How do you roll, how do you wick? 😊

Annyira cép, hogy mår nekem is fåj :+1::sweat_smile:
(Råjöttem hogy tróger vagyok néha ehhez képest).

AmĂșgy hol lehet ilyen szĂ©p sĂĄrga vattĂĄt kapni, mint a 3. kĂ©pen? :zany_face:

2 Likes

AjĂĄnlom is @Zolika :joy::heart:

3 Likes

tudsz csinĂĄlni te is :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy:
De nem cĂ©p,hanem cĂ­Ă­Ă­p​:double_exclamation_mark:TanuljĂĄtok mĂĄr meg​:wink::joy::face_blowing_a_kiss:

4 Likes

Khm
:grin:
Ok.
MtĂĄjp, gyere ide.

3 Likes

A csavarok nagyon szĂ©thĂșzzĂĄk a coilt. Ha a vattĂĄt fogja rendesen akkor nem lesz gondod vele, de Ă©n egyel több menetet tekernĂ©k rĂĄ. :slightly_smiling_face: De nem kötekedĂ©sbƑl Ă­rom, csak Ă­gy pattoghat. AmĂșgy a vattĂĄzĂĄsod tĂ©nyleg nagyon szĂ©p. :heart_eyes:

4 Likes

Nem is cíííííp, hanem what a 
 coil :+1::grin:

(Menetszåmnak talån még adnék 1-2 karikåt, de ha bevålt, nem szótam).

1 Like

Khm 
nem az :rofl::rofl::rofl:Beatrixnak nem barátja a pinkman :rofl:vagy ebbƑl már igen ? :thinking:

1 Like

@Vaperina_Kinga Ă©s annak mit tudok csinĂĄlni,hogy ne hĂșzzĂĄk annyira szĂ©t?
6-ot akartam,Ășgy beszĂ©ltĂŒk meg tegnap @Andras_Barton -al,de aztĂĄn olyan kicsinek talĂĄltam a helyet,hogy 5 lett​:joy:
Tudod,hogy nem veszem kötekedĂ©snek​:heart:Eddig is Ă­gy tanĂ­tottatok meg nekem mindent​:double_exclamation_mark::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

BƑven összĂ©bb nyomhatod a kĂ©szet szerintem :+1:

2 Likes

Pedig a 6 lenne szerintem is ideĂĄlis. :slightly_smiling_face: A lĂĄbak a csavarokkal vannak egyvonalban, a menetek között pedig egyenlƑ a tĂĄvolsĂĄg, ha szakszerƱ akarok lenni. :grin::zany_face:

6 Likes

Nemån, hogy a PINKman sårga :roll_eyes: nem is veszek akkor
nettó åtverés.

1 Like

“Egyelek” is meg @Zolika,hĂĄt mikre nem emlĂ©kszel te​:wink:Majd egy Ă©ve volt
ennyi idƑ utĂĄn gondoltam csak rĂĄprĂłbĂĄlok.Nem akartam egy tankot megtölteni vele,ezĂ©rt is szereztem be egy ilyet(meg mĂ©g van egy csomĂł kĂ©sz kicsi liquid,amik valĂłszĂ­nƱ rosszak
boltiak)HĂĄĂĄĂĄt
4 szĂ­vĂĄs utĂĄn rĂĄjöttem,hogy mĂ©g mindĂ­g borzalmas​:wink::joy::joy::joy::joy:

3 Likes

Legközelebb Ășgy teszek,köszönöm szĂ©pen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Hagyd még érni :joy:jó melegen. Råzogattad végig?
(A Latakia mindenen segĂ­t)

1 Like

Nem csak,h9gy rĂĄzogattam naponta Ă©s szellƑztettem,hanem kĂ©sƑbb tettem mĂ©g hozzĂĄ aromĂĄt,mert az is volt mĂ©g itthon egy kicsi.Úgy is rĂĄzoggattam
 Ă©s sokkal,de sokkal borzalmasabb lett.De mivel rengeteg idƑ eltelt,rĂĄprĂłbĂĄltam
bĂĄr ne tettem volna​:joy:

6 Likes

Nem szipåkoktam még,de låttam mår hogy bugyirózsaszinƱ elvileg az igazi :grin:

4 Likes

Ha tudnĂĄd mikre emlĂ©kszem mĂ©g rĂłlad :rofl::rofl::rofl:erre tessĂ©k ! Lassan tĂșlteszel rajtam :grin::grin::grin::grin:

NĂ©zd a jĂł oldalĂĄt
ez is jó
amikor abbahagyod :grin:
Azt hittem, hogy a vegyigyĂŒmit elbaxni se lehet
hĂĄt eszerint de.
(Pinkman és Heizenberg, a DL istenek)

Hogy ontopic is legyek: biztosan elbĂ­belƑdtĂ©l vele, de marha esztĂ©tikusan nĂ©znek ki. Az enyĂ©m akkor is kuszĂĄbb vattailag, ha messzirƑl nĂ©zem. BĂĄr mƱködnek

(AprĂł megjegyzĂ©s, a csillagcsavarokhoz hasznĂĄlj jĂł csavarhĂșzĂłt, hogy ne nyalĂłdjon el olyan hamar a kis feje)

2 Likes

A bugyiban lehet az igazsĂĄg :+1::grin:

Isten bizony, egyszer veszek. BĂĄr mĂĄr amiatt megundorodok tƑlĂŒk, hogy a fĂ©szcsoportok minden mĂĄsodik hozzĂĄszĂłlĂĄsa Pinkman vagy HB
meg Smok Ă©s Wotofo).

2 Likes