![]()
köszönöm ![]()
Jól mondja @Zolika 5mm a tökéletes magassåg ![]()
Na jó⊠10 âMiatyĂĄnkâ Ă©s 3 âĂdvözlĂ©gymĂĄriaâ. Nem! A âmĂĄriĂĄbĂłlâ legyen inkĂĄbb 5!
Nekem sem⊠De aztån megnyomtam a Fire gombot ![]()
![]()

Ez mĂĄr DL ![]()
![]()
Ma munkahelyen nagy munkĂĄba voltam, Dead Rabbit Solo RDA Ă©pĂtgetĂ©s.
A szokĂĄsos 3mm ID alien v2-t raktam bele elĆször, de hamar visszakerĂŒlt a modra a Reload S mert valahogy nem adta olyan jĂłl. Rosz nem volt de kevĂ©sbĂ© volt jĂł mint a Reload. Lehet picit rövidebbek lettek a lĂĄbak⊠Ki tudja.
SzĂłval megĂ©pĂtettemnazzal ami a csomagban volt hozzĂĄ adva, valami trikĂł fused clapton, 3,5mm ID, szĂ©p nagy darab. Az Ăzek jobbak voltak vele, fĂŒstölt is mint egy gyĂĄrkĂ©nĂ©ny, de valamiĂ©rt Ășgy Ă©reztem hogy nem az igazi, meg egyĂ©bkĂ©nt is hatalmas egy coil volt, lezabĂĄlnĂĄ csak az akut pĂĄr slukk utĂĄn.
Szoval terv szerint ment bele @gangsta_gergo ajånlåsa alapjån egy 2,5mm ID coil⊠Dual core clapton (2*26) volt hirtelen csak nålam. 6menet mutatott szépen benne, 0,31 ohmot mutat a DNA.
Ăs igenâŠ
BevĂĄlt
hozza azt a szintet amit a Reload S-tĆl megszoktam.
Ha halĂłdik a coil⊠Ami nem ma lesz, akkor lehet hogy a 3mm-es kap mĂ©g egy esĂ©lyt. Ăgy lĂĄtom bĆ fĂ©l milivel ha nem többel most magasabban van a coil alja.
KĂ©p nincs. Ăgy is krumpli minĆsĂ©g lenne.
Ha mĂĄr Reload S-t szĂłba hoztad, Kumulusvape kĂnĂĄlatĂĄban ismĂ©t elĂ©rhetĆ az eredeti https://www.kumulusvape.fr/drippers/6776-reload-srda-reload-vapor.html#/couleur-stainless_steel. Hajt a kĂvĂĄncsisĂĄg de közben megjelent az Ășj Damn Vape RDA Ă©s nehĂ©z dönteni kell-e valami Ășj vagy sem ![]()
Nekem az Ășj Damn Vape komplikĂĄltnak tĂșl bonyolĂtottnak tƱnik
nem nyerte el a tetszésem rånézésre
SzĂvtam is a fogam amikor meglĂĄttam hogy Ășjra megjelent a Reload S⊠talĂĄn ösz-visz 60 dolcsi, vettem is volna csak mĂĄr elköltöttem kb 90 dollĂĄrt 3db SXK klĂłnra
Ăgy ezek utĂĄn nehĂ©z indokot talĂĄlni⊠meg pĂ©nzt a szĂĄmlĂĄn ![]()
De Ă©n csak ajĂĄnlani tudom, amirĆl csupa jĂłt hallok mĂ©g az a Blaze Solo RDA, szerintem az e havi vape pĂ©nz nekem arra megy el ![]()
A levegĆzĂ©se hajaz a Wotofo Elder Dragonra csak sokkal jobban szabĂĄlyozhatĂł. De egy spanyol tesztelĆ szerint csak minimĂĄlisan âjobbâ mint a Nitrous. Kicsit ĂĄtgondoltam a vĂĄsĂĄrlĂĄst Ă©s az eddigi tapasztalataimat Ă©s belĂĄttam, hogy felesleges egy Ășj RDA. ElĂ©g a Nitrous Ă©s a 2db DR Solo ![]()
IfjĂș koromban nĂ©zegettem a R.s-t,szĂ©les vagy csak rdl ? Mert nem kell mĂ©g egy szƱk dl ![]()
Persze csak Ă©rdeklĆdĂ©s kĂ©ppen ![]()
kis ellenĂĄllĂĄs de nem mondanĂĄm RDL-nek,
ha jĂłl tudom neked is van DR Solo-d szĂłval ahoz hasonlĂtva:
nagyjĂĄbĂłl 3-bĂłl 2 nyitott csĂkkal (2*5 lyuk / oldal) megegyezĆ teljesen nyitott ĂĄllapotban. talĂĄn -1 lyuk (5+4).
De azt is szĂĄmold bele hogy klĂłnom van.
Most is a kezem ĂŒgyĂ©ben van ![]()
Köszönöm az infĂłt,beleszaladtam pĂĄr âszƱkebbâ rda-ba Ă©s ezekbĆl a szĂ©les a jĂł,mtl-bĆl pedig az 1.2 ![]()
Nem tagadom fura gyerek vagyok ![]()
![]()
Az az Elder Dragon nagyon b*ssza a fantĂĄziĂĄm, csak most Ășton egy Dead Rabbit Solo, cserĂ©ltem egy Dovpo Samdwich-et, az is jön a hĂ©t elejĂ©n. Na meg ott a Profile RDTA mesh-el.. Nem tudom kell e az mĂ©g nekem, fĆleg hogy elment a Fuchai squonk mod, Ășgyhogy Ăgy is 3 rda-m lesz 2 modra. ![]()
Persze hogy kell.
Ăs szĂŒksĂ©ged lesz egy Ășj modra is ![]()
Valamelyik jobbikbĂłl mindĂg kevesebb van
de jön az ![]()
Engem is felcsigĂĄzott amĂg nem szereztem be egyet belĆle. UtĂĄna mĂĄr bĂĄntam a lelkesedĂ©semet ![]()
Ha anyagi kereted engedi akkor az a legjobb ha mindent kipróbålsz ami érdekel.

![[True Vaper] No comment](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/c/a/ca66db223487b6ccd0ba5b7c9b35a47b14aa6722_2_180x180.webp)