Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

“Azelőtt Szarháziak voltunk” - Robin, a Lakli :grin:

6 kedvelés

“Latrinára változtattátok a neveteket?” :joy:

6 kedvelés

-Szokatlan a neved Latrine! Hogyan tett szert rá a családod?
-Megváltoztattuk a IX. században.
-Ez, azt jelenti, hogy…Latrine-ra módosítottátok?
-Yee..azelõtt szarháziak voltunk!!!
:joy:

Mel Brooks de nagy marha volt :grin:

8 kedvelés

Sci-Fi Comedy GIF by Turner Classic Movies

6 kedvelés

Moldova írásába az Amerikába emigrált Magyar Soft Hard Úr , korábban Szarvas elvtárs volt…

4 kedvelés

Hülye angolok! Angol hülyék! :sweat_smile::sweat_smile: tényleg semmi logika nincs benne. Na mind1. Maradok az SI mértékegységeknél.

6 kedvelés

A Franciák meg dobálják a teheneket, de most ne bántsuk őket várjuk a kuponokat…

5 kedvelés

Én ezzel anno, mert lusta voltam! :sweat_smile: Üvegszál fonatra előretekert fűtőszál (0.18 mm), 2 mm átmérőjű üvegszálon! :wave:

8 kedvelés

Gondoltam mèg ezt a nèhány ml liquidet elgőzölöm.
Ezzel sajnos már nem. :sweat_smile:

9 kedvelés

Jó az még!! :joy: :grin:

6 kedvelés

Olyan mintha vigyorogna :grin:
Muppet GIF by The Game Awards

6 kedvelés

Hidd el Tibor,èn mindent megtettem az ügy èrdekèben,de ebből már kihoztam a maximumot. :sweat_smile:

5 kedvelés

Kèsz is. :slightly_smiling_face:

Viszont,mire bejáródna a vatta,addigra elfogy a 4ml liquidem is,ès kezdhetem újra az egèszet. :sweat_smile:

11 kedvelés

Ez nálam is örök dilema :sweat_smile:

5 kedvelés

Megoldás lehet még,egy hasonló íz rátöltése :sweat_smile:,de ez nálam sosem volt opció. :slightly_smiling_face:
Előre is elnézést kérek,de az a porlasztót használóknak való.

5 kedvelés

Hát… eleinte nálam se :rofl: Bevallom, történt már ilyen. De nem rendszeres, esküszöm :grinning:

5 kedvelés

Why not? :wink:

4 kedvelés

Nem Don Cristo aroma volt? Mintha hozná a logo képi világát…

6 kedvelés

Nem Don Cristo aroma volt.
Eddigi rövidke,ámde tanulságos vaper pályafutásom során megfigyeltem,hogy a nekem tetsző ízek rövid idő alatt tönkreteszik a tekerést,és a vattát.Bezzeg ami feledhető számomra,azoknál van,hogy hetekig nem kell újraépítenem.Bár az is igaz,hogy utóbbiak ritkábban kerülnek a látókörömbe. :sweat_smile:

8 kedvelés

Hát ez látszik is rajt!! :grin: :grin:

4 kedvelés