A megyar nyelv nem elĆször trĂ©fĂĄl meg tĂ©ged. ![]()
Tudum ![]()
Ha Ășgy gondolod Ă©pp elegen vannak ott akkor menjĂ©l haza ![]()
![]()
Telefonon pötyögve örĂŒlj, ha a nagyja nincs elbacva.
Kitartås!( ja nem ide Ispynek)vagy mi⊠![]()
Dolgozz keveset, nem érhet baleset!
Ja, nekem Droidos a klavim, igaz.
Viszont Ăgy nem kopik az ENTER ![]()
Ha Ăgy esik jĂłlâ![]()
Ă ez fekete negrĂł ![]()
Csak valahogy kimaradt az elĆzĆ vattacserĂ©mbĆl ![]()
EgyeseknĂ©l ez mĂ©g bĂrna vagy egy hetet
nĂ©gy napos, intenzĂv hasznĂĄlat mellett. DohĂĄnyos-desszertes aromĂĄkkal.
AsztaâŠEzt tĂșl lehet Ă©lni?
Igen, csak annyi a gond, hogy Ăgy a közĂ©psĆ tekerĂ©s nem kap valami sok levegĆt⊠![]()
Asszem, ma vĂ©gĂ©re Ă©rtem vagy egy hĂłnapos kĂŒzdelem utĂĄn a B3 ĂŒzembehelyezĂ©snek. Kinga emlĂtette a vatta fontossĂĄgĂĄt, kĂŒlön köszönet neki! Ispynek is kĂŒlön köszönet, mert valĂłban lehet olyan, hogy teljes az Ăz Ă©s azonnal jön. AztĂĄn mindenkinek tovĂĄbbi köszönet, aki segĂtett, ill. ösztönzött arra, hogy ne dobjam mĂ©g ki a francba. Ma Ășj tekerĂ©s, 3-as mag, 30-as Clapon, 5 menet. HozzĂĄ Thunderhead vatta. MellĂ©kĂz nulla, Ăz azonnal jön Ă©s marad is a tank terjedelmĂ©ben. Rendszer megbontĂĄs, Ășj 3-as ClaptonbĂłl Ășj 5 tekerentyƱs spirĂĄl, Ășj Thunderhead vatta, Ășj leves termĂ©szetesen Ășj, halvĂĄny aromĂĄval. Az Ăz egybĆl jön, mĂĄs eszközzel összehasonlĂtĂĄsban is OK.
MĂ©gegyszer köszi a sok segĂtsĂ©get, egyĂșttal ĂgĂ©rem, a B3-rĂłl nem Ărok többet. Itt a vĂ©geâŠ
Gratula!
Ăgy megy ez sajnos. ![]()
A b3-nak elĂ©g nagy a kazĂĄntere, Ăgy a 3-as mag Ă©s a clapton is jĂłl tud benne mƱködni, meg kell talĂĄlni a jĂł setaput a tankhoz Ă©s azt jĂłl megĂ©pĂteni. Van hogy ez elsĆre megy, van hogy soha.
Ez a szĂ©p az rtabanâŠvagy nem, inkĂĄbb nem szĂ©p. ![]()
Kösz
EzĂ©rt fostam Ă©n ettĆl. De kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl Ă©rdekes elfoglaltsĂĄg.
Neked összejött mĂĄr a legutĂłbbi ĂŒzembehelyezĂ©s, netĂĄn kidobtad a gĂĄjdeszba? Ha nincs idĆd bajlĂłdni, kĂŒldd csak el bĂĄtran, oszt megoldom a problematikĂĄjĂĄt a segĂtsĂ©getekkel annak is. (Vagy nem, bĂĄr Ă©n eddig mĂ©g sosem adtam fel semmit.) Mert ugye kĂŒlönben most következhetne az, hogy vegyek egy Ășj RTA-t ![]()
Van 9 måsik, szóval nem akkora kényszer, nem, még nem próbåltam. ![]()
De amennyibe kerĂŒlt max a vĂ©gĂ©n az kamuzom, hogy tĂ©nyleg jĂł. ![]()
Pedig elbĂbelĆdhetek vele, mindig beszĂĄmolva az eredmĂ©nyekrĆl. AztĂĄn amikor mĂĄr jĂł, akkor elkĂŒldöm neked szarnak ![]()