Dehogyis vonnám kétségbe a férfiasságodat
Én a sajátommal verem még a csalánt is
Az hogy kivel mit vernek vagy fordítva, vagy akárhogy szerintem az már egyéni célkitűzés…
@Robertcapa Az én 9-esem méreteit nem tudom, csak azt, hogy amikor meglátják akkor megy a szöveg, hogy ez nehéz meg hogy hogy?
makarov vagy parabellum?
Csak!
Si vis pacem, para bellum
És tartsd mindig szárazon a puskaport.
Uzi?
Csak akkor, ha félautomatára átalakított, de nem egy lövészetre való vas.
A vázát az elejére szoktam tenni és utána fogalmazom meg és igen…
mint a múltkor…kérdezték tőlem, lőtéren, mikor kiskallal lőttem, hogy nagykalom van e…mondtam hogy csak az van…úgyhogy megismondták rögtön, hogy akkor nem vagyok Uzi
Tegnap kicsit hosszabbra vágtam a vattát a megszokottnál…jött is egy idő után a fura (de még nem égett) erős érzés…mikor nem kap elég nedűt a coil.
Este nem volt kedvem újra vattázni ezért a Boro-t és RBA-t szétkaptam, vatta végeit kibújtattam, ollóval kicsit a nedves vattavégekből levágtam majd visszatömtem a helyére…max 1 percig tartott az egész.
Azóta minden oké, probléma megoldva. A rutin meg az évek ugye
Volna pár kérdésem.
- Milyen előre készített tekerést és milyen vattát ajánlotok ehez a Sigelei Moonshot 22mm RTA-hoz?
- Ezt csak DL-ben vagy esetleg MTL-ben is lehet használni szűkebb drippel? Ha MTL-ben is lehet használni, akkor milyen előre készített tekerést és milyen vattát ajánlotok?
Előre is köszönom a válaszokat!
https://vapingorilla.com/products/sigelei-moonshot-rta
ez dl.
Ok! Ez DL! Köszönöm! Akkor már csak az első kérdésemre keresem a választ.
Abba nem tudok segíteni magam gyártom a tekerésem de a BP vatta nem lehet nagy mellé nyúlás ebbe sem.
Akkor miből tekerjek? Néztem videókat, de ott nem írják a felhasznált huzalt, és azt sem, hogyan készítik el. Kettő huzalt, tekerést tesznek bele. Hogyan készítsem el a huzalokat, hogy 0.25-0.3ohm legyen az eredmény? A zöldfülünél is zöldfülübb vagyok ezen a téren!
Miért gondolod,hogy ez az Ohm tartomány a megfelelő?
Mittomén! Csak hasra ütöttem. Mondom, vagyis írom, hogy fogalmam sincs erről a dologról.
Ezt a videót néztem:
Ez 2db legalább 3as mag átmérőjű tekerés ezt clapton huzalból vagy 0.32 feletti drótból elő tudod állítani és 3as Bp vattából.
Ka 1 22ga 3-as mag 5 tekerés az 0.3 ohm.
Ha dupla tekercs akkor értelem szerűen duplázd a menetek számát
10 tekerés…
mer a nagyok aszonták
És akkor 8x tekerjem körbe egy 3mm rúdon ezt a huzalt és hagyjak neki lábakat? Aztán készen is van. Ennyi?