél entert.
Na mindegy is, a te.dolgod
Tisztában vagyok vele hogy a ti szavatok mennyit ér. És nekem ennyi elég is, és csakis ez az ami számít nekem.
Neked még könnyebb is lesz venned,mert besétálsz a boltba és a kezedbe adják
Mi meg nézzük hogy szállítanak-e hozzánk
Nem emiatt, hanem mert vettem egy rakás aromát. Csóró lettem a következő fizuig.