Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Köszi​:+1: de tényleg racionálisan nézve, egy darabig kitart a 7 db, meg az 5-6 másik :wink:

4 kedvelés

Amikor ki nyitod , hogy vattázd nem tünik fel ? :thinking::rofl:

2 kedvelés

Nem orosz rulett ez :grin: (bevattáztam mindet, pörögni fognak sorban)

4 kedvelés

Ez heti szeánsz?Mennyi ideig tart a vattázás?

2 kedvelés

Pár napi, heti, kétheti, ahogy kijön…most a 7 tank komplette, ultrahangozással, 3-ban tekeréscserével, vattázással volt kb. 80-90 perc. (Mondjuk a 2x9 perc UH alatt csak kv-ztam és hallgattam a gép cicorgását :slightly_smiling_face:)

6 kedvelés

Amit a munkáltató fizet :joy:nekem csak a tankolási időmet sajnos :grin:

7 kedvelés

18 kedvelés

Jó Móka :grin::wink:

8 kedvelés

Bizony!!
Kérdés(megfejtő piros szívecskét kap) 2-es képen mi a nem megszokott huzal elvezetés?

5 kedvelés

Az ott az alsó csavarnál mintha az ellentétes oldalon lenne lefogatva :thinking:

6 kedvelés

:heart:
Igen…azért mert így kevésbé húzza szét a tekerést hülyén csinálták meg szerintem messze vannak kicsit nekem a csavarok…

7 kedvelés

Nincs ilyen tankom, úgyhogy csak kíváncsiság. A vattát miért nem a két árokba teszed? Vagy ebben nem.oda kell?:thinking:

3 kedvelés

Kaaaptam szivecskét! Kaaaptam szivecskét :grinning:

9 kedvelés

Lehet oda is, azt is próbáltam de egy leheletnyit így jobb az íz szerintem.A másik ok mivel én kint vagyok egész nap így tuti van lé utánpótlás…Ügyes vagy!! :+1:

7 kedvelés

És egyébként milyen a tank? Hova tennéd a sorban?

3 kedvelés

Dramot tekerem így én is :grin:

3 kedvelés

Nekem most ezek a fajta tankok a favorítok Kuma a legrégebbi gyártás aztán a Moka és Bishop 1 (ez gyenge) ADG Ultra Bishop2 most ezek adnak szerintem a legjobb ízeket minőségre meg elsők között vannak.Tehát az első helyre…de ezek minimális el térések.Most még a byka csapat is pihen…

8 kedvelés

Igen azt is így jó…

3 kedvelés

Új tekerès leégetés elött
Kanthal 28ga lábakkal együtt 7 tekerés.1,48 ohm

Szépen izzik bentről kifelé:

Vattázás után, @Zolika tanításai alapján:

Liquid öntözés után:

6 kedvelés

Még mindig sok a fém és nagyon össze is nyomod, felesleges.

7 kedvelés