és a BB?
Ez sza . De valami 21700 szörny kéne . De már az horror milyet .
lehet kapni…
láttam .
Hát senkinek nem jut eszébe hogy boldog névnapot Tamások !
Köszönöm de karácsony környékén tartom már ha eszembe jut .
291 nap és itt van
Most, Kanthal A1 27GA, 2.5 mm belső átmérő, 5 karika, Contn Threads vatta = 0.86 ohm “SE”-be, kép most sincs!
sokat hallom hogy “működik szólóban, de duálra lett tervezve, úgy jobb is”
Tisztelettel kifejezem egyet nem értésem.
Tény nem minden esetben igaz de több tankkal is az volt a tapasztalatom hogy egy nagy (mondhatni hatalmas) coil számomra jobb ízvisszaadást biztosít mint 2 kissebb.
Fenntebbi példa a Juggerknot v2. már majdnem eladtam, annyira nem akarta hozni az ízeket.
Természetesen lehet én vagyok tard’ és szimplán a tekerések pozíciója volt rossz, pedig emeltem én, meg lejjebb is raktam, össze is nyomtam, szét is húztam…
Így most jó
4mm ID quad core fused clapton (4*28+40)
Van benne tekercs. Gyrost lehet vele sütni ?
Talán, a cirkót is felfűti
Na, de ez közel kitesz méreteiben egy ‘lájtosabb’ dual tekerést.
Hány wattot kér?
Nekem se adta dualba az ízeket, de én hamar feladtam és már másnap feltettem apróra. Engem jobban zavart az óramutató járásával megegyező topcap letekerési procedúra
Az összeset . Tippeltek 0.3 közel van
0,37Ω - 45 watton 4,12 voltal szépen muzsikál és ahhoz képest meglehetősen magas ellenállás… lehet egy menetet el kellett volna hagyni hogy gyorsabb legyen a reakcióideje hasonlóan barátságos teljesítményen
0,20Ω-ra jött ki annó a dual 65 wattot kért kb., bár elég beefy dual volt, 3-as magon 6 menet 2*26+38 Nitrous rdta-ban működik ugyanez a setup… bár kedvenc huzalom nem lesz, 26-os szerintem túl nagy fused fajta huzalba,
nem is jó a tankozás!
Éljen a SQUONK!
a fordított menetezés tényleg kábé megszokhatatlan egyébként…
(mielőtt bárki belekötne tudom hogy ez nem menet hanem bajonett zár, de akkor is)
Squonk és a subohm a legjobb páros
De tisztelem az RTA és RDTA felhasználók türelmét Én kevés voltam hozzá
Hopp egy másik caiman
Miért kell a fordított menet ?