Próbálgasd, állítgasd, ahogy Neked kellemes. Majd csak kitapasztalod, hogy mi az, ami bejön. Sokat kell kísérletezni mindennel, mire az ember megtalálja az igényeinek megfelelő set-up-ot. De ebben a többiek is csak támpontokat tudnak adni.
Azt, hogy Neked mi az ideális, ki kell tapasztalni. Lehet, hogy MTL, lehet, hogy DL, az is lehet, hogy mindkettő. Az ízek szintén. Valaki a gyümölcsöset szereti, van aki meg rá se bír nézni. Némi időbe telik, mire rájössz, hogy Neked mi a jó, csak ki kell tartani.
Köszönöm! Nagyon aranyos vagy! Kitartok az tuti, ha màr idáig eljutottam ennyi idő után! Majd csak belejövök, mint kiskutya az ugatásba.. Türelem az van, általatok segítség is, így előbb, utóbb megtalálom azt ami nekem jó.
Most szólok, hogy a 18650-es akku hamar letérdelhet 35-40W-nál…mar ha nem valami csúcskategóriás Amper leadásban. 0.7 Ohm-hoz bőven elég kell legyen a 20-22Watt…ha nincs íz akkor ott más a hiba
Ha ebben az “intervallumban” megvan az íz, addig menj le a wattal amíg már nem érzed melegnek a gőzt, de még jó az íze a gőznek.
De mindenképpen megérne egy próbát a liquid másik tankból is.
“A türelem, tornaterem!”-Evetke-Besenyő család
Szia! Köszi! Próbálkozom… majd csak elérem a célt! Tegnap megrendeltem még a Eleaf GTL Pod Tankot a másik modhoz, majd meglátom abban hogy muzsikál ez a liquid.
Köszönöm! Igen , szinte mindent így csináltam… csepegtettem liquidet a porlasztóba, majd feltöltöttem a tankot, vártam több mint 1/4 órát, 15wról indultam és lépkedtem felfelé.
Türelem az van bőven, a levegőztetővel játszadozom most, kisebb levegőztető=erősebb íz, most itt tartok.
Neeem, azért sem adom fel! Meglesssssz ez eccccercsak
Köszönöm Mindenkiek a tanácsokat, bátorítást, segítséget! De sajna a hétvége sem volt elég, hogy megkedveljük egymást a Nautilus tankkal . Hiába akárhogyan állítottam, be kellett látnom, nem ez az, amit én keresek Picit el voltam keseredve…Így hát tegnap este úgy döntöttem, megy a háztól… és ma már az új gazdáját boldogítja.
De mint mondtam, nem adom fel!
A hétvége pozitívuma viszont, ami nagyon kétséges volt számomra, baráti szalonna sütés, sörözgetés volt a program, de kibírtam a 2 pohár sörömet "rendes"cigi nélkül.
Megérkezett ma az Elaf GTL Pod tankom! Vele viszont nagyon jóban vagyok az első perctől fogva!
0.8 as porlasztóval érkezett és ugyanazzal a készre kevert vaníliás pipa liquiddel töltöttem fel. 15w-17w közt isteni az ízvilág! Szóval ez az én tankom!