Köszi de tényleg racionálisan nézve, egy darabig kitart a 7 db, meg az 5-6 másik
Amikor ki nyitod , hogy vattázd nem tünik fel ?
Nem orosz rulett ez (bevattáztam mindet, pörögni fognak sorban)
Ez heti szeánsz?Mennyi ideig tart a vattázás?
Pár napi, heti, kétheti, ahogy kijön…most a 7 tank komplette, ultrahangozással, 3-ban tekeréscserével, vattázással volt kb. 80-90 perc. (Mondjuk a 2x9 perc UH alatt csak kv-ztam és hallgattam a gép cicorgását )
Amit a munkáltató fizet nekem csak a tankolási időmet sajnos
Jó Móka
Bizony!!
Kérdés(megfejtő piros szívecskét kap) 2-es képen mi a nem megszokott huzal elvezetés?
Az ott az alsó csavarnál mintha az ellentétes oldalon lenne lefogatva
Igen…azért mert így kevésbé húzza szét a tekerést hülyén csinálták meg szerintem messze vannak kicsit nekem a csavarok…
Nincs ilyen tankom, úgyhogy csak kíváncsiság. A vattát miért nem a két árokba teszed? Vagy ebben nem.oda kell?
Kaaaptam szivecskét! Kaaaptam szivecskét
Lehet oda is, azt is próbáltam de egy leheletnyit így jobb az íz szerintem.A másik ok mivel én kint vagyok egész nap így tuti van lé utánpótlás…Ügyes vagy!!
És egyébként milyen a tank? Hova tennéd a sorban?
Dramot tekerem így én is
Nekem most ezek a fajta tankok a favorítok Kuma a legrégebbi gyártás aztán a Moka és Bishop 1 (ez gyenge) ADG Ultra Bishop2 most ezek adnak szerintem a legjobb ízeket minőségre meg elsők között vannak.Tehát az első helyre…de ezek minimális el térések.Most még a byka csapat is pihen…
Igen azt is így jó…
Új tekerès leégetés elött
Kanthal 28ga lábakkal együtt 7 tekerés.1,48 ohm
Szépen izzik bentről kifelé:
Vattázás után, @Zolika tanításai alapján:
Liquid öntözés után:
Még mindig sok a fém és nagyon össze is nyomod, felesleges.