Az ajánlott watt tartományt nem igazán érdemes átlépni, mert hamarabb tönkremegy, elhasználódik a porlasztó. Égett íz hamarabb jelentkezik.
Te nagyon diplomatikus vagy.
Én meg nagyon kezdő. ![]()
Nem lehet, hogy alul aromázott, vagy éretlen a liquid-ed?
Éretlen most kutyulta… ![]()
Hát bármi is lehetséges, ez még az amit “készen” vettem, amiket én kevertem tegnap, az még várat magára…
Na majd az jó lesz…vagy nem..
mert van,hogy nem.
Nem azt tettem bele még, nyilván nem véletlenül kérdezgetek itt Tőletek, tegnap leírtátok, melyiket meddig kell hagyni érni. Így azt töltöttem bele, amit még bekeverve, kvázi készen vettem.
Értettem. ![]()
Bocsi, de nem akartam sértő lenni, de nem vagyok 1 bites… Azért vagyok itt, mert segítségre szorulok és nyilván hallgatok a szavatokra/tanácsotokra, hisz sok éves tapasztalattal rendelkeztek.
Nem voltál sértő…amint látod mások a vélemények. Csak vicceltem mert olyan katonásan mondtad. ![]()
Akkor nem tudom, hol lehet a bibi, mert ha kész, érett liquid van benne, a porlasztót jól beeresztetted, vártál is egy kicsit, valamint szerintem a 0,7 ohm 20-25 watt között egy ideális, kellemesen/közepesen meleg gőzt kell, hogy adjon.
Az is lehet, hogy ez az egész a cigaretta után még nagyon szokatlan. A cigi füst elég meleg, keserű, égett ízű is, azon kívül elképzelhető, hogy az ízérzékelésed még tisztul.
A liquid-et, amit beletöltöttél nem derült ki, hogy micsoda.
A bibi ott van, hogy nem egy jó rta-t vett! ![]()
Lehet, hogy igazad van, de már egy hónapja abszolút nincs cigi. Aspire Avata van, 0.6-os porlasztóval és ugyanezzel a készen vásárolt liquiddel , de az íz az sokkal intenzívebb az Avatában, mint a Picoban 20w-on.
Bocsi, nem akartam ![]()
Én is a kismedencében tanultam úszni.
Taníts mester! ![]()
Persze!! Én is csak viccnek szántam!!
Az én porlasztós tudásomnál, már most többet tudsz!! ![]()
Itt az igazság.
Az íz meg,hogy nincs lehet nem jó a leves ill.a tank…bármi lehet.
Ezt nehezen hiszem el ![]()