Sziasztok kezdőnek jelenleg ti milyen ecigi ajánlanátok? Főbb szempontok hogy ne legyen hatalmas gőze könnyű legyen benne porlasztót cserélni és feltölteni,viszonylag jó ízvisszaadással rendelkezzen és ne legyen egy rémálom a porlasztó beszerzése se. 2készülék érdekelne az egyiknek nem kell nagy aksi kapacítás inkább csajos legyen a másik viszont erős lánc dohányosnak kellene itt az aksi is szempont lenne. Ha linkekkel segítenétek azt is megköszönném hogy honnét lehetne berendelni őket.
Előre is köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget!
Szia,
Nekem főleg Vaporessoim vannak azt tudok ajánlani.
Csajos kezdőnek: https://www.vaporesso.com/vape-kits/luxe-80s
vagy akár a sima 80 is jó én azzal kezdtem és nekem most az a tartalékom de néha mindig előveszem, egyszerű a töltés egyszerű a coil csere. Tök jól állatható van belőlelle csajosabb is de jól performáló vapeknél az igazaán csajos dizájnok az én tapasztalatom szerint a komolyabb modoknál jönnekk, de van belőle az a pirosas. A szívás benne hogy ezzel a tankkal (ugyan maga a tank plexi) de ha törik valami akkor kicsit macerásabbnak láttam az utánpótlást mint egy komolyabb vaporessonál ami sok mindennel variálható. https://www.vaporesso.com/vape-batteries-mods/gen-200-80s Uram meg ilyennel (is) nyomja én szeretem jó kezdő vape lehet bírja nagyon sokáig és ha bejön első körben elég csak plusz aksikat meg aksi töltött beszerezni ( az amúgy se árt egyébként mert ha aksi töltőben töltöd akkor hoszabb az aksi élettartama illetve ha van négy aksid akkor nincs az h csak egy vape van és a töltöd nem tudosz szívni)
ecig weboldalon most akciósak még azt hiszem.
sziasztok,gtx one szettben kb 2-3 hétig bírják legalább a porik az íz visszaadásuk nem rossz,jo másabb egy rta ugye amit magunknak tekerünk meg de azért ezek is vissza adják az ízeket szerintem.
Én a cct használom a kerámiát nekem simán bírja tovább mint egy hónap (két készüléket használok mondjuk) sokkal tovább bírja a kerámia árban pedig kb ugyan annyi de egyébként nagy előnye ennek a vaporessonak hogy rengeteg coil kompatibilis hozzá más gyártóktól is. Én sokat repülők (átlag havi egyszer) nem mindig tudom kiüríteni a tankot és hat a nyomás stb nem a legjobb barátja a vapenek de nekem így is bírják s coilok, de azt hozza teszem hogy nagyon édes magas cukor tartalmú liquidek gyilkolják a coilokat rendesen, és én elég hígan használom az aromákat szoval valószínűleg ezért is bírja nekem sokáig