Kezdő vaperina ☺️

Tegyél próbát keverj belőle össze egy kicsit…valamivel.

6 kedvelés

Okés, köszi! Megpróbálkozom akkor majd rendelek hozzá valami passzoló aromát. Akkor azzal ha bekeverek egy kicsit, ugyanúgy meg kell várnom ezt az 5-8 nap érési időt?

7 kedvelés

Én úgy csinálnám:Vennék valami finomat többet külön be keverném.Amikor kész akkor egy kicsit kivennék a kész levesből és ami nem ízlik addig adagolnám hozzá amig elszívható ízű marad.

8 kedvelés

Szuper ötlet! Nagyon köszönöm! :smiling_face:

7 kedvelés

Mint a családi sütemény-pörkölt stb receptek.
Amennyi lisztet felvesz, só-bors ízlés szerint, addig süsd amíg jó nem lesz, stb.!
:grin:
De egyébként tényleg az lehet a legjobb módszer amit írtál.
Először csak 10ml-t kevernék be és várakozás.
:wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Ez a fajta pl. finom szvsz.:

4 kedvelés

…Latakia :thinking::sweat_smile:

7 kedvelés

Csipetnyi, gondolatnyi :star_struck::joy:

5 kedvelés

Leheletnyi,…
:laughing:

5 kedvelés

Az én kedvencem: “az attól függ”:rofl: …pl lisztből, stb
Mindig van aminek a mennyisége valamitől függ…az a valami is sokfajta lehet, pl páratartalom, gyártó, konzisztencia, stb

6 kedvelés

Csak úgy szemre…vagy amikor már nem ragad a kezedhez…:grinning_face_with_smiling_eyes:

Saccperkábé.

6 kedvelés

Én szememhez jó?!:

6 kedvelés

Miután ilyen jól szétoffoltuk a kérdésed (:grinning_face_with_smiling_eyes:) megosztanék néhány “magvas” gondolatot.

Kezdő Vaperinaként döntő fontosságú volt, hogy megtaláljam a nekem leginkább megfelelő ízvilágot. Sokáig ment a libikóka, mire kialakult, mit is szeretek annyira, hogy végleg el tudjam engedni a cigarettát. Rengeteg különböző féle liquidet kipróbáltam. Ajánlásra is és saját beletrafálásra, vagy épp mellényúlásra is. A félresikerült itthoni kutyulásokról nem is beszélve :grin: és akkor még nem említettem a nikotin erősség beállítását, ha mindez nem lenne elég a készülékválasztás kálváriájához.

Szóval szerintem nagyon fontos, hogy megleld, milyen ízvilág milyen erősségben kedvedre való annyira, hogy már ne is gondolj a bagóra. Ennek pedig egyetlen módja, hogy próbálkozol.

Az elején meg kell kóstolni mindenféle dolgokat, hogy tudd, hol szeretnél lehorgonyozni, ami biztosan távol tart a dohányzástól.

A saját példámat említve kipróbáltam az unikornisos vattacukrostól kezdve a torkonvágós hűsítős gyümölcsösön át a markánsabb, erősebb dohányosig sok-sok különböző kész liquidet, majd jöttek a saját keveréses több-kevesebb sikerrel előállított “remekművek.”

Mai napig elkap a kísérletezés vágya, de már kialakult, hogy mit szeretek a legjobban. :slightly_smiling_face:

Ennek ez a módja és arra bíztatlak, hogy próbálkozz addig, amíg azt érzed: “Ez igen, ezzel már ellenék úgy, hogy eszembe sem jut rágyújtani”

:hugs:

10 kedvelés

Kezdő vagyok én is. Sok mindent kipróbáltam. Nekem a DL világ jött be. Hűvösebb időben a desszert, mostanában a hűsítős. Tapasztalat, hogy nekem minden íz mást mást hoz más más tankban. DL RDA, úgy látom ez lett a sorsom. Nekem valamiért kevés az MTL, de lehet csak nem jókkal találkozta. Szóval maximálisan egyet értek, addig kell próbálkozni, amíg meg nem találod a legmegfelelőbbet :slight_smile:

8 kedvelés

3 éve nem bírom letenni. :pensive_face: Pedig egyszer már majdnem sikerült mert kb 7-8 hónapig sehol se volt elérhető. :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

Még a végén felkeltitek a kíváncsiságom :slight_smile: Melyik gyártó? Ki kell próbálnom :slight_smile:

5 kedvelés

Juice Man - Unicorn Frappé

De óvatosságra intenélek vele kapcsolatban mert megosztó az íze. Azon felhasználók akik szeretik az extra édes dolgokat azoknak általában bejön de sokan vannak akik szerint túl sok.

5 kedvelés

Én annak idején Neked köszönhetően jól betáraztam belőle. :hugs:
10%-on gyengécske, de 15%, és két hét érlelés után mtl-ben szuper.

5 kedvelés

Nem köhögtök kicsit tőle? Nekem a nagyon édesek, tartósan szívva, jobban vizesítenek, köhögtet.

6 kedvelés

Köhögési ingert nálam csak a sima nikotin vált ki, de mióta niksót használok minden jobb lett.

6 kedvelés