Köszönöm! Meg is találtam
Lassan rendelnem kell onnan is, úgyhogy bekerült a gyűjtő kosárba. Nagyon kíváncsi lettem ![]()
Én bele is döglenék ![]()
Meghát hizlal is ![]()
Akkor ezért hízok ![]()
Én is valószínűleg
mert az örömtől kevésbé ![]()
Leálltam egy ideje az édesekkel, a tüdőm nem szereti, ha sokat szívok belőle. És nem is elégít ki mint “dohányzás” pótlás.
Én DL felhasználás mellett 70/30 alaplé esetén 25%-ba keverem. De érdemes kis dózist keverni ékszer mérleg segítségével, hogy megtaláld a neked megfelelő arányt.
Szupi! Az arányt köszi
megfogadom. Szerintem jövő hétfő, kedd lesz a rendelés ideje, addig hátha dobnak akciót is. Majd beszámolok nekem mennyire hogy jött be.
Szia! Köszi a tippet! ![]()
Angel31
Nagyon köszönöm! A sok jó gondolatot! Igazán cuki vagy!![]()
A nikotin erősséget azt elsőre megtalàltam, 6mg, nekem bőven jó.
Ugye mivel a kezdetben csak a vapsolokat tudtam beszerezni, azok 5mg-osak, és baromi édesek
ami végtére is azért volt jó, mert besokalltam belőle és letettem, akkor még a reggeli káve-cigi, ebéd után kávé-cigi megmaradt. Aztán találtam azt a vaníliás pipa ízű készre kevert lötyit + az aspire avatát és nekem ez így jó íz, kellemes élmény volt. Így ha azt vesszük az ízbe is elég jól beletaláltam. Ezután már csak a szemem kívánta a cigit, meggyújtottam, 2-3 slukk és nem esett jól, elnyomtam.
Akkor találtam Rátok! A többit már tudjátok
Nem adom fel! Kísérletezni fogok! Főleg így, hogy itt vagytok és bíztattok!
Mostmár meg sem próbálok rágyújtani, gondoljatok bele közel 37 év dohányzás, napi kb.1doboz cigi után, pedig az Élet adja most is folyamat…az elmúlt másfél hétben 2 közeli kedves ismerőst temettünk el. ![]()
Mióta nincs cigi, nincs ez a rohamokban elötörő köhögés, nincs éjszaka összetapadt torok, nem büdös a kezem a cigitől stb. Már kitérek a cigi füst elől mert zavar ![]()
A szomorúságodat sajnálom, a sikereidnek örülök.
Itt leszünk, ha segítség kell. ![]()
Latakia?
Valahol találkoztam ezzel, de nem mertem bevállalni, ez dohány íz, úgy rémlik. Jó vélemenyed van róla?
Nagyon köszönöm!
Kinek a pap, kinek a púp.
![]()
Mindkettőt kihagynám ![]()
Itt ezt írja… ![]()
Így már emlékszem is, néztem, de ez az erőteljes dohány íz megfogalmazás eltántorított tőle.., pedig ezek közt több olyan is van, ami szimpi volt.
Tudom, tudom, kinek a pap, kinek a púp. ![]()
Szia Tünde ![]()
Azért annyira nem lehetnek rosszak azok az aromák.
@Vaperina_Kinga egy élménybeszámolót is írt róluk.
Nekem nagyon
legjobb hamutálas füstös durva dohány aroma (ezért remek poén “ízesítésre”).
Hű ezt eddig nem találtam, köszönöm! Szemeztem a fahéjassal is, arra emlékszem. Legközelebb rendelek, ki fogom próbálni!
Atya világ! Mennyit fogok én még kutyulni…
Még a végén tényleg meglesz az a befőttes gumis recept könyv![]()
a latakia igazi porlasztógyilkos…messziről kerüld el
…majd mikor már veszed a bátorságot, hogy rta-t használj akkor nézz rá. Odébb van az még, egyelőre van bőven más amit tapasztalhatsz.