How do you roll, how do you wick? 😊

A megyar nyelv nem elƑször trĂ©fĂĄl meg tĂ©ged. :sweat_smile:

Tudum :+1:

Ha Ășgy gondolod Ă©pp elegen vannak ott akkor menjĂ©l haza :winking_face_with_tongue::hugs:

Telefonon pötyögve örĂŒlj, ha a nagyja nincs elbacva.

Kitartás!( ja nem ide Ispynek)vagy mi
 :smile:
Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

Ja, nekem Droidos a klavim, igaz. :grin:Viszont Ă­gy nem kopik az ENTER :joy:

Én nyertem, nálam ennyi az annyi! :index_pointing_at_the_viewer: :sweat_smile:

5 Likes

Ha így esik jól​:wink:

Ó ez fekete negró :laughing:
Csak valahogy kimaradt az elƑzƑ vattacserĂ©mbƑl :thinking:

1 Like

Egyeseknél ez még bírna vagy egy hetet :rofl: négy napos, intenzív hasznålat mellett. Dohånyos-desszertes aromåkkal.

6 Likes

Mert mindig van Ășj a nap alatt 

Wotofo recurve v2 rda, triple coil
 Baromi jó lett

8 Likes

Aszta
Ezt tĂșl lehet Ă©lni?

1 Like

Igen, csak annyi a gond, hogy Ă­gy a közĂ©psƑ tekerĂ©s nem kap valami sok levegƑt
 :smiling_face:

Asszem, ma vĂ©gĂ©re Ă©rtem vagy egy hĂłnapos kĂŒzdelem utĂĄn a B3 ĂŒzembehelyezĂ©snek. Kinga emlĂ­tette a vatta fontossĂĄgĂĄt, kĂŒlön köszönet neki! Ispynek is kĂŒlön köszönet, mert valĂłban lehet olyan, hogy teljes az Ă­z Ă©s azonnal jön. AztĂĄn mindenkinek tovĂĄbbi köszönet, aki segĂ­tett, ill. ösztönzött arra, hogy ne dobjam mĂ©g ki a francba. Ma Ășj tekerĂ©s, 3-as mag, 30-as Clapon, 5 menet. HozzĂĄ Thunderhead vatta. MellĂ©kĂ­z nulla, Ă­z azonnal jön Ă©s marad is a tank terjedelmĂ©ben. Rendszer megbontĂĄs, Ășj 3-as ClaptonbĂłl Ășj 5 tekerentyƱs spirĂĄl, Ășj Thunderhead vatta, Ășj leves termĂ©szetesen Ășj, halvĂĄny aromĂĄval. Az Ă­z egybƑl jön, mĂĄs eszközzel összehasonlĂ­tĂĄsban is OK.
MĂ©gegyszer köszi a sok segĂ­tsĂ©get, egyĂșttal Ă­gĂ©rem, a B3-rĂłl nem Ă­rok többet. Itt a vĂ©ge

8 Likes

Gratula!

Így megy ez sajnos. :rofl:

A b3-nak elĂ©g nagy a kazĂĄntere, Ă­gy a 3-as mag Ă©s a clapton is jĂłl tud benne mƱködni, meg kell talĂĄlni a jĂł setaput a tankhoz Ă©s azt jĂłl megĂ©pĂ­teni. Van hogy ez elsƑre megy, van hogy soha.

Ez a szép az rtaban
vagy nem, inkåbb nem szép. :sweat_smile:

3 Likes

Kösz :smiley: EzĂ©rt fostam Ă©n ettƑl. De kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl Ă©rdekes elfoglaltsĂĄg.

1 Like

Neked összejött mĂĄr a legutĂłbbi ĂŒzembehelyezĂ©s, netĂĄn kidobtad a gĂĄjdeszba? Ha nincs idƑd bajlĂłdni, kĂŒldd csak el bĂĄtran, oszt megoldom a problematikĂĄjĂĄt a segĂ­tsĂ©getekkel annak is. (Vagy nem, bĂĄr Ă©n eddig mĂ©g sosem adtam fel semmit.) Mert ugye kĂŒlönben most következhetne az, hogy vegyek egy Ășj RTA-t :rofl:

Van 9 måsik, szóval nem akkora kényszer, nem, még nem próbåltam. :sweat_smile:

De amennyibe kerĂŒlt max a vĂ©gĂ©n az kamuzom, hogy tĂ©nyleg jĂł. :joy:

Pedig elbĂ­belƑdhetek vele, mindig beszĂĄmolva az eredmĂ©nyekrƑl. AztĂĄn amikor mĂĄr jĂł, akkor elkĂŒldöm neked szarnak :smiley: