Annyira cép, hogy már nekem is fáj
(Rájöttem hogy tróger vagyok néha ehhez képest).
Amúgy hol lehet ilyen szép sárga vattát kapni, mint a 3. képen?
Annyira cép, hogy már nekem is fáj
(Rájöttem hogy tróger vagyok néha ehhez képest).
Amúgy hol lehet ilyen szép sárga vattát kapni, mint a 3. képen?
Ajánlom is @Zolika
tudsz csinálni te is
De nem cép,hanem cííípTanuljátok már meg
Khm…
Ok.
Mtájp, gyere ide.
A csavarok nagyon széthúzzák a coilt. Ha a vattát fogja rendesen akkor nem lesz gondod vele, de én egyel több menetet tekernék rá. De nem kötekedésből írom, csak így pattoghat. Amúgy a vattázásod tényleg nagyon szép.
Nem is cíííííp, hanem what a … coil
(Menetszámnak talán még adnék 1-2 karikát, de ha bevált, nem szótam).
Khm …nem az Beatrixnak nem barátja a pinkman vagy ebből már igen ?
@Vaperina_Kinga és annak mit tudok csinálni,hogy ne húzzák annyira szét?
6-ot akartam,úgy beszéltük meg tegnap @Andras_Barton -al,de aztán olyan kicsinek találtam a helyet,hogy 5 lett
Tudod,hogy nem veszem kötekedésnekEddig is így tanítottatok meg nekem mindent
Bőven összébb nyomhatod a készet szerintem
Pedig a 6 lenne szerintem is ideális. A lábak a csavarokkal vannak egyvonalban, a menetek között pedig egyenlő a távolság, ha szakszerű akarok lenni.
Nemán, hogy a PINKman sárga nem is veszek akkor…nettó átverés.
“Egyelek” is meg @Zolika,hát mikre nem emlékszel teMajd egy éve volt…ennyi idő után gondoltam csak rápróbálok.Nem akartam egy tankot megtölteni vele,ezért is szereztem be egy ilyet(meg még van egy csomó kész kicsi liquid,amik valószínű rosszak…boltiak)Hááát…4 szívás után rájöttem,hogy még mindíg borzalmas
Legközelebb úgy teszek,köszönöm szépen
Hagyd még érni jó melegen. Rázogattad végig?
(A Latakia mindenen segít)
Nem csak,h9gy rázogattam naponta és szellőztettem,hanem később tettem még hozzá aromát,mert az is volt még itthon egy kicsi.Úgy is rázoggattam… és sokkal,de sokkal borzalmasabb lett.De mivel rengeteg idő eltelt,rápróbáltam…bár ne tettem volna
Nem szipákoktam még,de láttam már hogy bugyirózsaszinű elvileg az igazi
Ha tudnád mikre emlékszem még rólad erre tessék ! Lassan túlteszel rajtam
Nézd a jó oldalát…ez is jó…amikor abbahagyod
Azt hittem, hogy a vegyigyümit elbaxni se lehet…hát eszerint de.
(Pinkman és Heizenberg, a DL istenek)
Hogy ontopic is legyek: biztosan elbíbelődtél vele, de marha esztétikusan néznek ki. Az enyém akkor is kuszább vattailag, ha messziről nézem. Bár működnek…
(Apró megjegyzés, a csillagcsavarokhoz használj jó csavarhúzót, hogy ne nyalódjon el olyan hamar a kis feje)
A bugyiban lehet az igazság
Isten bizony, egyszer veszek. Bár már amiatt megundorodok tőlük, hogy a fészcsoportok minden második hozzászólása Pinkman vagy HB…meg Smok és Wotofo).